27 April.

Har inte gjort någonting speciellt idag, varit med amanda och vart i skolan. sen inte så mkt mer.
Imrn äre sovmorgon, hade det ida oxå - sköönt !
Gud vad fort året har sprungi iväg, snart skenar det in i fjärde månaden. Dvs maj och maj är en bra månad för då fyller jag år hähä! :D

Äh vadfan har ingenting att skriva, så tjobyebree!


25 April.

Hello bitches!

Idag har jag tillbringat dagen i Rocky med Amanda. Kört omkring lite här och där, kört lite folk.sen stannade vi och pratade med robin och hans kompis. Sen kom linn,maja,anneli och stefan på middag. Blev säsongens första grillning, gottgott! Polisen kikade även förbi en sväng. Sen har vi som inte gjort nå mkt mer.
Imrn borde jag gå till vårdcentralen och kolla upp mina utslag men fårse om jag orkar stiga upp astidigt..
Fan vad fort lovet har rusat förbi, nu äre skola bara att ta nya tag!


;D

Nu har det inte blivit någon bloggning på en vecka, men har haft fullt upp och inte orkat blogga.
Iaf, tisdag kväll stack jag och amanda till stugan. Var framme 12.5 timmar senare. Kan säga att man var lite less efter ett tag. Men vi roade oss på vårat eget sätt. Vi sov inprincip hela den dagen, var vaken någongång sen sov vi hela tiden. Tror vi såg paranormal activity 1 den kvällen oxå. Kommer inte ihåg vad exakt vi gjorde på vilka dagar. Men vi hann ta en tripp till Finland, grilla, chilla, se filmer, och bara ta det lugnt! Sen fredag blev det tårta för amanda fyllde ju år lördagen. Sen stack vi och kom hem på natten någongång. Så fort vi kommit hem stack vi och hämtade carro å sanna sen var vi med dom ett tag. Sen hem och sova.
Sen på lördag så fikade jag hos josse och firade hon,amanda och henrik som fyllde år. Grattis på er! :D Sen gick vi över till amanda fixade oss sen på kvällen gick vi till josse så kom lite folk dit. Sen gick jag och amanda till emil, chillerade massa. Efter ett tag gick vi till josse igen, sen statoil och sen hem å sova.
Igår så stekte jag och amanda ute i solen ett tag, sen åkte vi ut med rocky. For och pratade med jennie och kollade lite när jesper och jimmy spelade fotboll. Sen for jag och skulle dra upp op som hade kört fast. Men när jag kom dit så hade han tagit sig upp. Då for jag,amanda,andre,op,högberg och viktor till sandtaget. Slutade med att jag fick dra upp högberg haha.
Jaa det var väl lite kort om det jag roat mig med.:)































Fan vad lång tid det tog att ladda upp bilder så tar fler ngn annan gång! :)


18 april

Vaknade vid halv ett, gick ut med sara och satte oss i solen och chillade. Sen stack jag och amanda och laddade upp för resan med lithee färdgods. Eftere for vi hem till mig så kom rune å tobbe dit oxå. Spelade lite spel, pratade och sen for vi ut en sväng till rönnbäcks. Sen när vi kom hem så såg jag Birgit med sin anti-sladd rullator. Houjja ingen att leka med.. Dock var jag den ända som såg henne så alla andra måste tyckt jag varit knasig.
Men nu ska jag iaf se klart ett avsnitt av tslotat sen sova. Imrn äre fullt upp, sen blire 13 h i rockan! :D
Aja, godnatt !


:)

Fortsätter med min vanliga helgrutin, häh.

Fredag - Snurrade omkring i rockan med amanda,tobbe och rune. sen dumpa vi dom hos sanna, och efter nå tag så riinger sanna å säger vi ska komma till björns. Så drog dit, däre var lite chill och roligt folk. Var där ett tag, sen for jag och lekte taxi åt halva boden. efter att vi varit där ett bra tag for jag och amanda hem till hon och sov.

Lördag - Fick en knasig ide att åka och bada på alder, men tur nog så hade inte isen smältit någonting. Hade väl frusit ihjäl om det fanns något litet ställe med vatten. Sen for vi tbx till amanda. Gick och la mig medans amanda for till lulåe och vaknade ungefär när hon kom hem. Vi drog hem till mig och lagade middag sen fixade mig lite. Sen for vi och körde lite i rockan, så ville robin åka så åkte omkring med han. Sen for vi tre till carro där hon,tessa och johannna var. Efter ett tag kom lite till folk. Sen drog alla, dumpade tessa och johanna sen åkte jag carro och amanda omkring ett bra tag. körde hem sandra sen for jag hem och sov.

