30 April

Well hello!

Var ju som ett tag sen, men i helgen har jag varit i finland för lite offroad tävling! Var jag,david,malin,mamma,pappa,hugo,micke,po,ta,mattias och krille som var från sverige, med tre stycken bilar.
Blev ju lite haveri på alla bilar lite till och från, men allt löste sig typ! Massa lera, energidricka, poäng,fastkörningar och timmar blev det. Kan ju säga att har gode mycket träningsverk i nästan varenda del i kroppen. Men kul var det och var inte lika trött som förra gången. Blev ca 20 h körning, över 1000 poäng fick vi :)

Igår när vi kom hem så slocknade jag väldigt tidigt men det var super skönt att få sova ut! Sen var jag i skolan idag, slutade 20 i 11 så det var ju som trevligt det. Har varit å handlat lite nödvändigt på dollar, varit med ante och snurrat litee nu när davids bil funkar igen. Sen har vi varit in på nästan varenda affär i boden för att hitta en säkring men till slut hitta vi det.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer så det återstår att se!
För övrigt är det 7 månader med älskling idag.


Är för lat för att vända på bilderna! kanske märks på vissa bilder i förra inlägget.


bildbomb!



















































































20 April

Blev lite tvingad att blogga så gör väl det då. Just nu sitter jag nyvaken med sovis i ögonen efter en skön och välbehövd power nap!
fick sällskap av mina två fyrbenta killar oxå.

Idag har väl varit lite fail. När jag var på väg till skolan, Efter att först ha försovit mig. Så fick vi soppa torsk. Så simon och rasmus fick komma vi kunde tanka en dunk och å hälla i det. Sen så tog ju såklart batteriet slut så då fick roberrt komma med feta startkablar och tillslut hoppa mercan igång.
Så det var min lektion det, kom dit på slutet men då var lektionen nästan slut. Så fick lunch efter lektionen, sen skulle vi inte ha engelska för 4 stycken skulle ha np så slutade.
Men sen när jag och david var på coop så startade inte biljäveln så vi fick putta den på hela parkeringen så att sanna skulle komma åt och kabla igång oss.

Ikväll verkar det bli lite små party hos caroline, galet kul! :-)


Nu ska jag välja nå mat tjoo!






16 april

Hejsan hejsan!

Första dagen i skolan efter lov,det var ganska tungt men jag klarade det oxå! Sen skjutsade jag josse en snabbis. Efter det drog jag och david på um och fixade lite! Klarar typ inte av mina p-piller så.

Sen efter det hade jag massa planer, först cykla till godis arenan och lämna tillbaka filmen, sen laga middag, dra till larry och gratta han, sen träna med sara åde. Men ja, alla dom planerna gick itu! Så de ända av de som blev gjort var middagen haha. Kyckling ris och curry sås för övrigt. Men planerna gick itu av en bra anledning. Det är nämligen en katt vi har väntat på i några veckor som blev leveransklar idag! Så snodde saras bil och for till den sötaste lilla lurvbollen jag sett.

Det som blev mest intressant var ju hur roger skulle reagera! Så släppte katterna tillsammans, och Åsa-nisse (namnet på den nya katten) Sprang och lekte med en råtte nästan p en gång. Men roger där emot var inte sen med att visa vem som bestämmer. Nu springer roger och skriker och låter jätte ledsen. Och så fort nisse rör sig så ligger roger hack i häl på nisse. Ganska gulligt men tror dom kommer bli bra vänner! :-)


Första noset på varandra :-)






Nyfiken liten roger!






blablaa

Helloo!

Känner mig lite duktig iaf när jag och david först cykla till antee en svääng sen till godisarenan och hyrde en film å till ica å tbx. Filmen var braa men gode lång så blev ju några timmars soffhäng! Sara och tobbe joinade oxå och såg filmen med oss. Nu ska jag gå och sova och drömma något som inte har med skola att göra. Åh vill ha några veckor till som lov men neinei. Tillbaka till det seriöösa!


15 April

Tjululuu !

Sitter just nu med färgbomben i håret, typ första gången jag orkar ha i den! Men tkr om rött hår så får väl anstränga mig med bomben ;)

I fredags blev det ju en stressig tripp till finland, sen en sväng på ikea åså käka på big smajl. Blev party på hemvägen åde! Sen snurra vi i röda faran resten av kvällen. Igår var jag först på möte i några timmar i luleå. Men det låter som bra planer så det var typ värt att sitta bänkad på en stol flera timmar . Sen  så tog jag mig årets första cykeltur. Har typ inte cykla på två år så har typ glömt hur man gör hahah! men for iaf till carro så satt vi där å surraa sen fixa vi oss lite sen bblev det party hos frida. Drog hem när alla skulle på krogen så alltså ganska tidig kväll för mig.

Idag så blev det milano häng med caroline och sanna! sen lite lammkött stalkning HAHA. Aja, nyss varit och hämtat cykeln hos carro åde.

Juste vars fan tog våren vägen? Var ju nyss torr asfalt och summerfeelings på G men dom försvann då lätt under en natt när man vaknar med en dess snö/ slask.


13 April

Våran lilla kirremirre bestämde sig för att två av våra tallrikar inte dög att ha kvar så han slängde ner dom i golvet. Tusen glasbitar överallt blev det.  Men är det fredag den 13e så äre!

