-

Ska nog ändå sova, kommer bli så grinig annars. så det är väll bäst för folket runt omkring mig att jag sover, hih!

Så godnaaaaattt ! ;D

30 juli.

Hållådär!

Kom hem i onsdags, dock har ingen vetat om det fören idag. Har som inte sgat det till någon, eftersom jag ville byta rum innan jag börjar leva mitt "vanlig liv". På onsdag kom vi hem vid fyra tiden, kvart över sex hade jag tömmt hela mitt rum, vid halv 7 var jag i stallet. Pratade med eva ett bra tag, sen mockade jag, fyllde spån och det där. Sen red jag och eva ut i skogen. dock skritta vi bara, eftersom fuxen inte har några skor så ömmade han så mycket. Men sen när jag kom hem så flyttade vi upp dom flesta möblerna till mitt nya rum. Har fått till det mest nu, alla möbler är på plats och nästan alla kläder sen är det bara lite saker som ska fixas. Igår så fortsatte jag i mitt rum åde. Men sen mot kvällen kunde jag verklgien inte hålla det hemligt att jag var hemma, så for till någon claes där sandra och carro var. Överraskad blev dom! men det är kul att finally få träffa dom :D Men sen leftade jag och carro sandra, så for vi till stan, satt på en bänk och chillerade ett tag. Sen for vi till campingen, och då var det två norrmänn som satt dära, så vi for dit och socialiserade massor med dom. Sen efter ett tag for vi till kullis, men for hem därifrån kvart över 5 eftersom jag skulle sova. men är inte det minsta trött, så funderar på att dygna.
Kan ju fördriva tiden med att fixa klart i mitt rum, och sånt där tråkigt. Ska nog ta en kopp kaffe och en dusch oxå. Vet att jag inte borde dygna, eftersom jag kommer slockna jätte tidigt ikväll. Men klockan är 6, så känns inte värt att sova.

Hmm. Får se om jag sover eller är vaken ;D






28 juli.

Godmorgon !

Gårkvällen spenderades med familjen + farmor&farfar. Först var det bara jag sara och farmor,och då spelade vi kortspel och fia med knuff. sen kom resten och då spelade vi bingo, man kan då säga att det blev livat! haha, nej men det var ändå kul. :)

Idag vet ag inte vad som händer, kanske badar eller nå. Beror på. Men det var bara det jag ville säga, kort och onödigt hiihh.




it's our secret that we keep a few days.


Tider föräändras, vilket jag inte direkt är ledsen över.


























27 juli.

Min plan om att åka hem igår gick käpprätt åt skogen, så får helt enkelt stanna här till fredag.
Vad som står på schemat idag vet jag inte ännu, mår typ illa. men vaknade väldigt väldigt tidigt idag, med tanke på att jag givk och la mig 4 och vaknade 10. Blev nästan i schocktillstånd. och två dagar efter jag kommit hem kan jag nästan lova att jag har vänt på mitt dygn.


Funderar på att dra ut och gå en sväng, men vet inte vars. hittar ju som inte häääraaaaa, hihi.


vill ha tbx väärmen ! i sverige äre ju bara regn och kalltt :(

26 juli.

Någon gång när jag orkar ska jag fixa min blogg lite. Men inte nu.

Pratade nyss med sandra, hon sa att hon kunde komma och hämta mig med moppen ( hahaha!) eftersom vi är i arvidsjaur, och stannar till på fredag. Blev faktiskt taggad på att åka hem nu idag. Men vet för det första inte om jag får för mamma och pappa, och sen vet jag inte om sandra var seriös eller oseriös, haha!

Men jaa, vi har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, åkt bil bil och ännu mera bil.
Neej, nu ska jag söka upp mamma och fråga om jag får fara !  Wishmeluck.

24 juli.

Hej hej, nu börjar vi snart närma oss sverige igen, Gud så skönt! har riktigt mycket hemlängtan. Men idag far vi till ullared, sover där till i morgon sen åker vi mot gävle, eller där i kring någonstans. Efter jävla åker vi till umeå och hämtar ett objektiv, och plus att det blir att sova vid sundvsll skulle jag tro. Sen mot arvidjaur några nätter sen hem! När vi kommer hem så ska jag och sara byta rum, det kommer bli mkt bättre ! :D hihih.

