30 Mars

Oh hello!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett halvår.Många fler ska det bli ! :)
Vi har iallafall "firat" det med att käkat på ming. Fyra små rätter hih!
Sen har vi varit på stan idag oxå, köpte navelsmycke,earcuff,två halsdukar,trosor, sminkborttagning och ett diadem.
Skolan var jag ju oxå i, men dock bara en lektion så körde lite självstudier första lektionen hemma. Varit och lämnat in mitt cv på kp har jag oxå hunnit!
Kvällens planer verkar bli med caroline, vad som händer återstår ju att se ;)

Igår var jag på poff/msor möte i 3.5 timmar. Var ganska intressant men blev ju som lite drygt att sitta där aslänge. Menmen!

i förrgår var det lite spårat i sunderbyn med sanna och caroline hahahah !
Orkar inte ta den historian haha.

Ska springa och pussa på sambon sen duscha

tjingeeling!


27 Mars

Hejhej!

jaaa, vad ska man skriva?
Varit i skolan idag, kom nyss hem. Tömde rocky på typ 3 fulla väskor och två påsar så kanske ska packa upp det istället för att det ska ligga å ruttna i hallen.
Igår så drog jag och sambon min ( haha, låter bara så fult så var tvungen skriva sambo!) ett städracee. Lagade gomiddag och bara myste på framför oth.
Skulle klippa håret på han men det blev inte av, så blir väl typ idag. Planen är väl även att vara med caroline, och ev fara till bothnia med sanna. Sen i söndags så fixade jag skoterkortet, så nu har man det oxå! sköönt. På kvällen så snurrade jag och caroline lite i rocky balboooaa. Har även stoppa blåa ventilhattar så det lyser blått när de är mörkt :)
Inte för att det kommer vara mörkt länge till ! klockan ställdes ju fram en timme i söndags,eller lördag natt whatever. Så nu äre ljust en timma längre, typ till halv 8 eller nå. But i like it! ;)

Just nu sitter jag och myser med världens sötaste katt å ska väl gå och duscha. Sen ska jag även beställa massa saker jag hitta på en asbillig sida som Caroline skickade åt mig :) Men då får man ju se hur bra kvallan är men det är lätt värt å testa.

Jajajo tjuue !




Damnit boy, you stole my heart. ♥


24 Mars

Chachaa

Sitter typ och sniffar på mig själv för att jag luktar häst. God damn vad jag saknar det. Har iaf varit och fotat när sanna ridit magnus. Sen for jag och skjutsa caroline en sväng.Tidigare idag var jag stendöd, skoterkurs kl 9-13, guud så trött jag var. Så tog en pn på typ två timmar, värt annars hade jag väl slocknat kl 6 å vaknat imrn haha.

Igår så var ju carro,sanna,lollo jag och david hära. Sen for vi ut och snurrade, en sväng till luleå osv! HEhe, var rätt så najs :-)

Nu sitter jag och väntar på att david ska komma hem så vi kan laga någon middag.


Simply the beest!


23 Mars!

Igår gjorde jag inge speciellt, var hos mamam å pappa en sväng å hälsa på. Snurra lite med davids bil, städa, såg oth och skola då.

Sen idag så skulle vi egentligen till BDX på studiebesök men blev inställt så hade en vanlig lektion å en säkerhetskontroll typ. slutade vid 11 så for jag å åkte med david å hans kompis typ. Varit ´någon sväng på några affärer oxåå. kl 4 ska jag på skoterkurs så man äntligen får ta skoterkortet.
Sen ikväll blire å va med några fina tjejjor! Även lollo som det ser ut å det var typ hundra år sen man träffa henne :-)

Nuuu ska jag pussa på killen sen skura typ, Tjao!


2.5 Girls HAHA kass humor.
Iaf så saknar jag min telefon för den jag har nu har cp kamera så fotar ingenting nuuu bläbläbbb


21 Mars

Hello!

Skolan var tjill och gick fort, kan ju hända att den kändes kort för att jag inte var med och åkte skidor på gympan haha. Aja, efter skolan for jag te caroline å hämta henne och massa pantflarror så for vi å panta å käka på max typ haha. Sen snurra vi lite i epan å for hem till oss å färgade håret på oss båda. Så nu är jag helt plötsligt rödhårig, oplanerat men ja! Tkr dock det ser rosa ut i hårbotten menmén blir att införskaffa sig en färgbomb ngn gng när jag blivit ritch bitch!
Sen kom sanna hit oxå. Så satt å surra åde, sen till sist så kom david och hämta oss så for vi och snurra lithee å basa haha.

Juste igår var jag även en sväng på stan med caroline, införskaffade mig lite onödiga saker hehe! Sen blev det typ snurra hela kvällen jaja whateverrrrr.
Nu ska jag och david se oth å sen sova.



Part of me wants everything to be exactly as before, and part of me wants it not.


