30 maj.

Gud vad förvirrad jag är, och mitt närminne är minst lika förvirrad som mig. kommer seriöst inte ihåg vad jag gör på dagarna. måste typ tänka efter länge för att komma ihåg vad jag gjort. men idag var jag först i skolan, har ju inga vanliga lektioner så det är ju najs! ser typ bara film osv. sen efter skolan for jag till amanda, så kom sara dit så for vi och hämtade tim, sen for vi hem en sväng. jag och amanda drog te henne så chillerade vi där. prövade massa klänningar, ska sno en av henne till skolavslutningen! :) vid halv 10 - 10 tiden så var jag med carro och ammej ett tag. drog på epic fail spionmission tehehhee! Sen åkte jag hem å nu sitter jag häär å gör ingenitng alls. ska ta en snabbdusch i 190, sen sova yeep.

Sleep tight!


29 maj.


helgen har varit väldigt lyckad tkr jag! i fredags var jag med amanda,ammej carro och anni. vi snurrade omkring i bmwn sen for vi till jonas och linus. var väl där nå tag sen soova. sen igår så blev det massa gorm om vi skulle till luleå cruising eller inte. efter massa om och men så åkte vi iallafall. Var kul i luleeyoo yep. Åkte med ammej,amanda,carro å anni.  :) sen när vi kom tillbaka till boden for jag till amanda å slocknade direkt jag hade lagt mig. har chillat hela dagen´idag med carro och amanda. nu ska jag strax sova, skola imrn.


27 maj.

heeei! det var som ett tag sen. har inte orkat blogga på ett tag. men iaf lite kort om veckan.
i fredags piercade jag läppen. Blev dock lite fail jao. men jaa, sen for jag,amanda,carro,josse,sara och tobbe till mockträsk så fiskade vi åsånt. For hem och sove efter det.
Lördag så sov jag typ till 6 tiden så fixade jag mig sen hämtade jag amanda så for vi till älvsbyn med rocky. Var ju crusing där så vi cruisade omring. sen fick tomas och robert åka för dom var helt kär i rocky haha. blev en ganka sen natt där.
Söndag - kommer inte ens ihåg vad jag gjorde då, inte måndag heller. någon av dagarna for jag och sara å kidnappa sune å for och bada på alder med han. sen igår så var jag på vårdcentralen två gånger och kollade till piercingen. andra ggn jag var där sa dom att jag skulle till akuten och ta bort den eftersom den växt fast i läppen. så jag sara och tobbe drog dit så fick dom dra ut den. sen tillbaka till skolan igen. fick även p.böter oxå. lite fail ! men jaa sen färgade jag amandas hår igeen. shit vad dåligt närminne jag har kommer ju inte ens ihåg vad jag gjorde igår. hmhm. har iaf sovit hos amanda från i tisdags. ska sova här idag oxå. eller ska inte sova för då tar jag mig aldrig upp. börjar ju ändå på 4 timmar. juste har gjort lösnaglar hos ellen oxå, thanx!
och idag vare jätte chill i skolan. gjorde ett prov och hade lite syslöjd sen inge mer. efter schooool drog jag till amanda och sov några timmar. sen for vi ut och for runt ett tag. sen var vi med silver, jonas och en till hela kvällen typ. alltid kul å träffa nytt folk !
juste har stoppat i hårförlägningen oxå :D
i tisdags hade vi muckfoto så fick lilla rocky vara med hihi.






19 Maj.

Skolan var super lugn. Förutom att man råkade låsa in nyckeln,IGEN. Suck borde börja ha nyckeln fastkedjad i mig så jag inte låser in den hela tiden. aja, efter skolan for jag och hämtade amanda så for vi till stan. Kollade på skor, men hittade ingá jag ville ha som var i rätt storlek. Hatar att ha stora fötter ! aja, bättre lycka nästa gång yeyeyye. Sen for vi hem till amanda och gick ut med sune plus färgade amandas hår. Blev knappt någon skillnad så blir väl att fortsätta försöka få det samma färg som hårförlägningen ! :) påtal om hårförälgning så beställde jag nyss extensions! :D Aja, efter vi färgat amandas hår så drog vi till sandtaget med sune. Fett jobbigt jajo! efter det for vi till carro och prata lite med henne. Sen drog jag hem å kollade på fyrhjulingen osv. nu ska jag gå ner å äta nå sen sova jajo.
Godnatt !


haha random bild sen amanda badade första doppet för iår..


