23 Januari.

Fredag:
Min familj åt middag hos Davids familj. Lax å pressad potatis blev det, fett gott. Sen var jag där en kort stund till sen for jag till Amanda. På kvällen for jag hem och sov med gubben min.

Lördag:
Davids Morfar å moster kom hit å drack kaffe och surrade. Sen for jag och skjutsa simon och jimmy. for hem duscha och en snabbfix på det så sen vid 4 kom  Amanda Kabbe och Sune kom till oss. Jag och amanda drog å handlade sen for vi hit å lagade mat. Potatisgratäng, kött och sås. Asgott! Sen var dom hos oss hela kvällen. Surrade osv, faktiskt så var det roligt :)

Söndag:
Städade ganska mkt åså. Hade tvättstugan oxå, failade rätt hårt med torktummlaren annars gick det bra. Jag och David for till hans morfar och käkade middag. Plättar med nygjord hjortronsylt å grädde :)
Efter det drog jag och David till amanda å såg film med hon kabbe,jossan å sanna. Vi drog vid halv tio kanske. Sen blev det wallander mys å sen sova.

Idag :
Rockan startade inte på morgon först så fick kabla igång han. Drog till skolan, körde in rocky i verkstan stoppa batteriet på laddning. Tömde även flaket på snö och spände fläktremmen en aning. Mätte oxå hur stor startkapacitet jag hade och det var bara 42% så ett nytt batteri kanske skulle behövas. En snabbstädning på det oxå.
På lunchen mådde jag så sjukt dåligt så for hem från skolan.
Idag blire å vara isolerad här hela kvällen.

Juste nu har vi fått till nästan allt i lägenheter, hängt upp klädhängare, speglar, fixat alla davids kläder som har legat i påsar sen vi flytta in, fixat mer galgar så mina kläder hänger. Så när jag orkar blir det bilder på hela placet :)


Extrem bildbrist.
Men iaf,Davids föräldras hundar, Ernst och Tindra. So sweeet!


18 januari.

Igår blev det surströmming med familjen, tror dock inte grannarna våra uppskattade det. Men gott var det! Sen for vi till Davids föräldrar å hämta lite saker å hälsade på. åså skola då ofccc.

Idag så skola, sen efter skolan for jag på stan och fikade med jennie :)
Sen köpte jag en foundation, varför vet jag inte för använder det inte.
Aja, sen for jag hem och ladda telefonen en sväng och pussa på min älskling. Efter det drog jag och sanna till Kersin och fikade. Fett mett är väl den mest vanliga repliken man säger när man går ut.
Sen drog vi till amanda där hon å jossan var. Var väl där ngn min sen drog vi på ica, å efter det ruttnade i epan.

Nu ska ja strax borsta tänderna sen sova.
Godnatt : -)


17 Januari.

Fredag morgon åkte familjen å david husbil till finland. Sov hela vägen dit så det var ju tjill. Sen besiktning vid 8 tiden kanske? Båda bilarna gick igenom.
Sen typ sova, vakna vi 7 på lördag morgon. Förare möte vi 9 eller vad det nu var. sen for vi ut å körde, jag åkte med malin å resten av familjen med malins pappa.
Juste kanske ska nämna att det var offroad vi for till?
Men iaf, for omrking och plocka massa poäng, några fastkörningar blev det ju alltid! Men kan ju säga att efter 14 timmars körning i skogen tog gode mycket på krafterna! eller jag körde ju inte men. var så jävla trött där vid 11-12 tiden. Men några energi drickor senare var jag på g igen. Blev totalt 22 timmar ute i skogen. Vi kammade ihop 457 poäng tror jag det var. 8 plats och bäst i svergie. Ganska duktigt ändå :) Men har lite träningsverk i typ hela kroppen, att ta sig upp i den där monster rocky var ingen match.

Aja, nog om helgen.
Skolan var helt ok idag, sen efter skolan for jag hem ett tag. Sen hämta jag och david amanda så for vi och handlade å panta flaskor. Sen hem å david skulle laga plättar, men sluta med att amanda fick ta över. Tror det var ganska tur det. no offence dh! Aja, sen kom kabbe hit så for jag och amanda å hyrde film. Sen såg vi den, men typ mitt i filmen ringde sanna å behövde hjälp för hon satt fast. Så jag å amanda for dit å drog lös henne. Dock var det inte det enklaste, tänkte precis ge upp men då gick det. Rocky fick en liten fastkörning han oxå. Aja, sen for vi tillbaka till grabbbarna å såg klart filmen. Dom drog nyss å nu ska jag sova :)

Godnatt !