19 Mars

Skolan var gode tjill gjorde ett prov/läxförhör som jag tror jag spika sen fick jag veta att ett tidigare prov var godkänt så det är najs ´:-)
Sen var ja å david å käka på opalen, gottgott ! Efter det köpte vi lite underkläder å nya skor heheh! Awesomness. Sen efter skolan så for vi å handla på dollar, sen for vi å storhandla på coop osv fett skönt med full frys å kyl igen! Vid 7 tiden drog jag och hämta caroline så for vi ut å snurra å surra i rockan. Typ snackat om livet osv! Imrn äre väl planer på att gå på stan hhöhöh !

 Nu ska jag se oth med älsklingen å sen sova.

Godnatt :-)


Ja det var ju inte igår direkt ! ;-)


could not care less.

Tjuue!

Hm, i fredags myste jag på med david sen gick å la oss ganska tidigt.
Lördag morgon vid halv 6 släpa jag upp gubben så körde han mig till carro. Så for vi till hennes jobb, gode jobbigt men fett kul att drifta med golfbilen ahha!
Sen vi halv 11 kanske så följde ja dom två när dom käka på rönkan. Innan vi for tbx till jobbet dock denna ggn utan sanna så färgade jag carros hår, orange,vitt,brunt,svart? haha! men jobba te fem kanske så for vi hem till carro å käka middag färga håret två ggr på carro så nu äre rött! :-) men så fixa vi oss osv så på kvällen åkte vi i sannas bil me josse, david,sanna,carro. När vi dumpat dom på krogen bytte vi bil skjutsa lite folk å körde te bredåker ngn sväng and so on!

Idag så la min telefon upp totalt så for till elgiganten på storheden å lämna in den på lagnig så har en lånetelefon nu i 2-3 veckor.
Sen har vi käkat plättar hos davids morfar å vari hem å målat rockys fälgar ett varv till. Tvättstuga har vi oxåå, jobbigt heh.

Mitt humör har gått upp å ner hela dagen, ´kanske inte så konstigt!
Men tur man har världens bästa pojkvän som står ut med mig :-) ♥

Har ju inge bilder från helgen för mobilen är på lagning..


14 Mars


Tvingade pojken att göra ansiktsmask för ngn dag sen ;-)


Tog en prommis med kirremirreen!



Caroline is home heheh!

joina sanna å carro å tvätta bilen :-)

Är även hundvakt, katten spottar spyr och fräser åt sune. Dom kommer inte direkt bra överns haha! Det där är det närmaste katten kommer sune. Dissa stökigheten hehe.


13 Mars










11 Mars.

Tjatja

Gårdagskvällen spenderades några timmar hos amanda med massa skönt folk! Det var trevligt osv, sen när dom drog på krogen så snurra jag med david å skjutsa en himla massa. Drog hem tidigt å såg oth sen sov.

Åså idag har jag varit hos mamma å pappa å grillat lite pinnbröd sen senare ska vi dit å käka palt. Yummi!

Får se om jag ska träna idag, eller om jag skippar det. Träningsverken var ju inte lindrig från igår.


























10 Mars

i morse vid tio tiden drog jag med mamma på afropower. Vilket mördarpass alltså! inte nog med mördarpasset så när jag kommer hem går jag ut å går några km. Nu är hela min kropp som betty speghetti. Men gud så skönt det känns att ha tränat och gått istället för att sovit bort hela dagen.Sen ett stort plus var det super fina vädret !

Har tvättstuga klockan ett så nu äre det bara att klä på sig och gå ner och tvätta. 

Igår var jag med sanna, var till skatehallen, snurra, på fjortisfest på gruvis och kollade läget. Haha old times är så mkt bättre där alltså! Så sanna och Caroline nu får ni styra upp det hära!! Sen var vi hem hit en sväng å ut å snurra. så kom farbor blå å klaga på sannas hundra Wounder baums så då vare ba ta bort dom. Sen vid 4 tiden kanske? så åkte vi hem och sov.

Har bara sovit 4.5 timmar inatt men är ändå pigg som en lärka!



Snodde en söt bild av sanna i brist på annat!


9 Mars

Tjuuululu.

Blir galen på katten nu alltså, han har gode hets just nu å attakerar datorn å mig hela tiden å äter på min telefon. Gode less, just nu är han gratis! skämt å sido, men jobbig är han.

Fick sluta en lektion tidigare idag najsnajs! Sen snurra jag och amanda ett tag, for å höll david sällskap när han hade lunch. Ska snart fortsätta sen filmen jag påbörjade igår. Sen vid tre ska jag på ett litet missiiion typ.

Annars har jag ingenting planerat! Hade vela göra nå, men man kommer ju aldrig på vad.


mjaoooooouuu












8 Mars

Well hello!

Har träningsverk i ryggen å armarna sen gårdagens simning med sara. Gud vad skönt det var å fa å simma! Det blir av oftare. Förutom simmningen så gjorde jag inte så mycket igår, skola, laga middag. Jojuste, vi låste ju ut oss själva och fick vänta på wikstens över en timme innan dom kom och låste upp. Servicen var ju inte på topp!

