31 Januari.

Heej.

Ser C.S.I med mamma och sara. Har bara legat och degat hela dagen framför tv med dom. Har sovit några timmar oxå, plus skola då. Hade tema dag så spelade schack, haha fyfan vad tråkigt det är! Imrn blire vanliga lektioner, sen vet jag inte vad jag ska göra, om jag får göra något ens.


30 januari.

I morse kom mamma åh pappa och hämtade mig och sanna så for vi till gruvis där rocky stod. Insåg att inte ens en traktor kunde få lös rocky från diket så vi for hem. Pappa gick till grannen som kör bergningsbil så for dom och hämtade en sen for vi och bergade upp rockan. Körde hem den och den verkade vara hel iaf, får inte köra den ikv för pappa skulle kolla lite under den vad som hade släppt.

Ikväll verkar planen vara att fara till pagla med jennie, jimmy, berkan koffe och kabbe och grilla åh sånt dära. Mamma ska bara komma hem så jag kan tigga mig lite skjuts.

Juste igår färgade jag håret brunt, så är brunett nu ! eller ja det är väl grå brunt med blonda fläckar.


...

Heej!
åhfyfan jag håller på att frys ihjäl. sitter hos sanna och jennie, men sanna är inte hemma och jennie plus jimmmy ligger och sover.

åh gud vilken jobbig kväll ! Var med sanna och amanda ett bra tag, då var ju kul osv!  Men sen skulle jag köra sanna till gruvis, så stannade jag där ett tag. Skulle köra feggah en bit, så får jag möte vid gruvbergsvägen och kör åt sidan, men då har ju dom som plogat vägen kört på tok för brett så dom har ju ploga diket. Och det visste ju inte jag så jag hamnade ju i diket. Det hände typ vid halv ett, sen har vi varit hur mkt folk som helst och försökt få upp rockky från diktet men har verkligen inte gått. massa linor har gått av, flera bilar har testa dra, men seriöst det gick inte. vi har varit typ 10 pers som har puttat och dragit, men den sitter verkligen. så höll på med det fram till halv 4 när vi började ge upp och insåg att vi inte kommer få lös rocky därifrån. Så kom sannas mamma och hämta oss så körde hon mig hem till sanna medans sanna skulle köra fler folk. Så mamma och pappa , vet ag inte svarat eller så, men hela mobilnätet är fucked up så har inte gååttt, men sover iaf hos sanna!

nu ska jag starx kidnappa sannas säng, och hoppas på att få upp lite eller ganska mkt värme, vilket inte lär gå. MEn aja, nu vet ni tjobebre !

28/29 januari

hejhej. ligger i sÄngen nu och skriver via telefonen eftersom jag inte orkar hÄmta min dator, jaja itressant? nej. i fÖrrgÅr var jag ju pÅ bjÖrknÄs hela dagen, drog nÅgra fail hÄr och dÄr. sen var jag med sanna men hon hade lektion sÅ rÅkade dra ett rÅttgift skÄmt till hennes lÄrare sÅ hon slapp lektionen, go malin! men sen var jag sanna carro och linus med varandra ett tag vi chillade massor. igÅr vare ju fÖrst skola, ska sy en neon rosa rattmuff i slÖjden haha! men sen for jag och tvÅ tjejor till bothnia och spÅrade lite med ulf usula och urban hehe ;) men fick massa dekaler av thomas som nu sitter pÅ rockan, yey! sen for jag och caroline tll stallet och red ut. idag har jag hostat asmkt hela natten sÅ stanna heemma frÅn skolan. har bara tagit det lugnt hela dagen med sara och tittat pÅ oth. nu ska jag strax sovaa! juste det Är bÅ knas med min mobil den gÖr lixom stora "ÅÄÖ" helt random vet it varfÖÖÖr! men neej godnatt nu :)

25 Januari.

Heej.
ÅÅh jag suger på att blogga, fint nu vet ni det.

Igår Plockade jag upp carolinen och så for vi till luleå för att hämta rocky. Så¨började den långa trippen hem,igen. Men whatever, den gick ju igenom igår på besiktningen så. Sen gjorde vi inte så mkt mer tror jag.

Idag var jag först på skolan, sen efter skolan for jag och jennie och var med fralla och robin ett tag hos fralla. Sen åkte jag hem för vi skulle prata om helgens incident. Efter det for jag vidare till den där sanna, hon ville dra till max så vi drog driver och fick kommentaren " IGEN?!" haha, spammis ? Sen frågade jag lite snällt om jag kunde få två ballonger, och det fick jag hähäh. Efter att ha pimpat rockan med ballonger plocka vi upp den där carro och for till pagla där sandra,pontus, tobbe och amanda var. Roade oss där en stund, och sen börja jag ju såklart skämma ut mig för någon, vilket jag alltid gör när sanna är med hahahha...
Juste, lyckades tappa bort min mobil på trippen oxå, så ringde den så vare ngn som svara så fick komma och hämta den igen, tur det!