Söndag - varit som en mumie halva dagen. typ sovit, vaknat kört in rocky i garaget sovit lite till. stigit upp en halv timme sen sovit. åå ja så hare fortsatt. Men sen kom tobbe så for vi och hämtade amanda och rune. Drog till crossbanan en sväng, eller två faktiskt. Jag och amanda spårade med kasshumor, övertrött och superroliga skämt. haha mkt skratt blev det iaf ! men ja sen for vi hem till oss så kom katti oxå så spelade vi med andra ord. Spelade det i några timmar. Sen satt vi mest och prata. Har seriöst typ skrattat hela dagen, haha :D. Har iaf kommit på vad vi ska roa oss med i rocky när vi blåser till stugan. Sitta och läsa mina 999½ roliga skämt. :D

Nej nu blir det sova. Imrn ska rocky städas ur ordentligt, och sen ska det packas. På tisdag drar vi! :)


14 April.

Jag Amanda och pappa har tillbringa halva dagen i garaget med rockan. Nu har jag iaf en äkta plexiglasruta som man faktiskt ser ut igenom till skillnad från min äkta plastruta.. Men aja, pynta rocky oxå med lite saker. Sen bytte pappa cervorem och fläktrem på rockan. Sen for jag och amanda ut och mauda epatraktor häh. Stannade och pratade lite med ammej,sanna och carro. Sen har vi bara snurrat. :)


12 April.

Imorse blev det att uppvakta sara som fyller 18 idag! GRATTIS :D
Sen upp och sova en timme sen skola. Efter skolan for jag till Amanda, hon var dock inte där. Frågade vad hon gjorde och fick till svar att hon var på tvätten. Så jag var helt säker på att hon var nere i tvättstugan. Sen städade jag typ hela hennes lägenhet, och efter ett tag började jag undra hur lång tid det kunde ta att tvätta kläder. Så frågade igen vad hon gjorde, men det visade sig att hon var på kemtvätten med tobbe Hahah aja, hon fick ju en ren lägenhet iaf :)  Hon och pontus kom till amanda, så såg vi tv sen körde jag hem pontus och jag å amanda for hem till mig. vid 6 tiden kom hela släkten plus grannar och fikade och grattade sara. Spyr snart för är så mätt av allt fika. Jag och amanda for iväg en sväng senare, hämtade sune och stekte med han haha. Sen när vi kom hem var katti,pontus,tobbe och rune hos oss.Så var sociala med dom. Nu har alla dragit. Ska slå på någon serie, sen tagga nationella imrn. Goooodd luck. Råkade få ig på nationella i kemi..





11 April.

Gud, trodde verkligen inte jag skulle ta mig upp till skolan i morse. Var så sjukt trött, men tvingade mig själv ändå. Var väl ganska chill i skolan, hände inget speciellt.
Sen efter skolan åkte jag hem till amanda och sov tills hon kom och väckte mig.Drog och hämtade mamma så for vi på stan och köpte en present till sara, sen for Vi till sanna, så åkte vi och köpte en glass sen satte oss i flaket och stekte en himla massa i solen! Skönt vare, nu hoppas man bara på att vädret håller i sig och blir värmare för varje dag :D Dumpade sanna på körskolan. Sen for jag och amanda till ponuts, så hämtade vi tobbe och pontus. Sen for vi och hämtade rune. Drogett chill på tågstation sen for vi till amanda. :)  Sen gick jag och prata med ammej och carro. Åkte med en sväng i ammes bil. hon har ju fått körkort idag så grattis :D sen såg jag tv hos amanda och drog hem. Súrrade massa med sara och nu sitter jag hära.


;D

Stack iväg till amanda,där hon och carro var. For till godisarenan en sväng, sen hem till Amanda. Såg lite av någon film. Sen kom Ammej så for vi ut. Drog och prata med nelson en snabbis. Sen for vi tillbaka till amanda och började se ngn annan film. Drog hem vid 9 för ska plugga, väntar bara på att det ska bli paus i det pappa ser så han kan hjälpa mig. :)
 
Ayaa, so long gayboys!


Sommar hade man inte tackat nej till...


10 April.

Älskar mina bloggmellanrum som blir på helgerna. Men är typ inte hemma någonting alls på helgerna, typ hämtar nå eller äter sen är jag ute och ränner hela helgen typ.

Jaja, kör väl som jag brukar - lite kort om varje dag.
Fredag - Nationella först då, gick väl sådär. Drog till amanda sen. Jag och amanda käkade middag hemma hos mig, sen tror ja vi for ut med rocky ? Hahah bra minnne, kommer knappt ihåg vad jag gjorde i fredags. Hm, men jag och amanda for förbi lollos syster, där carro,fia,sandra,lollo,sanne,lollos syster och några till var. Sen drog jag och amanda, for hem och sov. Skkkööönt!