Men i förrgår var vi ju på Trpocial island, det är ett jätte stort badhus som tydligen är 6 gånger större än globen. Visst det var stort, men tror inte det var sååå stort. Man kan nog inte kalla det badhus, eftersom det fanns mer resturanger och växter än vatten. Det var lösa tropiska djur överallt. men sen när vi gått ett tag för att hitta vattnet kommer vi till en sandstrand och en ganska stor pool. Haha, lite fult med sandstrand i ett badhus men men. ja men vi trodde inte det fanns nå mer än bara en pool, så det hade ju som varit lite besvikelse. Det fanns 3 vattensaker, men dom kostade att åka. Men efter ett tag så hittar vi äventyrsbadet till slut, haha. det där badet har öppet dygnet runt och man kan tälta där inne, men vi var inte där många timmar iaf. Kan då säga att man är för bortskämd med badhuset i boden.

Men iallafall. kan ju berätta lite kort om några saker vi gjort :

Paris.
Vi kom till paris vid 4 tiden, alltså rusningstrafik. Bilarna kör som dårar, och det verkar inte finnas nå regler, kan ju säga att jag inte skulle klara en dag i den trafiken. men till slut kom vi till en camping, sen gick mamma och pappa och prata med dom i receptionen och fråga om det går någon buss in till eifeltornet så vi kunde fota och hålla på. Men då säger dom att det går en guidad buss genom paris, och sen skulle man åka båt oxå. Den bussen gick på 20 minuter så då fick vi stressa, men vi hann. Ja, då åkte vi då den där bussen, fotade ganska mycket. sen bytte vi till en båt och åkte runt i paris i den. Åhh så fint det var i hela paris! men sen vid 12 tiden när vi kom till eifelrtornet släcker dom eifeltornet och börjar smälla massor med raketer, det går verkligen inte att jämföra med raketerna som brukar smällas på nyår i boden. Gud så mycket det var ! Men det var jävligt fint. sen när vi gick tillbaka till bussen fick vi veta att det var typ nationaldagen dära, och att det var den bästa dagen att vara i paris. så vi hade då gode tur! :)
Dagen efter på morgonen åkte vi mot eurodisney. sen gick vi in där och råka stå i lite fel kö märkte vi efter ett tag. vi stod och köade till en barnkarusell, gode pinsamt haha!! men det var så långqa köer överallt så vi gick tillbaka till husbilen och tog en p-nap sen på kvällen gick vi tillbaka dit. och då åkte vi massa! kul, men faktiskt lite besviken på stället. men så går det när man har för höga förhoppningar! ;D

Italien.
Vi kom till en camping, som inte var så fresh, men vi skulle ändå baraa stå där en natt så vi överlevde. Men vi tog en buss som gick till en annan buss som gick till en båt. och båten for till venedig - vattenstaden. Gud så jävla varmt det var i venedig, det första vi gjorde var att köpa en solfjäder! haha ! trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle använda en solfjäder men men den kom till användning. Men efter att ha gått omkring ett tag på stan i venedig gick vi till en pizzeria och åt en pizza. För två år sen for vi till italien ebart för att äta en pizza, men den var inge god. Men vi gav italien en till chans, och den här gången var det riktigt gott !

Kroatien.
Vi skulle fara någonstans, men när vi for över en bro blev vi stoppade ooch var tvungen att vända eftersom det blåste så mycket. men då vände vi och for till en annan camping. Vi fick en jätte bra plats, 3 meter ifrån vattnet. Men vi sökte som en badstrand, men det visade sig att kroatien har som bara stenar som en starnd. Men vi badade, usch så kallt det var ! sen var vattnet jätte salt, det var nästan svårt att sjunka eftersom det var så salt. Men vi stannade i kroatien 3-4 nätter. solade massor och badade en hel del. Sen var vi omkring och gick på stan oxå.

Och dom länderna vi har varit är : Sverige, danmark, tyskalnd,holland, beligen,luxemburg,frankrike,italien, slovenien,kroatien och österrike :)

just nu är vi ju i danmark, och vi ska strax stanna och äta. men nu kommer bloggandet bli mer oftare etersom vi har internet nu ! men ni får ha det bra ;D


22 juli.