Imrn blir det att vara på björknäs hela dagen för dom ska prata om massa programm osv. Sen stallet och sen vetteffan  ;)

Aja, ska hoppa issi duschen nurå, Tjobyebree!
Sanna har bild på rockan, som blev mkt mer pimp än tobbes!


20 Januari.

Heey.

Ska strax sussa, ska bara fixa en liten sak.

Skolan gick väl ganska långsamt, fick inte vara med på syslöjden. Eller fel ordval, fick och fick, blev inte så för kom inte överens med läraren så hade två timmars rast, det om något är segt när alla andra har lektion. Men sen efter skolan så åkte jaag hem, gick och la mig sen for jag och sara å hämta caroline så for vi och biffa lite styrketräning. Sen kom sandra och hämta oss så for vi till stallet, så foffen den inte snälla hästen sparka mig på låret, så har ett gulligt blåmärke nu.

Igår så kom sanna förbi så gjorde vi kladdkaka sen for vi till step in och tränade. Efter det drog jag till stallet, red Kanca i djupsnön det blev gode jobbigt för henne.

Neeey, sängen nudå? Jao, naajtinaaajt!


18 Januari.

Heey !

Till att börja med - smärta!

Satt hemma och gjorde eh ja ingenting,men så kom ngn fillur på att vi skulle till pagla. Så gick upp på vinden och sökte fram en madrass och 4 småsaker, så kom sandra och hämta upp mig, for vidare till vittjärv för att hämta kläder åt sandra. Sen tog vi saaaben och for till pagla och mötte upp sara sanna och tobbe. Planen var ju att åka madrass och sånt i backen, men slutade med att jag,sanna och sandra satt på madrassen baki tobbes bil så körde han. Hahah fyfan vad vi flög men gode kul hade vi! Men nu har man väl lite sisådär ont lite överallt, men lätt värt det! planen är att åka dit imrn oxå. Sen tolkade tobbe och sandra körde, haha rätt in i en snödriva!

Men det var iaf super kul jajo!

Har nyss fikat kvällsfika med sara, blir väl strax duschen och engelskaboken i högst hugg.


16 Januari.

Heello har inte skrivt på ett tag. men kan börja från torsdags.

Torsdag - Steg upp tidigt for och hämtade sannna så for jag hon och pappa till luleå för att besikta rocky. Den första besiktningen gick inte igenom, snubben gillade inte spärrningen. Sen fick vi en ny besiktning en och en halv timme senare för att göra så den får gå på väg. och där gick den igenom utan anmärkningar. Så då började jag och sanna rulla hem med rocky, dock några motorstopp här och där.. Men det tyog typ 2 timmar hem, haha. Sen for jag till skolan och var på den sista lektionen. :)

Fredag - Först skola, sen körde jag jennie till pholmen. Följde pappa gjorde en nyckel till rocky, hämtade sannna. Körde omkring rätt så mycket. Ehokej, det var ungefär vad hela dagen bestod av. Men kul hade vi. Sen lite senare på kvällen så for jag, victor, potnus, rune, tobbe, sanna, och carro till pontus och chillade ett tag. Hittade en bas och högtalare vi skulle koppla in i rocky. Så alla vi for till mig, plus sandra och co och skulle försöka koppla ljudet åde. Men det gick inte så bra, för slutsteget funkade tydligen intee. Så det gick ju inte så bra med våran planering. Juste, när jag och sanna var ute och körde lite,så kom en bil och kastade öl på rocky. sen vände dom och körde på våran sida av vägen, så det var skit nära att vi krocka i dom. Så jag och sannaa blev lite sur och for och hämtade ägg, så kastade vi 3 ägg rakt på bilen, dom får faktiskt skylla sig själv!