Var aspigg i morse stack till skolan, började må illa redan första lektionen, men höll mig till halva andra lektionen innan jag inte klarade något mer så åkte hem. Snart kommer david hem på lunchen så blir väl att pussa på han tills han åker tillbaka och jobbar.








7 Mars

Tjuuee.

bra morgon, eller inte.. skulle gå å fixa mig åså hade katten typ skitit utanför lådan så spydde direkt, myyys?
Ska strax kila till skolan, höh.

Igår så hade vi ingen matte igen så slutade tidigt, najs!
Jag och david drog en latmask å käkade på max till middag. sen for jag ut å fota litee osv.







6 Mars

Skolan var rätt tjill igår, fick dessutom tillbaka engelska provet å det var inte dåligt för att vara mig. Sen efter skolan åkte jag hem till mamma å pappa så for jag och sara på ica å gjorde lite av hennes fotouppgifter,sen till gruvberget för att fortsätta. När vi var klar med det så for vi och panta flaskor, sen hem å fortsätta med bildeerna. Sen drog jag hem åså började jag och david städa, kring 7 for vi på dollar en snabbis sen å gratta Davids kusin Josefin. hmhmhm, efter det städade vi klart och såg oth.

Nu ska jag till skolan på nå tag, vaknade när jag börja och hatar att komma försent så skippar den lektionen.




5 Mars

Fredags kom vi till stenträsk vid 9 kanske? spela kort å satt å surra, sen skulle vi gå å lägga oss.Så hade bäddat sängen åde, men sen ser ja en död jävla råtta som kommit från sängkläderna från stugan?! Fyfan vad äckligt det var! höll fan på att svimma, hojja det var inte kul.
sen efter att ha kämpat med sömn en hel natt for vi ut å körde hjuling. Åkte hem pretty tidigt.
igår så var vi i sunderbyn å hämtade älskade mamma. åså va vi förbi amanda en sväng, sen hem till davids föräldrar å koppla stero i mercan. vi snurra ett tag efter det å sen hem å mysa framför oth.

nu ska jag snart till skolan, tänkte först gå men orkade inte så sara ska köra mig.


2Mars

Just nu ligger jag å myser med lilla söta Roger som ska få vara själv en hel natt för första gången. Men har laddat upp med mjukmat å leksaker så han borde klara sig.

Kom nyss hem från storheden, köpte en hårtork och lite energidricka. Nu ska jag strax packa, diska, tömma kattlådan och gå ut med soporna. Sen när david kommer hem ska vi käka någon snabbmiddag sen rullar vi mot stenträsk. Blir att sova i stuga där till imrn. Är pimpeltävling där imrn, men blir väl köra hjuling osv! Sen kommer vi hem när vi känner för det imorgonbitti. Det blir nog najs säkert.

Färgade håret igår igen, så nu ska jag nog vänta någon vecka innan jag färgar det igen. Ångrar starkt att jag klippte lugg, för passar verkligen inte i det och speciellt inte när jag har kort hår. Menmen,det växer väl ut någongång hoppas jag ;)


;)

Tjuue.

Var ute å gick påväg till Amanada. Kom väl typ halvvägs så kom sara å tobbe å kidnappa mig å så for vi till luleå. Köpte lite onödigt småtjaffs. sen när vi kom tillbaka från luleå färgade sara mitt hår igen. Nyss skölt ut det, måste införskaffa mig en hårtork känner jag. Men märkte iaf knappt ngn skillnad. Å har av ngn konstig anledning kvar rött pigment så det blir ju helknasiga färger alltså.

Snart kommer gubben hem från jobbet så då blir det väl att laga middag sen ska jag nog gå till Amanda.


1Mars

Tjatja!

I veckan har jag varit på vårdcentralen och tagit livmoderhalscancer spruta. Fyfan vad ont det gjorde asso! Hatar sprutor. Sen har jag även tagit ut mitt löshår å färgat håret. Men färgningen gick inte så super bra, gjorde blonda slingor för ska bli ljusbrun. Funderar på att färga håret idag oxå typ.
Har varit med sanna oxå, ngn sväng till luleå å sånt. Typ snurrat å sett film osv! Även försökt dra upp en bil från plogkarm, inte så lyckat. Men nästan uppe haha. Varit hos amanda å kollat när kabbe tatuera osvosv.
Igår var ja å handla med mamma, fett skönt med full kyl å frys igen. Sen har sara å tobbe vari förbi, å mamma å pappa. Har städat hela lägenheten, grudnligt typ. haft 5 månader med david åde.

Var väl typ kort om veckan.

Nu ska jag snart laga mat åt david som kommer hem på lunchen, sen typ diska. Efter det funderar jag på att gå ut å gå. Gode skönt väder å bra med motion.

huuhuhu ja thats it, so long!






RSS 2.0