18 Maj.

Mitt humör har gått till och från idag, ooups.
Iaf, for till amanda snodde sune sen gick jag prommenaden man skulle gå. Gick med mia och emma halva vägen, sen svängde dom av i björns. Både jag och sune var nog trött när vi gått klart, gick och la mig och sov några timmar. for och köpte hårfärg på ica så färgade jag amandas hår grått. haha var inte en vacker syn! men sen for vi och köpte hårfärg igen, this time rött. Blev väl inte så speciellt superbra... men jaa.
tobbe,pontus och rune kom även hit en sväng å fikade massa. Sen skulle jag klippa pontus men orkade inte så sara fick ta öveeer. Har gjort klart fysik saken oxå, skööönt.
nu ska jag torka håret sen krypa ner i sängs. sovmorgon imrn, jiesjies!


17 Maj.

Asså igår.. Fick ett sms " du har en present på rutan" wtf tänkte jag och gick ut och kollade på rocky. Och vad ligger på rutan? EN FET JÄVLA FISK?!?! Hahah tack grappar! ;)

ajaa, skola idag. Ändå rätt så chill! vad som är mindre chill är väl att jag har gått och blivit sjuk. hostar som ett cp, och är snorig osv. Inte kul! Efter skolan hämta ja amanda så skulle hon till praktiken men då sket hon i det ist. så kom robin och simon å hämta oss så började vi fara mot älvsbyn. En bit efter brännberg gick det lite snett.. 100km/h rakt ner i diket när vi väjde för ett djur så blev det sladd åså ehja... så kom ngn random läskig gubbe och börja fråga ut oss haha. men sen kom en snäll tjej och for å hämta en skogsmaskin som kom och drog upp oss! awesomneessss. sen fortsatte vi till älvsbyn. Varför vi skulle dit fattar jag inte riktigt! men ja for dit och for hem typ. sen for ja och amanda hit å såg dh.

Imrn äre friluftsdag, ska gå prommenad och ska sno amandas hund sune tihi !




Juste har btw färgat håret svart! :)


16 Maj.

Till och börja med grattis mig :D

Fredags så var jag,amanda, lisa, rebecka och sara hemma. Vi tog det lungt och såg film och sånt. Chillchill!  
Sen lördag så gjorde jag sara och amanda grillspett. Fett tasty! och efter det så kom ellen, lisa, rebecka,och katt hit. så var jag och amanda med dom + sara. Grillade, spelade spel, sjöng singstar osv! var rätt kul ändå :) Sen på kvällen var jag med jennie,morat och berkan. sen for ja å jennie hem till mig och sen ehja.. Gick och la mig halv 8 och steg upp elva åså var jag inte ens trött! sen igår så bakade jag massa till idag. Sen kom jonte,diana och killkusinerna hit och grattade mig. Jag och amanda busade massa med elias och lukas :) Sen skulle jagh och amanda panta flarror på svea. råkade självklart låsa in nyckeln i rocky så blev att vara där en och en halv timme och försöka få upp rocky. Men tillslut gick det! kom väl hem kring halv tolv haha. 

imorse kom familjen och gratta mig. myys! ska snart göra tårta, sen ikv kommer massa gäster på fika : )


12 Maj.

Tjooho!

Fryser fossingarna av mig, buhu.
Aja, sovmorgon sen skola 40 min sen sluta jag, chill? Ehja! Efter skolan var jag med jennie,nea, lina och sandra. Gjorde inte så mkt var på stan osv. Sen vid 4 drog jag hem och åt sen for jag och hämtade amanda. Drog till luleå med yamina lite sådär ingenting att göra. Men var i luleå ett tag, åt årets första mjukglass! Tasty. Sen påväg hem började reservtanken blinka vid sunderbyn, så det blev en spännande resa tillbak. Men fick inte soppatorsk iaf :d haha fick det två gånger förra sommaren.

Nej nu får jag snart näckspärr så ska borsta tänderna och sen krypa ner och se hellcats!


tihi

Efter skolan drog jag till amandas praktik och pratade lite med henne. Funderar stark på om man ska checka in där som dementungdom, nee skoja ba. Men ja sen for jag hem och sov, åt middag sen sov jag ännu mer. Efter dte blev det en sväng till akuten med sara och tobbe. Var där någon timme sen hem. Är astrött fast jag sovit typ hundra timmar idag. Imrn har jag sovmorgon och sen max två timmars skola sen slutar jag. Underbart!