Hejhej
Är tillbaka i tyskalnd nu, vi ska strax fara vidare till berlin och fara till tropic island på ett j'tte stort badhus. Sen blir vi i tyskland någon dag igen sen börjar vi rulla mot sverige.
Iaf under dagarna som gått så har vi :
*  Varit på eurodisney i paris
* åkt på guidad tur i paris
* varit i kroatien
* ätit pizza i italien
* solat
* badat
 osv. men skriver mer detaljer när jag har internet längre.
Bjuder på lite bilder sen cya !

Paaris :)





11 juli.

HALLÅDÄR KÖTT OCH BLÅBÄR MALLEJ HÄR.

Sitter med min fet dator under en Parasoll brevid en resturang typ. Ganska tjill.

Aja, vi har inte gjort så mycket. solat och chillat runt osv. Men ja, värmen håller i sig. Det är så äckligt varmt så det är inte sant. Men borde börja vänja mig eftersom vi snart åker till kroatien, och där är det varmare.

Idag iaf så for vi till Holland, sökte upp en typ camping. den var så ofräsch så vi drog därifrån så det slutade med att vi åkte tillbaka till Tyskland. Aja. har inte så välldans mycket att berätta egentligen. Längtar hem extremt mycket ! Har iaf nå att se fram emot när man kommer hem :)
Dock är det en sak jag måste undvika men det blir svårt, väldigt svårt, speciellt när jag inte vill undvika det.

Men nu kommer iaf ett smakprov på några bilder! ;D har ju massa mer, men det blir för jobbigt att ladda upp lixom.


9 juli

hallåhallå,

sitter i tyskland just nu´med pappas mini dator. ´den är gode jobbig att skriva med men jaja. har inte gjort nå speciellt sen vi kom till tyskland. har shoppat lite, köpte ett udda tub linne, ett par skor, en kamera, ett objektiv och en tröja. för övrigt är det väldgit varmt. idag har det varit ca 40 grader i skuggan och 58 i solen. gode varmt! har solat en hel del, men ha dock bränt mig. ser ut som en räka, hehehe.  gar även badad, kallt men skönt.
Jaja, har inte så mkt att skriva, imrn är sista dagen i tyskland sen kilar vi iväg till holland, frankrike och kroatisen.

Kan inte ladda upp bilder, eller jo men orkar inte flytta över bilder tiill den här datorn så bilder kommer någon annan gång ;D

Men ja, nu vet ni att jag lever.

Cyaaa!


6 juli.

Är i helsingborg just nu, snart åker vi broarna över till danmark, sen vidare till Kiel som ligger i tyskland. Blir i tyskland några dagar sen mot frankrike. Bloggen kommer ju som sagt bli lidande under ett tag.

Igår så gick jag och sara förbi en svart husvagn där det satt tre killar, sen bjöd dom dit oss och tog fram stolar så vi gick och satte oss med dom och var sociala. Dock var det ett litet problem, dom var norska så förstog inte så mycket av vad dom sa. Sara fick översätta det mesta och när ingen va oss fattade fick dom ta det på engelska. Men det var minst sagt underhållande ! galet trevligt iaf. Sen vid 2 tiden leftade vi dom och gick och duschade sen time for bed. Väcktes vid halv 10 idag, jag och sara slösade upp våra sista svenska pengar idag. Köpte parfymen cancan, lösnaglar och ett fleecetäcke till Kanca.




u are a special asshole.




Siiiis ♥


you are perfect in my dreams, but not in reality.

Imrn far vi till tyskland. Så kommer inte svara på sms eller i telefonen. Och jag kommer inte ha något internet, eller jo någon gång kanske. I tyskland blir det att köpa ett objektiv, och säkert nå mer. Men ja, så kommer vara off i flera veckor. Eller 3-4 veckor kommer jag vara okontaktbar.Herregud, känns fan inte najs! men sen blit det kroatien i en vecka, gode tjill.

Aja, jag och sara sprang och köpte lite mer saker, jag köpte : Waxpenna, ögonbrynspenna,kajal, 3 nagellack, Paris hilton - heiress parfym, t-shirt, tröja,täckstift,  puder och nagelfil. Hihih,fan vad jag köper mkt :D

Men aja, nu ska jag plocka upp lite av mina stuff, sen se film med familjen ;>

Pusshej!