Lördag - Sov ett bra tag, behövdes. Sen for vi hem, pluggade massa. Sen åt vi middag sen pluggade jag lite till. Efter jag utnyttjat alla mina hjärnceller så tankade vi rocky. Sen körde jag mamma och pappa till anneli och stefan. Inte ofta man får vara fyllechaffis åt mammsen och pappsen i en epa haha :D Aja, sen for jag och amanda omkrign i staaden. Hämtade sanna, sen for vi till någonstans vid pagla var där ett tag. Sen hämtade vi upp jennie och körde henne till jimmy. Sen efter nå tag hämta vi jennie och jimmy, så for jag och dumpa dom och sanna. Sen skulle jag köra hem nelson från krogen, så kommer en tant och frågar om hon får skjuts hem för 100 kr. Så körde hem nelson och henne. Sen kan det hända att jag och amanda fick en spårad ide om att äta på max så fort det öppnar. Så vi for hem till amanda och hämtade täcken och kuddar. Sen parkerade vi lite fint på ica parkeringen och sov över där. HAHA. Kan säga att det var inte bekvämt att sova i en epa. Men alla sätt är bra förutom dom dåliga. :) Hah, vaknade några gånger av att musiken slogs på, och tydligen har jag råka sparka till tutan and so on. så ehja hahahah.
Oj blev inte så kortfattat om lördagen.. Men aja skitsamma. Idag har jag varit i heden med sara,tobbe och amanda och kollat på en bil. Sen var jag med carro och amanda ett tag. Dumpade dom hemma hos amanda och for hem och åt middag. Ska nog strax ut skulle jag tro.

¨
Måste nog börja fota lite igen, har inte rört en kamera på typ 1.5 månad. Börjar bli lite bildbrist..

6 April.

var väääldigt nära att råka ta en sovmorgon i morse, fattar inte sover hela tiden nu! Förut gick jag och la mig vid 1, steg upp vid halv 8. nu sover jag vid elva, stiger upp kvat i, och en pn på dagen! Fattar inte varför jag är så extremt trött. Men iaf, skolan var tjill. Efter skolan for jag till amanda, sov en stund. Sen lagade hon middag. Senare på kvällen kom carro dit !:D Pratade massa, sen vid 9 åkte jag hem. Gick till grannen och fikade för markus fyllde 19. Sen har jag sett film med pappa och nu blire sova. :)



Till påsk blire att åka med amanda till stugan. Ska dit med rocky så lär väl ta lite tid haha ;)


5 April

Igår hann jag med att låsa in mina nycklar i rocky -igen. Sen en tripp till luleå, men någon mils omväg and so on. Så kom till luleå senare än beräknat, 15 min innan biltema stängde. Haha men vi hann in ;) Köpte bara lite småtjaffs. Från själva början åkte vi dit för att köpa en vindrutetorkare, eftersom min gick sönder. Haha ganska gulligt när det regnade så fick amanda sitta och hänga ut och torka rutan. Men kom hem utan vindruterotkare.. sen härjade vi omrking i boden citty, och halvvägs till nå fort haha..

Aja idaråå. ,Jennie ringer och väcker mig 6 över 8, stressade som fan och satt i rocky 12 över. Så kom faktiskt i tid hähä.sen hade vi iingen engelska, för läraren hade glömt bort oss. Så jag och jennie for omkring i stan and so on. Aja, efter skolan for jag hem tog en kort pn, sen åkte jag till amanda. For omrking ett tag, sen for vi och surra med op,marklund,högberg,rasmus och berkan. Sen kom sa na och hämtad mig ch amanda så for vi till brk. Känner verkligen inte igen mig där längre, inte hästarna heller för den delen. Efter vi varit i stallet for vi tre till mig och lyssnade på pappas prat om sean banan haha :) sen lite Dh, körde hem amanda eftere.

Nuy ska jag strax sova, yeyyyee !


Imrn kommer carro hem!!:D


3 April.

Fredag -





Ehja, bilderna säger väl det mesta. Fick ett besök av farbro blå sen så dom fick kolla rutan and so on. Sen vid halv 5 så gick jag och amanda en promenad, typ prata ut!
Lördag - Jag och amanda spräckte det som var kvar av rutan, städade glas ett bra tag. Sen tog vi en plastbit och hade som ruta på rockan, körde omkring ett tag. Sen stannade polisen mig och frågade hur det var med huvudet haha :D Men jaa, jag och amanda roade oss i rockan hela natten typ.
Söndag - Sov hos amanda, chillerade, åkte rockan och tvättade rockan.
Jaa, det var väl e x t r e m t kortfattat om helgen. Yiesyieess !


RSS 2.0