12 Januari.

Igår efter skolan så hände en mindre kul grej. Fyfan..
Vet som inte om man ska tycka de var bra eller dåligt.

Aja, sen for jag till wikstens å efter det plocka jag upp sanna så for vi på dollar, sen ruttna vi lite i epan. For hem åså hade jag´och David beslutsångest om vad vi skulle käka för middag. Så det sluta med att vi åt på ming. 4 små rätter blev det till oss båda, yummi! Sen for vi och plockade upp Amanda å for på coop en sväng sen hem till henne där Simon och Kabbe var. Lite senare kom Jossan oxå. Vi drog vid 9 tiden kanske? Och blev hundkär så kidnappade Sune.

Nu har jag varit ute på morgon prommis med Sune så nu ska jag käka lite frukost å fixa mig sen bär det av mot skolan.


To much?


11 Januari

Hejhej!

Är hemma nu en stund. Var ju tydligen onsdag idag så hade gympa men eftersom jag var helt säker på att det var tisdag så hade jag inte med mig nå gympa kläder. Så har städat i köket så det ser lite vettigare ut. Ska plocka lite saker i vardagsrummet sen ska jag börja bege mig tillbaka till skolan.

Igår så var det ju först skola, sen for jag hem och sov någon timme. Vid fem gick jag till mamma och pappa och började skotta fram rocky. Sen drog jag och pappa in rocky i garaget så den fick tina lite. Efter det åkte vi till farmor och farfar och gratta farfar som fyllt år, Grattis :) Det blev smörgåstårta till middag, gott gott ! När vi farit där ifrån så fixade jag rocky, så nu rullar han igen. Så jag for å hämtade sanna så ruttnade vi i epan ett tag. Sen så bytte vi bil å for å styrde upp lite grejor. hahahah ägda bitches.

Kom väl hem vid halv 1 så surra med David en stund sen sov jag.

Aja, ska städa hehehe.



Snodde en bild från sanna, puss på dig!


9 Januari

Torsdags, tror jag.
Så var jag med sanna,katt,becka och anni. Vi for en sväng till sanatoriumet å kollade läget. Sen lämna vi anni,becka å katt. Jag och sanna for runt lite här å där. Sen hah slutade det med att vi körde fast.Men det var ju kanske med flit haha. Men Larry fick komma vid 5 på morgon och dra upp oss. Det var inte det lättaste, men det gick! Satt väl fast 2 timmar totalt. tur det finns snälla personer, tack så mkt :)
Sen Fredag så kom sara å tobbe förbi oss så spelade vi + david lite kort osv. Blev en rätt så tidig kväll.
Lördag så for jag och David till amanda där hon, kabbe,simon sanna josse och Malin var. Var där ett tag och tjillade. Sen drog alla på krogen. Jag och David snurra lite med Ante å Matte. Sen for vi hem och sov.
Igår så kom mamma och pappa förbi på kaffe osv. Sen gick vi och handla å hyrde en film. Hyrde Åsa-Nisse, världens sämsta film? haha men ställde upp å såg den bara för att david ville.

Idag så vaknade jag faktiskt vid halv 10 , av mig själv. Lite duktigt faktiskt ! Har varit ner i tvättis å tvättat några omgångar. Ska snart ner dig igen å hämta kläder. Sen har jag städat bort hur mkt som helst. För det kan ha hänt att vi inte har orkat packa upp alla saker än. Men nu jävlar ;) haha. Är nästan bara Davids kläder kvar, och lite av mina.

Annars trivs vi jätte bra i lägenheten!

Imrn börjar skolan, hoppas rocky börjar funka före imrn. Är som lite skönt å ta sig till skolan. höhö. Men kopplingen har inte kommit än, men vi beställde den i onsdags så den borde komma idag tkr jag! Bara hålla tummarna att det är rätt osv! Sakanr lilla balboaa! så här länge har den nog inte stått tror jag.















Mission failat.

Godnatt!


5 Januari.

Oh hello !

