Leos lekland!

Helt slut i kroppen. Ja sara tobbe å david for till gammelstan och kidnappa två småa ungar även kallade kusiner och drog med dom på leos lekland. Full fart var det i dom hela tiden kan man ju säga. Var ju dock gode kul! man kan ju undra vem som hade roligast, elias & lukas eller vi hah. Men efter det drog vi hem till dom och tjillerade en stund. Sen tillbak mot b-town. Nyss kommit till david, får väl se vad vi hittar på ikv :)


Snart äre slut på hösten och vintern börjar sakta komma! myysigt =)

30 oktober

tjuue.

fredags så käka ja sara,david,amanda å tobbe middag hemma hos oss. var väl typ gott! sen mot kvällen for vi till amanda och såg film sen vid tolv drog ja å david till han.
igår så vakna jag av att david kom hem från att ha jagat, skönt att sova ut! sen for vi + sara å tobbe till luleå eftersom det var skoternsdag. så kolla på lite skotrar åsånt sen käka på donken sen hem. Sen skulle david och ante fixa min stereo det gick väl bra i början men sen börja den spöka asmkt och nu funkar den inte igen. haha suck. men sen körde vi lite folk osv sen film tjill.

sitter hos david atm men han sover och ska nog låta han sova en stund till :)
För övrigt är det en månad för mig å david idag woopwoop.25 oktober

heey!

Skolan var rätt så tjill idag, råkade dock ta en sovmorgon. var gode skönt men inte så ssmart! så hade bara en praktisk lektion, en teoretisk och sen städning. Efter skolan for jag till david och såg tv med han och julia lite. sen for vi till coop osv. var där till kanske 5 sen for jag hem käka middag efter de for jag tobbe å sara till storheden. köpte två baslinnen, lite underkläder och sånt tjaffs. var väl där ngn timme och drog chilllet.
ska typ hoppa in i duschen sen dra mot davíd.


joomen visst

21 Oktober 2011.
Var med amanda david andreas och simon. Åkte den största delen bil, sen var vi hos johan en swung, men där var det kaos så var inte där nå länge. Sen sov jag hos david.

22 oktober 2011.
Första snön kom så skulle ju ut å sladda lithe men då hade ju nästan all snö försvunnit så det gick ju inte så bra. jaa sen åkte vi bil osvosv. blev en tidig kväll med filmmys@ davids place.

23 oktober 2011.
Blev en tripp till kalix å hämta carro med amanda,david å simon. Drog raggen där nå varv sen for vi till luleå och te boden å snurra hit å dit upp å ner. Var väl lite så där småkul på vägen hem från kalix ändå haha ;)

24 oktober 2011.
åter igen en tripp till kalix, men dock inte av samma anledning. For dit å kolla när david gadda sig, blev super bra tkr jag :) Sen sov jag hela vägen heem. På vägen dit blev det sitta å trängas med en familjepizza i baksätet.. haha.

aja, kort om dom senaste dagarna.
ska sova nu, så jävla irriterad.


trlalala

hejsaan!

Skolan var skitseg igår men kämpa mig igenom den dagen oxå. efter skolan for jag och plocka upp amanda och jennie så for vi på stan åså köpte jag lite bra å ha saker! sen for vi å snurra med rocky litee, hem till mig en sväng å käka. sen lämna vi av jennie och drog till jossans jobb å hämta hennes bil så for ja,amanda,carro å saraa till ellen för amanda sklle göra naglar. Så var där i några timmar sen for vi hem. hämtade rocky och drog till david.

sen idag dåå när jag skulle tillskolan så drog jag ett fail igår när jag parkerade. parkera för när staketet så min dörr inte gick och öppna så klättra ut på andr sidan för att komma ut. men tänkte ju inte riktigt så långt att andra dörren inte går å låsa upp med nyckel så fick klättra in i rocky haha kul syn. men aja, hade skola från halv 9 till typ kvart över 10. Fett tjill dag! ehjoo.
ja å amanda for å träffa david en sväng sen tbx te skolan å käka lunch, sen surrat ett litet tag.
Nu är jag hemma och ska sovaaa en stund.
 måste ju erkänna att jag saknar mitt långa hår..


woopwoop

Jaa nu vare väl som ett tag sen igen, men men jag skriver ju nu iaf.

i helgen har det varit fullt ståhej i svartsjön. Massa offroad bilar och atv som har varit och kört! På lördag morgon åkte amanda med mig, sen efter lunch for vi hem å tjillade. ´Sen kvälls körningen åkte david med mig. Var fett kul att köra som vanligt. Söndag så råkade ja försova mig till klocan 12 så var inte med på morgonkörningen men när ja kom dit vid 2 så blev de en körning ändå och kolla lite när folk satt fast. Det var ju årets sista poff-körning vilket är tråkigt!
Till helgen blire ett gäng som drar till finland och kollar offroad dära. Där är det så mycket mer seriöst :)

Jaja vad mer då? Strax ska jag rulla mot heden så ellen ska få göra naglar på mig. Måste bara hämta ut money. Ikv måste jag plugga iaf häxläxa och svenskan. Men det borde inte ta allt för lång tid.Skulle behöva börja mäta ut vars mina extralysen ska sitta, dom börjar som behövas nu. En tvätt skulle väl oxå sitta fint.

Mitt rum ser ju ut som en bomb slagit ner så skulle väl behöva fixa det oxå. haha dygnet har för lite timmar!

I veckan skulle jag behöva fixa rocky oxå, men det lät väldigt jobbigt..

Neej nu måste jag börja kila, tjingeling !


Juste har ju tagit ut min hårförlägning så har super kort hår nu! Har inte haft så här kort hår förut men det har gått av. men ska beställa ny hårförlägning. Microringar ska jag testa denna gång! :)


RSS 2.0