Lördag - Vaknade av att sanna och tobbe kom med fet jävla tutan och väckte mig, eller nej vaknade inte av den, vilket jag borde gjort men nope. Men aja, dom väckte iaf mig och sa jag hade tre min på mig att fixa mig för att åka till morjärv.Så stressade och slängde på mig fett mkt kläder så for vi och hämtade rune sen mot morjärv.Dock kom vi inte så långt, i smedsbyn frös bilen så vi hoppade fram så tobbes låtsas pappa fick komma och boxera oss. Sen bytte vi bil, och for vidare till morjärv. Vi missade två starter, men då kom kerstin och gav oss extreeeeemt mkt fika. Sen så såg vi två sträckor, och thomas kom tvåa. För den som undrar var det rally vi var på.
Men sen började vi rulla hem, så körde tobbe hem mig. Stoppa motorvärmaren i rocky, sen hoppa jag in i duschen. Fixade mig, testade starta rocky, men det gick inte, så markus kom och kablade igång mig. Sen for jag mot stan, så såg jag katti gå där så stannade och plockade upp henne. sen i rödljuset så fick jag motorstopp, och då startade rocky inte så sannas pappa kom och boxera igång mig. For och hämtade ek, så skulle vi till sandra. Men då blev motorn väldigt varm, så stannade och då slog den av, så frös ihjäl extremt mkt. Ringde markus igen, så kom han och boxera hem oss och körde oss till vittjärv. Sen var vi där, så vare lite party.
sen körde tobbe hem mig.

Söndag - Vaknade vid halv ett, så gick jag och åt frukost. och nu har jag bara suttit här.

10 Januari

Heej!

Ska strax åka med rocky till morfars firma. Tar bara en och en halv timme dit.. haha. men ska förbi biltema oxå och köpa lite saker. Sen ska morfar och morbro börja fixa plåten till rocky. Lämnar den där fram till torsdag, eftersom besiktningen ändå är i luleå.

Råkade sova lite för länge med tanke på att det är skola imrn, så mitt dygn är ju inte vänt. men jag överlever, i hope.
Neej nu ska pappa äta klart, sen rullar vi, tjobyebre!


9 Januari.

Haallå.

Idag gjorde vi klart det sista på rocky, naiz! Sen drog jag och syster och fikade på stan, myys! Köpte ett par örhängen och 3 ögonskuggor oxå. Sen kom sandra och hämta mig så våldgästade vi Caroline. Vi upptcäkte att hon hade en skridskobana precis brevid sig, så vi grävde fram lelles gammla skriskor, som råkade vara storlek 46. Sen hämtade vi sanna, och hämtade lite fler skriskor. Så blev det att åka ett tag, pontus, amanda, tobbe och nelson kom förbi och då blev jag rånad på mina skridskor av ponuts. Sen var planen att åka till något fort, men vi körde visst fast lite och fick backa hela vägen tillbaka. Blev ett statoil häng med sandra, sanna och caroline. Efter det drog vi till mig och såg oth! Dom drog nyss, försöker få igång facebook men det går verkligen itneee.


Spaghetti?

Heei.

jag och sanna har gjort det igen, vi har spårat. Den här gången om spagehetti, eller nej. Men det ligger en del i det. ATM är jag spaghettimannen, rätt så chill om ni frågar mig. Men jag orkar inte taaa det jag och sannaaa skämde ut oss om, för vem eller varför.

Potnus och tobbe ringde och fråga vad jag gjorde och sa att dom kommer till mig typ nu. Så kom dom, vi såg oth (för ovanlighetens skull, eller? ) sen kom sara och joinade oss. Så lagade vi mat, och dom åt här. Sen så spelade vi lite ps3, och såg lite mer oth. sEn drog dom, och kom tillbaka med sanna och berkan efter ett tag. Så ja vi roade oss med, eller iaf jag berkan och tobbe spelade ps3, sanna spolade upp vatten och dränkte hennes stackars telefon ( dont ask why!) och ehja, pontus typ skrattade åt sanna. Var väl ungefär vad vi roade oss med.

När alla förutom sanna dragit lagade vi middag( middag, frukost, lunch eller vad man nu ska kalla det mitt på natten), halvkokokta spaghettin. Men jaa, vi drog till statoil sen. Eller nej det gjorde vi faktiskt inte, men det var planen. Men det gick väl ungefär inte så bra som förväntat. Men lika glad är jag ändå! har pratat med makaronimannen ett tag, tror inte sanna tyckte jag var så socail med tanke på att hon somna. Och hon den ungen snodde mitt täcke och den mjuka sängen, thank you!

Okeei, jag borde kanske oxå sova, eller vad sägs ?  Ska bara hitta en lämplig säng att sova i , och ett täcke är inte helt fel. Har dock tre täcken på mitt rum och två sängar, men atm så duger inte det. Soffan inatt typ..
7 Januari.

