28 Juni

Hallå hallå.

Nyss hemkommen efter att bjudit in oss själv på middag hos svärföräldrarna. Mumsigt.
Idag har jag inte gjort någonting typ. Bokat tvättstuga, sovit, plockat undan lite, och suttit vid datorn.

Sitter och funderar på hur min klass kommer se ut efter sommarlovet. Vet ju inte vilken linje jag kommit in så det blir nog spännande. Lär ju även bli massa nytt folk att gå med. Men det blir nog säkert bra.
Håller alla tummar och tår på att jag kommer in på transport!

 Vet inte riktigt vad som händer ikväll, återstår att se.

Imorgon ska davids bil få massa uppmärksamhet, nya däck, ny ruta, tvättas och städas ska den oxå. Lilla nyon..



lite bildbrist så får bli en Bild på roger när han fortfarande var så liten.. ;)


true friendship is hard to find, but I find it.

Hejsan hejsan.

Följde ju david till jobbet imorse, var ganska trött efter att bara sovit någon timme. Men vad gör man inte för älsklingen. Sen när vi kom hem så hann jag börja att rensa och sortera bilder på datorn som är huller ombuller. Vi blev även bjuda på middag hos davids morfar och morbror som har kommit upp hit från stockholm där han bor. Blev iaf plättar och hjorttronsylt till middag, smarrigt. Var där ett ganska bra tag sen for vi hem. Fortsatte mitt evighetsprojekt med bilderna. Sen var det ju tjejkväll på stan så jag,sara,sanna,carro och ellen var där. Fikade och dom andra shoppade en hel del. Fick iallafall med mig en bikini hem.

Efter det då så for jag hem och fortsatte med datorn och insåg att internet inte fungerade. Så ringde pappa men det funkade ändå inte trots beskrivningar på vad jag skulle göra. Så jag och david kilade över till dom så hade jag tydligen en trojan i datorn därav internet. Men det fixade pappa vilken tur han är så dataintresserad :), superduper tack! <3

Kom nyss därifrån och läste carolines blogg och blev så rörd. Helt sjukt hur fina vänner man kan ha, Vad har jag gjort för att förtjäna dom lixom? Lyckligt lottad tjej!

Stort hjärta till alla mina vänner, pojkvän och familj.


sometimes it seems not worth fighting, but when I think it's worth every second

Insåg att det inte var någon större nytta att putsa fönstrerna när spöregnet slog ner 5 minuter efter det. Detta tråkiga regn, fint väder någon dag sen spön i backen igen. Plus att regnet har gjort boden till en ända stor myggsvärm. Till och med mitt i stan är det så mycket mygg att man inte kan vara ute. Aldrig varit med om den mängden!

Anyway, var ute med david ett tag sen bytte jag bil och var med sanna och carro. Snurrade lite sen bytte vi bil till david, var ute ett tag sen for vi hem. Sett något dh avsnitt, och sen försökt sova men det går inge bra för min del. Gubben har då somnat, önskar jag och hade det för ska upp imorgon och följa han på jobbet.

Båda katterna ligger brevid mig och spinner så högt att dh knappt överröstar dom. Mina underbara små kissekatter..
Kika vidare lite på desperata hemmafruar sen tvinga mig själv att sova.

Tjo.



sorry I'm not the perfect girl for you, but you're the perfect guy for me


26 Juni

Tycker jag kammade hem lite vuxenpoäng när jag putsade fönstrerna in&utvändigt. Sen även städat hela läggan, damsugit upp sandlådan som blev här efter igår.
Just nu sitter jag bara och tänker på livet och dricker cola.
Ev ikväll blire väl någon grillning det blir najs!
Plus ett nattdopp blir det säkert oxå.

I förrgår så for jag carro, david och tindra och grillade hamburgare och korv på andra sidan alder. Sanna kom även senare. Tog årets första dopp då, bättre sent än aldrig!

Igår så blev det ett nattdopp och simmade lite. Sen senare på kvällen fick vi (ja,sanna,david) för oss att åka ut med gummibåten på alder. Fullt medveten om att det var hål i golvet var vi men ändå åkte vi ut med vanliga kläder. Blöta blev vi! Välte två gånger haha.. Plus att den höll på att sjunka hela tiden så det var en flytande pool. Menmen, det var kul!

Var hos mamma och pappa igår oxå, hälsade på lite eftersom det var ett tag sen sist. Trots det långa avståndet på 200 meter, haha..



















Bilderna blev lite i oårdning, men skitsamma!


20 juni

tjoouu.

Dagen har för det mesta spenderats hemma. Hat städat som en tok, även möberat om så nu är alla möbler på olika ställen. Men blev ändå ganska bra och ser större ut. Bra tidsfördriv om inte annat. Sen senare på kvällen när david och marcus kom tillbaka från piteå så snurrade vi några varv i stan sen hem för DH mys.

Jaaa vad har annars hänt under dagarna jag inte skrivit?

Firat sanna som har fyllt 19, stort grattis bruden ! :D <3
Sen grattat min linn som fyllt 12, stort grattis till dig oxå!
Sett dh, haha.
varit med underbara människor.
å bara allmänt myst på typ.

Snart är det midsommar, och ingen plan för den dagen har jag. Så får väl helt enkelt se vad som händer och sker på midsommar.

Älsklingen sover just nu och jag är så överpigg så det är sjukt. Måste komma på någonting att göra tills jag blir trött, har inte ens en bok att läsa. Blir helt slut i skallen av att läsa så hade slockat direkt men nope.
Är lite less på dh efter att ha titttat ungefär en halv säsong idag.

Aja, får helt enkelt komma på någonting.