11 Maj.

Kom nyss hem från skolan, har varit och gjort mattenationella. Gick ändå ganska bra tror jag! nu har jag rast till halv 12, haha. Sen äre några lektioner å efter det slutar jag. Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, men får se :-d
Nu ska jag slå på några avsnitt av hellcats.Hedoo!


Jag och amanda i råneå :)


moppis!

till och böra med,Fryser som in i h-vete!
Drog en sväng till luleå med sara och mamma. Köpte ett par vanliga tygskor, behövdes. Sen for jag hem så tog jag fram yamina. Drog och tankade vilket tog typ 15 min! sen tog bensinen slut oxå, underbart! Aja, sen gick jag på ica med sara. Sen for jag till amanda. Kan säga att det märks jag inte kört moppe på ett bra tag. Står inprincip still i svängarna för är så jävla instabil! Vi for iaf å prata med lina, sara och fanny. sen körde jag hem amanda och nu sitter jag här och är ganska nöjd över att jag har en epa. Lite värmare! men får inte köra rocky riktigt än för fick ju punka igår, och däcket jag bytte till är en dm större så drivaxeln kan gå sönder om jag kör. Men det nlir nog fixat imrn mest troligen!
ska gå och ta en supervarm dusch nu sen plugga lite matte inför nationella!


faail.

Märkte nyss att ett inlägg redan blivit publicerat, så nu får ni läsa det två gånger typ. hähä!
Ajaa, tjobyebreee!

10 Maj.

Vad less man blir på blogg.se går inte å publicera inläggen typ! Har gjort några försökt men gett upp så testar nu igen då. Dom senaste dagarna har jag hunnit med ganska mkt.
* Fått punka på rocky mitt ute i skogen långt bort i ingenstans.
* varit på piteå crusing med gott folk!
* truckat i skogen, några fastkörningar hit å dit.
* skolaaa ofc.
* umgåtts med folk!
* kört till skogså och fick en fulltank!
Kan u berätta lite nogare om allt oxå.
Igår var jag pontus,rune,rami och robin ute och truckade i skogen med rocky. Fick jävla punka direkt efter att vi kört över en myr. Tur vi inte fick punka i myren haha! Men ja vi började gå och försöka hitta vägen så pappa kunde komma med ett reserv däck. Tog väl typ en timme sen kom mamma å pappa åh hjälpte å byta däck.

Sen i lördags drog jag och amanda till josse så kom emelite dit. Sen efter ett tag kom emil och linnea å hämtade oss i feta dodgen ram 1500, v8. Fett fet bil! sen drog vi till piteå och crusade massa :D

Sen i fredags körde jag danne,hanna och linus till skogså. Fick fulltank av dannes pappa, thank u! Fett värt det :) sen skulle danne få igång sin epa men det gick inge bra så drog hem.

Söndags tror jag det var så åkte jag å amanda å kollade när tobbe körde crosss sen tvättade vi rocky kliniskt ren! men nu är den dock lika skitig efter en dags truckande i lera.. Men aja, det är ju kul iaf !
Det är offroad helgen före midsommar hade typ varit kul å vart med men vet inte får se !:)

Ska snart till luilåe med mamma och pappa, ska hämta någon svets så vi kan börja pimpa rocky.
Fyller btw år om 6 dagar hihih! :D


Bilen vi åkte i på crusingen !:)


Häähäh, good work!
Har typ inga mer bilder min kamera funkar ju inte, och fotar knappt med mobilen :/ intee ok!


8 Maj.

Torsdags - Skola. Jag och amanda for och solade sen for vi å rune till alder så badade amanda. Knasig brud. Men sen truckade vi i skogen, så kom robin oxå. Fixade två fastkörningar och fixade mig lös oxå. Score till mig!

Fredag - Skola, sen kommerjag inte ihåg vad jag gjorde efter det. Men senare på kvällen så kom rebecka,rune,pontus,amanda och tobbe hit. Plus sara, eler ja hon bor ju lixom här men hon var oxå med. Hade iaf fett kul! Men oj så man skratta när amanda å tobbe försvann och kom tillbaka " vi har hyrt en bil" så kollar man ut så står det en kundvagn på gården och chillar. Jävlart vilket vrålåk ;) Men ja, massa skratt ´blev det under kvällen!

