31 Juli

Owh hello !

Gårdagen spenderades först med amanda. Körde rockan osv.Senare på kvällen var vi även med  josse, kabbe och sluggo. Åkte bil och drog raggen ett tag. Blev en sväng till skogsåå oxå. sen vid 2 typ så drog josse,amanda och sluggo på bränna. så jag drog hem till amanda och sov. Har så ont nu för tiden när jag andaas, inte kul! men jaa. Vaknade vid 3-4 någon gång idag. så for jag hem, så beställde vi mat från den nya pizzerian. Fett tasty! sen for jag sara och markus och körde epn. Bara för att han ville åkaa. haha. jaja, for omkring ett tag sen hämta vi amanda och for hem. Så kom katt så spelade vi kubb.Dock sög det för gillar inte kubbb. jag och amanda stack iväg, så for vi till stan och prata med david och ammej. Sen har vi ba pratat och snurrat. :) nu ska jag strax gå och lägga mig, hard workwork imrn !
Looovee ya r-tard!


30 Juli

Igår var det Kaos på jobbet.Men överlevde även den dagen. Nu är det helg och det är ganska skönt. men den slutar ju snart.. Aja, igår så var jag med josse och amanda, vi for omkring och tjillade i epn. Sen for vi hem och käkade lite och tänkte på vad vi skulle göra under kvällen. så vi lånade tobbes bil och for till piteå! lite så där impuls, vi for omkring ett tag i pitee å chillade. Träffade pontus, rune och krisse så prata med dom ett tag. sen for vi tillbaka home. Sov hos amanda. var jätte trött trots 4 koppar kaffe, men så äree när man jobbar. I morse körde jag amanda till jobbet och tog en promenad med sune sen for jag hem. var lite social med sara och tottaa. sen började jag se en film med familjen, men gick och duscha istället. Ikväll vet jag inte vad som händer, är sugen på pdol ! Aja, ska klä på mig och tvätta rocky. Tjooo !


;D

Har haft sommarlov från bloggen nu! teoretiskt sett är mitt sommarlov slut, för jobbar ju nu, så lika att börja blogga igen. Är hemma på lunchen nu. Jobbar som fastighetsskötare på pholmen, går jätte bra och inte så jätte tråkigt heller :) Hade egentligen andra perioden med att jobba på ett demens boende, var där 2 dagar sen klarade jag inte av nå mer. Så bytte jobb, och det är så mycket bättre!!

Orkar inte direkt börja rada upp vad jag har gjort under sommaren. Men har iaf haft kul och umgåts med härligt ppls. :)
Är faktiskt ganska tagg på att börja skolan igen. Ny skola, ny klass osv! Det blir aweeesome. För dom som inte vet så ska jag gå fordons.
 Snart är det helg, får se vad som händer då. Nästa helg ska jag köra offroad med fyrhjuling igen, naaiiizz ! Sen är det ju lk oxå! Det är ju pdol i helgen, men blir nog att hoppa över det.
Börjar klockan ett så ska snart gå ner och ta mig en kopp kaffe så man orkar med hela dageen.

.
Snart kommer min lilla ep se mkt finare ut! den ska lackas, rutan ska fast, flaket ska bli klart, nya lysen, en båge, ny huv, dekaler osv ! Det blir naiz.


RSS 2.0