Får väl bara hoppas på att det inte händer nå annat eftersom mest troligt blir det en tripp till ikea och finland så hoppas nu inte vi får världens otur med oss!

Käka nyss frukost, nu ska vi snart gå till ica och småhandla lite.
Sen är väl planen att ta en prommenad efter det, sen sno sannas bil koppla davids ljud, fara till ikea och sen finland!
Det blir nog kuligt  :-)


För övrigt älskar jag min familj super mycket!


;D

Vi tog en prommis till godis arenan och lämnade tillbaka filmerna sen tog vi en liten extra runda. Känner mig lite duktig iallafall ! När sara kommer hem ska jag tvinga henne att börja träna med mig igen, det blir nog finfint.

Ska vara med caroline på nå tag, men ska först skutta in i duschen. Ska nog tvinga henne att färga mitt hår oxå. hehe!

åh roger är så sööt, sitter med gullkatten nu och myserr hehe1



Snodde en bild från sanaaa!


12 april

Hejsan hoppsan!

vi kan väl börja med att idag fyller sara och jenny år, stort grattis till er :-) !

hm, ja vad ska man säga? vaknat för ett litet tag sen bara suttit vid datorn typ och inte gjort så mycket mer. Ska röjaa hära lite sen vet jag inte vad som händer under dagen! men mitt hår hade iaf behövt färgas.
Aja nu kmr massa bilder från påsken.










































:)

Tjuue!

Har som bara tjillat genom hela dagen, Gick till mamma och pappa å sopa + skura garaget åt pappa som en liten suprisee. Sen har vi ätit tacopaj, galet gott var det !
Nu har vi varit på godisarenan och köpt massa tjockt och hyrt två filmer. Så nu ska vi bänka oss framför tvn och bli 12 kg fetare typ!

Snart blir det att ta fram cyckeln och börja hojja omkring på den, mycket skönt kommer det att bli!

Aja, ska kila nu pussshej.



11 April

Hejsan hejsan!

Har nu införskaffat mig blogresponse, så bara att fråga massa nu :)

Idag så vaknade jag av frukost på sängen av gubben. Gulligt av min älskling! :) <3
sen fortsatte vi dock sova typ till ett. Steg upp tjilla ett tag sen kila vi till ica och handlade litee osv.
Ska nog mest bara mysa på idag med david.

Igår känns det som att jag hann med mycket, först en kort prommis till sanna och hämta rocky sen for jag på banken och gjorde ett litet ärendee.Även varit på dollar och köpt massa tråkiga städsaker, och på stan för att köpa en present till sara.  Sen hem och slänga kläderna i tvättmaskinen, gud så najs med ny maskin och torktummlare! Röjde lite oxå sen for jag till luelå med sanna och rille. Sanna köpte lampor och jag köpte rocky bokstäver haha. Sen hem till mig och fixa lamporna på sannas bil, blev ju som lite najs!  Sen snurra ett tag osvosv.
En sväng till rille sen for vi till caroline oxå å prata med henne :) efter det typ snurra vi lite sen ett mini mission sen for jag hem och var med gubben min.


9 April

Hejsan!

Påsken har varit mycket trevlig. Varit i stugan med familjen, mormor,morfar,david och tobbe. Blev väl mest att köra massa olika fordon. Utv(golfbilen) Var väl den roligaste och köra men blev mest fyrhjuling. Träningsverk fick man av hjulingen oxå. Någon fastkörning hit och dit. Massa god mat och godis och Sen massa tjillande vid elden och bara myyst på typ!
Kom hem igår, sköönt var ju det. Har ju en liten roger som man ville pussa på så blev att åka hem ganska fort. Och tack katt för att du var kattvakt, supersnällt!

Sen igår då när vi kommit hem så åkte vi lite mercaaa och hämtade caroline. Snurrade nå varv sen for jag och carro och återuppleva rocky med lite diesel från soppatorsk. Sen blev det att åka epa ett tag. Vid 10 lämna jag carro och hämta sanna så blev det ännu mer epaåk. Massa surrande med dom båda. Var ute till halv 2 ungefär. For hem och pussa på bubben min och fikade kvällsfika typ, sen sova.

Idag när jag vaknade så klädde jag på mig och for direkt till carros jobb och överraska henne lite med mitt besök. Hjälpte henne att fixa lite i stallet, sen kom david och hämta oss så for vi och käka. Plocka upp lollo sen vidare mot stallet för att ta in alla hästar åde. For hem vid 4, drog en snabbdusch och fix sen vidare till davids föräldrar på middag. Grillat! Årets första grillmat. Ååh gud så gott det var :-)
Nu sitter jag och gör ingenting ska väl göra nå nytta på en stund tror jag!


Åh vad jobbgit tänkte ladda upp massa bilder men då lagga allt ihop så får bli en annan gång!


5 April

Hejhej!

har ju inte skrivit på ett tag, Har hänt massa roligt typ! Men orkar dock inte ta allt haha.
Anyway så har jag och david varit ute och gått, sköönt. Sen ska vi snart börja packa. Blir att åka till stugan idag, blir väl helt okey!
Jaa, orkar som inte skriva mkt mer men bjuder ´på några bilderrr.
ah,tjue


































RSS 2.0