Vaknade vid halv två någongång, gick hem till mamma och pappa. Mamma städa mitt rum medans jag kollade på, haha. Men nu är väl det klart iaf,sköönt. Sen for jag och David till wikstens, men det var stängt så for tillbaka till mamma och pappa. Tog nån flyttkartong full i grejor hem till oss. Lagade middag sen gick vi på ica och handlade. Sen kom mamma och pappa förbi på kaffe, å dom tog med lite saker. Nu har vi äntligen tv kanalre haha :) Efter det bakade jag en kladdkaka så jag och baby myste på och åt kladdkaka, glass och hallon till en film.
Nu ska jag snart ut på missions med sanna och amanda, frågan är bara vad? hhöh.
Aja vi ser väl, tjaao !


ohyes, bildbrist.


4 Januari.

Godmorgon :)

Ska strax gå å göra frukost, sen ska jag till mamma och pappa och städa ut det absolut sista i mitt rum. Sen skulle jag behöva boka tvättstuga och åka till Wikstens.Sen efter det blir det säkert å fara å handla lite mat :)

Igår så började jag fixa mitt rum lite lätt. sova halva dagen oxå. Sen tjillade jag med min hära. Tobbe va förbi en sväng oxå. Jag och `David gick och la oss vid halv tolv kanske. Istället för att sova så for jag ut med sanna. Vi for till henne så lagade hon middag (och ja, huset står kvar) Sen for vi till amanda där hon och kabbe var. 

Aja, frukost kallar tjoo!

 


woop

Haha okej. Gick inte så super bra å krypa ner vid min älskling. Fastnade vid datorn istället. Nästan lika att vara uppe tills han ska stiga upp så har han sällskap imrn på morgonen. Även fast hans morgonhumör inte är å leka med..får väl se om det är värt de.
 Åhneey på tal om typ ingenting så tog colan slut, fml? haha. okej nej inte fuck my life. Tycker faktiskt jag har ett bra liv :-)

Är gode rastlös men inte trött, höhöh ! blir väl slå på ngn film typ :-)
Night !


Jag och sötaste Caroline på nyår (-:


Happy new year?

Okej, det där med listan gick ju inte så bra kanske. Men det får bli ett senare projekt!

Under jullovet så har jag tagit det lugnt typ. Firade jul hemma hos oss med familjen,david och amanda. Fick helt ok julklappar ändå! Synd bara att alla i släkten inte kunde komma. Å det är ju tråkigt att vi inte firar jul med hela släkten längre som vi gjorde förut, menmen.

Aja, sen har jag familjen och David åkt husbil ner till Ullared. 280 mil fram och tillbaka, kan ju säga att jag är less på att åka bil ;) men där nere blev det massa shopping och det gillas !

Sen nyår firades i Kalix. Det var rätt så trevligt och ganska kul. Sen åkte vi hem med tobbe. Tack för skjutsen :)

Ja sen är det väl en ganska stor sak till, jag och David har flyttat ihop i en lägenhet. Så nu är vi sambos. Känns super skönt och ta ett så stort ansvar att flytta hemifrån. Inte för att jag bor helt själv, men det är ändå så stort! Och jag har ju alltid velat vara några år äldre men det kan jag ju inte trolla fram så jag blir det. Men känner mig lite mer vuxen nu faktiskt! Och sen om det är någonting är det bara 200 meter hem till mamma & pappa så borde nog överleva.

Idag har jag packat in mina kläder i en garderob osv. Sen for jag och Sara på stan, brännde lite pengar och presentkort jag fick i jullklapp. Köpte en parfym, massa underkläder, hudlotion.
Jag och David har donat på lite här i lägenheten så nu ser det faktiskt ganska bra ut!
Vi åt hamburgare till middag.
Våran överenskommelse är att D lagar mat och jag städar. Kan nog vara säkrast så.
Sen lite senare kom Sanna,Amanda och Josse förbi. Satt å surra med dom ett tag. När dom dragit slog jag och D på en film. Men nu har han gått och lagt sig. eller det var ett tag sen, han ska upp och jobba kl 5 inatt så. Min duktiga lilla kille. :)

Ja juste sen det där med nyår. Håller aldrig mina nyårslöften så det är ingen ide jag har något. Men det är ändå lite saker jag vill göra. Kalla det vad man vill, men vill :
* Vara med mina vänner mera.
* Inte slösa pengar på massa onödigt.
* Sluta äta skräpmat,godis,chips fika osv!
* Gå ner i vikt.
* Röra på mig mera.
* Vara glad och positiv.
* Sköta skolan.
*Leva livet och ta massa bilder.

Nu ska jag nog borsta tänderna sen krypa ner brevid min älskling och sova. :)


RSS 2.0