Lördag - Jag amanda och sune for till skogen och gick omkring i sanden. Tungt men skönt! Sune verkade iaf tyckta det var kul, men han såg lite död ut när vi var klar. Skulle ju vara i sandtaget men där va det folk så vi var väl typ i öknen ngn annanstans. Sen försökte vi komma på vad vi skulle göra under kvällen. Gick inte speciellt bra, piteå crusing var planen men då sket sig allt. Vi blev så less så vi drog till josse. Dit kom även emelie. Sen kom linnea och emil och hämtade oss så blev det piteå iaf! :D i feta bilen oxååå. Snurrade omkring i piteå, träffade lite folk och sånt. Awesomeness! sen blev det hem och sova.

Söndag - Städade saras rum, häh duktig chäj! sen gjorde jag inte så mycket, tog det bara lugnt några timmar. Sen tog jag en prommis till amanda och hämtade hon och rocky. Snurrade omkring, jiesjies. For och kollade när tobbe körde cross oxå, sen for vi bara omrking. Nu ska jag snart sova är galet trött !


Det var precis en sån vi crusade omkring i i piteå!

Det suger att min kamera inte funkar, så har ju aldrig nå nya bilder typ.. :( eller jo mobilbilder men njah!
Men kan ju bjuda på en bild när vi kört fast med rocky när jag skulle hämta robin som satt fast.  


4 Maj.

Heej!

Är hemma från skolan idag. Så idag får det bli en plugg&städdag, vilket behövs.
Men anyway, har sovit hela dageeen. Hade 8 missade samtal på dolt nummer, vilket jag tror var polisen för dom hade ju ringt amanda och pappa så. Aja får väl se om dom ringer upp igen.

Igår var jag super duktig och pluggade asmkt! var jätte stolt över mig själv :D Sen for jag och amanda till dirten där pontus,rune,tobbe,foppa och två till var. Sen for jag amanda, tobbe pontus och rune mot alder hållet. Körde massa i skogen, trodde jävlat vi skulle välta en gång! Juste vi körde fast två gånger oxå. Första gången i en vattenpöl som var lite djupare än jag trott, så vi bokstavligt talat simmade fram. Sen den andra gången rakt in i jävla leran! Men rocky kom lös hel iaf! :D







2 Maj

Skolan gick asfort! Men sen näär jag skulle göra mitt svenska prov jag faktiskt pluggat till asmkt så kom inte läraren så då sket det sig.for hem och såg fucking åmål med sara ett tag sen for jag ut å hämtade amanada. Stack till rune å hämtade hans cykel sen drog jag,amanda,robin,rune,pontus och tobbe till dirten så gormade dom massa dära. Sen blev det missions med rocky, haha fifan :D Min goa lilla traktor truckkk ;>  sen har jag pluuggat lite matte osv.
Fick veta 2 saker idag, en bra och en inte alls bra. 
Kommit in premilinärt på fordons! :D
och den andra mindre bra saken.
2000 kr böter..


1 Maj.

I fredags var jag med amanda tobbe och pontus. Fixade rosa lurv på dörrinsidorna på rocky, haha blev ju fett gulligt ! Men annars snurrade vi typ omkring. Sen blev det en tripp till flarken med rocky oxå, haha. Nåååjaaa fredagen var helt ok!

Sen igår så Pluggade jag massa, sen åt vi middag- grillat yummi! Efter middagen drog jag och amanda hem till henne å fixade oss. Vi skulle ta mouhammed till malin, men det gick inge bra mouhammed var sjuk..så amandas mamma fick köra oss till malin. Hos malin var det jag, amanda, josse, sanna och moa. Spelade lite spel å sånt. Sen gick vi en sväng till brasan sen åkte vi till råneå i 39 min så åkte vi hem igen. For till statoil sen for vi hem å sov. Var fett awesome kväll igår! :D

Jag och pontus sov hos amanda, sen idag blev det pizza häng från milano. såg dh sen åkte jag hem och for m sara å tobbe å hämtade saras saker osv!

Nu ska jag plugga sen se svensson svensson med sara och tobbee, Tjaao!


RSS 2.0