Orkade inte tömma mobilen så var kriminell å snodde bilder av sanna å sandra!


.

Weell hello.

Sitter just nu och ser dh med roger och nisse och ska strax krypa ner under täcket med sambon.
Idag efter vi kommit hem från davids jobb så drog vi ett städrace, sen for ja iväg med sara å tobbe en sväng. Kom tillbaka, for ut, hem käka middag. Sen for jag sanna och thomas till piteå och hämtade sannans nya bil, gejen haha.. Men anyway, for te boden brände en skiva ut å snurra sen for vi å följde me några å fiiska. Dock inge napp !

Ska upp ganska tidigt imrn, känns som jag har hundra saker att göra. Tvättis, diska, damssuga,skura, ut å gå, ev luleå, stan å fixa massa, färga håret, fixa naglarna sen se film typ.












i övestbyyyn

Baby tog ett dopp haha ;)





Syster yster tog studenten, grattis! :D





Ekipaget till offroaden.






Kusin linn :)

klipper gräset med en sax...

ngn snodde min mobil haha..

Gaay bilen heheh!

Stor och liten..


14juni

hejsanhejsan! sitter just nu jokkmokk å ska strax besikta bilen. följde david till jobbet och är gode trött.
igår så följde jag linn till brk och hjälpte henne på henens ridlektion å det gick jätte bra!:) sen åt jag middag och drog till sanna så gick vi ut å gick. sen tjillade vi lite på altan å for ut lite senare.  var ute till elva tiden sen såg jag dh å somnade.
dagens planer efter vi kommit hem från jobbet är typ att åka till piteå :) får väl se vad som händer jajo. blir ingen bild när jag skriver från mobilen,wellwell.

12 juni

hejsan.

suger på att blogga varje dag men någon gång då och då får suga.
sommarlov nu iaf gode sköönt!
I helgen var planen att köra mkt offroad men blev inte mkt alls av lite olika anlednigar.
I måndags följde ja älsklingen på sitt jobb, sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, hah standrad.
Igår vet jag iaf att ja var med carro och lollo, gick en promenad till artic där carro skulle käka. Sen åkte vi med david större del av kvällen.
Idag så tog jag en sovmorgon tills david slutade jobbet, sen såg vi dh å tjillade 5 kg elr nå.
Efter det drog vi och hämtade caroline så hämta vi även josse å lollo å snurra lite hit å dit. sen droppa vi dom å hämta sana å for å gav davids bil en välbehövlig tvätt på in och utsidan sen hämta josse å en sväng till harads.

nu lligeer jag och ser dh och vågar knappt röra mig för david ligger och sover å håller om mig och vill inte väcka honom.
Ska tömma mobilen imrn om ja orkar å lägga upp massa bilder.


6/6

Precis kommit hem från daavids stuga, jag sanna, marcus,carro och david drog dit igår kväll. Vi grillade, fiskade, eller ja d&m fiskade. sen såg vi film, å bara myste gärnet typ. Skönt att få komma bort från civilisationen även om det bara var för en natt.
Dagens planer är att fara till mina kusiner och hjälpa linn lite med ridvägar, sen kanske hitta någon bil till caroline.










Orkar inte lägga upp nå mer bilder har massa kvar men men !
Tjuuee.


5 Juni

hello.

Igår var jag och david först och handlade lite, sen for jag ut med sanna på stan ett tag. Så när jag kommer hem hade älsklingen lagat klyftpotatis med baconlindade köttfärsbiffar med fetaost i. Super gott!
Sen på kvällen så snurra ja sanna å david lite sen for jag och sanna till nimisel. Lite vilse hit å dit med det är väl typ standard när vi ska någonstans, haha.. Anyway frida,andre,tobbe, rune å ante fiskade typ men vi var inte länge för jag var tvungen åka hem å plugga.
Idag så hade jag ju prov som gick rent åt helvete, wellwell.
Sen har jag tagit en tre timmars powernap tills david kom hem så har vi sett lite dh å farit ett varv genom staden.


4 Juni

Tjoo!

Hade skola typ 40 min i morse, gjorde ett prov och en redovisning. Tror det gick super på provet och redovisningen gick oxå bra! Nu är det bara ett prov och en inlämning kvar som är imrn sen är det slut med allt pluggande, läxor och prov i någon månad. Sköööönt!

Har fixat disken, plockat undan och burit ner alla vinter kläder i förrådet. Plus läst lite till provet imrn. Sen ofc, sett dh.
Börjar klockan tolv igen, men vet inte om jag tar mig till skolan och ska ändå bara se film hela lektionen. Weeelll vi får se hur det blir med det där.

Igår var jag och hjälpte pappa i garaget, snart blire ju offroad mest troligt i helgen! Naaajs :D

Jaaa det var väl allt, tjue!



1 Juni

tjatjaa.

Weell, 1 juni. Nu kan man klassa det som sommar! men inte om man kollar på vädret, svin kallt å regn, storm, hagel sen sol igen. Humörsvägningar på vädret haha.
Anyway, haft en lektion idag, inte fullt så jobbigt. Sen råkade jag och sambon ta en powernap på 3-4 timmar, inte värt !
Nyss käkat middag å varit ute en sväng. Nu ska jag snart måla naglarna och typ duscha.  Får se vad som händer ikväll!
I onsdags så har jag stått ut med samma gubbe i 8 månader. love u ♥
Var i luleå igår, fick med mig två par skor, ett par shorts, linne och ryggskydd. Tack mamma :)
Sen var vi även med caroline å sanna å for å fiska en snabbís sen snurra vi runt lite i "stor tysken".


RSS 2.0