Hejhej,

Igår for jag sanna pontus och tobbe till flarken och sov i en stuga. Planen var att dygna och se oth hela natten, men så blev det dock inte. Somnade vid 3 tiden, och blev väckt vid 12. Drack lite kaffe sen körde dom hem mig, så for jag och pappa till TMP för att fråga om dom kunde hjälpa oss med en sak till epan, vilket dom kunde. Awesome! Nu börjar det närma sig besiktning för rocky.. :)

Ikväll ska jag och syster laga middag tillsamman, myyyys !

Men nu ska jag skicka lite bilder till sanna, sen vettefaan.


5 Januari.

Heei.

sitter och ser oth med mina tre nördiga vänner. Dom kom till mig jävligt tidigt i morse och tvingade upp mig när jag sov. Det om något var inte kul. Meeeeeeeeeeeeeeen, då såg vi oth några timmar, sen for sanna till stallet så åkte jag pontus och tobbe till pontus. Sen dumpa tobbe oss där, så var vi hos han ett tag. Tills tobbe kom och hämtade oss, så for vi till sannas faRmor. Kom då jävla äckligt spymätt därifrån, som vanligt.

neej nu blire se lite mer oth, sen nörda lite tekkeen!


2010 Bildbomb!

Nu kommer bilder från Januari - April. Har dock jävligt mycket mer, men tog några nu. Biler av resten av året kommer.
Kan ju passa på att säga att 2010 har varit så jävla bra år så det är inte sant! Har lärt känna hur mycket folk som helst. Blivit närmare vän med vissa, och dock börja komma ifrån andra, tyvär. Men kan inte säga annat än nu taggar vi 2011! :D Aja, bjuder på en fet bildbomb!
04:32

Nu har jag varit lite duktig. Mitt rum såg ut som 3 bomber hade löst ut. Nu är det bara en halv bomb kvar, och det är sängen. Har fått ut tre soppåsar med massa skräp, sen en stor påse med kläder. Nu är det bara lite små saker som verkligen inte har någon plats i hela rummet. Borde väl egentligen sova, klockan är ju ändå halv 5 på morgonen, Men ska nog städa klart först, så det ända jag behöver göra imorgon är dammsuga. Haha, under senaste tiden har jag sagt att det är strängt förbjudet att ens gå in i mitt rum, men nu behöver jag inte den regeln längre, haha!


Hårresande!


Justeja, glömde nämna att jag har total försört mitt hår. Och den här gången äre inte förstört bara för att jag har blonderat det, eller jo det ligger en del i det oxå. Men i förrgår kom jag på att jag vill permanenta mitt hår. Har faktiskt tänkt göra det sen i sommras, men har bara inte blivit. Så då lät jag pontus permanenta det av alla människor i världen. Dock är det inte hans fel, det stog ganska tydligt att absolut inte göra det på blekt hår, och smart som jag är gör jag det ändå. Plus att vätska ett var i på tok för länge eftersom tobbe och pontus var så snäll och drog till flarken när den var i. Helt seriöst, går inte att beskriva hur illa det egentligen är. Har suttit med hårinpackning någon timme och så, men det hjälper verkligen inte. Det är sjukt hur mycket det sliter på håret att permanenta det. Plus att det inte ens blev lockigt, så helt jävla värdelöst.
på bildeeen har jag inga hårprodukter i håret, det lixom bara stannar där när man drar i det. Det är helt sjukt, skulle jag gå till en frisör skulle dom inte tveka med att ta fram rakapparaten.

Åhhhh vill ha långt fint och tjockt hår. Tyvär passar inte mitt hår in på något som jag vill.


01:50

Heello.

Det var ett tag sen. Men har bara inte orkat, lixom inte vetat vad jag skulle skriva. Har blivit så enformigt nu yeep.

Men idag så kom sanna och tobbe till mig tidigttidigt så såg vi ett tre kulle. Till slut vaknade pontus så plocka vi upp han och for mot luleåstad, eller iaf storheden. Var på biltema, och såklart spåras det alltid haha. Aja,var i luleå ett tag, sen dumpa vi pontus och sanna så for jag och tobbe till Hollsvattnet för att hämta min syster, tim och hans kompis. Drog till sanna och plundrade hennes garderob, så nu har hon knappt nå kläder kvar, men still 2 much. Sen slutade det visst med en power nap på 3 timmar, Skönt !
Sen kom tobbe och pontus till mig, plus sanna. så såg vi deras nya favorit serie, oth. Men sen börja mamma och pappa säga att dom ska spela ps med dom. Så slutade med att alla i familjen ( förutom sara) Marcus, stefan, sanna, tobbe och pontus spelade mot varandra.

Ja, det var väl om dagen, yep!


Sannas sko Han-z dog så hon hade en mycket deprimerande tid i bilen tillbaka..RSS 2.0