5 juli.





Saker jag köpt idag :
* 6 anisktmasker
* 2 paket klämmor
* 2 nagellack
* mascara
* 3 par örhängen
* 4 diadem
* liten spegel
* schteekig korlek
* rakhyvlar
* rakgel
* hårborste
* skjorta
* Shorts
* pyjamas shorts
* 2 bas linne
* strumpor
* underkläder
* 2 tjocka tröjor
* fet sjal
Har dock inte bild på allt, men ja.
Idag har jag typ bara shoppat, gouch vad det tar på krafterna! och sen har jag solat lite i det schteekiga vädret. Annars har jag ninte gjort något typ. Men ja, ni får ha det så bra, hejsvejs : )

4 juli.

Sitter i husbilen i ullared just nu. Idag har vi åkt lite bil sen shoppat! :D Visar vad jag köpt strax! Sen igår åkte åkte vi typ 70-80 mil nå sånt. Sen på kvällen (natten) när vi kommit någonstans tog jag mig en nattpromenad, pratade massa i telefooooonan.

Sen imrn blire mer shopping ;>
Plus att det är så jävla varmt just nu! det är typ 25 i skuggan, och igår var det 30 i skuggan vid 7 tiden. Hej hej schteek vääder! Men nu vill syster yster gå och ta sig ett dopp, så får nog bli det ;D



Plus ett par mjukisbrallor, ett linne och en t-shirt!
Men för er som inte ser vad det är på bilderna så köpte jag :
* jeans leggins
* Vit 3/4 tröja
* svart 3/4 tröja
* väska
* jacka
* skärp
* skjorta
* smnkväska
* deo
* shampoo
* balsam
* tvål
* klämmor två paket
* 99 snoddar
* ögonfransböjare
* hårborste
Jaja, CYAA !


2 juli.

Nyss kommit fram till nordmaling. Har sovit typ nästan hela vägen. Ganska chill ändå. Men kommer ju sakna boden, kommer vara borta en månaad typ. och jag missar alive, och det suger. Menmen, blir ju ganska skönt att komma bort från boden, men visst kommer man sakna folket och allt det där.

Aja, idag har jag mest bara packat och fixat osv. Vi for iväg vid halv 7, ganska så sent alltså. Snart ska jag ta en prommenad sen gå och sova.

Igår så var jag med jennie ett tag. Vi for och väckte tommy för att jag ville snacka med han, men fick inte ut så mkt. Sen for vi till jennie och åt mat. Efter det drog vi till mig och började packa och allt det där, for tbx till jennie och sökte min jacka. Sen hem igen. Och efter det kom sandra så for vi till sävast för vi skulle hämta en sak, men han var inte hemma.  så då drog sandra och hämtade carro. sen så träffades vi alla fyra på max, och så åt sandra och så satt vi och pratade där. Sen for vi till stan, var på alive en sväng och kollade runt osv. sen for vi hem till mig och tanka. Efter det blev det bio - eclipse. Gode bra film! vid 12 var den klar, så då var vi på stan ett tag. satt på några bänkar och chillerade. Sen vid 1 körde vi hem jennie och for tbx till stan efter det. Satt på en bänk och bara kollade på folket, haha. ganska underhållande. men sen gick vi till jojjan och CO. Haha, Kylarsaken i jojjans bil exploderades så det började ju ryka massa osv. Så då fick vi vänta där ett tag sen kom någon med boxeringslina, så dom boxerade bilen hem till jojjan och jag och carro följde med. sen tog jojjan golfen och körde oss till min moppe sen for vi hem. gick och la mig typ då.

I förrgår, så tror jag att vi var på alder?vet inte om det var i förrgår, men har iaf varti på alder med sandra och carro. sen mot kvällen var jag med jennnie, for i drive in på max med moppen och köpte glass, haha.Sen vid 12 så lämnade jag jennie och for till carro, så for vi till fredrik och var social ett tag. Efter det for vi till jojjan, gjorde ingenting typ, sen så somnade jag dära och sov till typ 9 så då for jag hem.

Och nu ska jag gå ut och gå, om inte myggen tar ihjäl mig ! ;)














Nejföresten, orkar inte gå ut nu. För myggigt. haha.


RSS 2.0