31 Augusti.

Ångest? - ehjo.

Kvällen har spenderats med Sandra och Carro, vi gjorde mat och pratade osv! sen for vi till jojjan, så kom robin och amme dit oxå. Var helt okeeej, jajoo.

Men ska nog sova strax så jag inte somnar på lektionen igen. ¨

Godnatt  !



30 Augusti.

Min sömnbrist från helgen fick reaktion, speciellt på lektionerna. Fick anstränga mig för att hålla ögonen öppna. Men kämpade mig igenom hela skoldagen idag. Dagen har gått segt, men ändå ganska fort, haha.

Som sagt idag ska jag städa mitt rum, sen stallet. Funderar på att tömköra, men får se.

Har redan fått några läxor, eller två stycken iaf. Men dom ska in nästa vecka så. Vill möblera mitt rum också, blir less ganska fort. Men vet inte hur jag vill ha det, men kanske måste gräva fram mitt golv innan jag tänker på att möblera.

Nej nu ska jag hämt grävskopan och börja städa lite granna!


We grown up, sooner or later.

Ska strax krypa ner i sängen och sova borta mina påsar under ögonen. Ska bara tvätta bort sminket, borsta tänderna åde. och hitta en laddare. Justeja, har ju bytt från min trasiga samsung tele till en sony ericsson, bytte med hampus. får se hur länge vi ska byta ! men ja, men laddare är kvar i vittjärv.Fail, jajo.

Är inte taggad på skola imrn, men kan ju trösta mig med 4 år kvar, stor tröst. jo, fast ne.

Måste nog städa mitt rum någon gång i mitt liv också, typ imrn. ligger saker och kläder på varenda synlig plats, så golvet kan man verkligen inte se, hehe! Sen så ska jag flörta med sara om att få hennes säng, den är mjuk min är hård. men det får jag göra imrn när hon är hemme eller någe.

Nu känner jag hur tandtrollen riktigt borrar hål i mina tänder, så måste gå till min vän tandborsten nu, godnatt !

Bilder !

  

  

  

  

  
  

29 Augusti.

Gouch vad tiden går fort och snart sitter man där i vintern och -30 grader. Ingenting man ser fram emot precis, nog för att man redan kan tro det är vinter, är ju så svinigt kallt nu för tiden.

Ah men i alla fall, har inte skrivit på någon dag. helt enkelt inte orkat. Men igår så ar jag hos sandra hela kvällen! och det var ju asnajs, förutom en sak, det kom som en sten mot magen. Trodde det inte skulle komma, men nej sen kom allt på en gång. Carro och sandra hade rätt, när jag blir ensam så kommer det. Men för övrigt var kvällen helt awesome! HAHA, köttbulssmärken, chokladsås och hamburgare, let me die. Idag när vi vaknade åde så hjälpte vi sandra att plocka undan lite, sen for vi och drog ett maxhäng. Efter max for vi till jennie och pratade ett tag. 

Jag ska duscha, men har inte orkat. Ska städa oxå, men har inte orkat det heller. Söndagar är otroligt sega, och måndagar är hemska. Bästa dagen är ju fredag och lördag.

Ska nog hitta några g-rymma städ låtar sen börja städa !

Förstår inte hur allt kan ändras så fort, all those words. Inte för att jag hade speciellt höga krav, men ändå. Trodde inte ens jag skulle bry mig, men tydligen gjorde jag det.









25 Augusti.

Hejhej!

Skriver lite kort om dagen,ska strax gå och sova !

Men i skolan så hade vi idtott lektion i några min, sen for jag och jennie hem till henne och åt frukost. Sen for vi tillbaka till skolan, och då hade vi skolfoto. och blev verkligen hemsk på det här kortet! haha, seriöst. fyfan, men men så kan det gå. men ja, sen hade vi so och då pratade bara läraren, sen blev det bild. och då kom sandra till skolan, pratade med min lärare och sa att det var min syster, och frågade om hon fick vara med.Haha, självklart trodde inte läraren på mig i början, men sen när sandra dragit så var det " jo jag ser ni är syskon, ni har likadana näsor " hahah höll på att garva ihjäl mig! men ja, nu har jag iallafall en till syster, inte helt fel!


Efter skolan for jag och jennie till mig, så råkade vi ta en p-nap på 2 timmar. Såg lite mysteriumet från greveholm också. sen for vi och tröck mat från max, och efter det rullade vi vidare till stallet. Red Kanca på ängen, gick väll sådär. hon var extremt tjurig! Sen for jag hem och har bara suttit och chillat framför datorn, och rensat bilder. har hittat miljoner söta bilder från förr i tiden, haha ! Bjussar på en gammal bild, sen ska jag bege mig vidare till min säng och sova ! har ju sovmorgon imrn, inte helt fel ! men aja, godnaaatt !



Haha, mycket söött !

Sommarlov 2010!

Det här sommarlovet har varit awesome!
Långt ifrån likt något annat. Men visst ångrar man ju saker man gjorde, och inte gjorde.Saker man sagt och saker man inte sagt. Saker man ångrar man inte spendera mer / mindre tid på. Men man lever i nuet, och så kommer det alltid vara. Har lärt känna massor med nytt folk, kommit riktigt nära några personer, och även glidit ifrån andra. Sen har jag varit i en hel del länder, fått se och uppleva massor med saker. Har skaffat mopedkort så har kört en hel del också, gjort massor med galenskaper och tagit det allmänt lungt!Har ju även bytt rum, varit på lk, shoppat, solat, badat och allt det där som hör till sommaren! Det var väl lite kort om sommarlovet 2010! Nu taggar man vidare tills nästa sommar! ;)

Det jag verkligen ångrar mest är faktiskt att jag inte tagit nå mycket bilder alls! Så lider av bilder från sommaren 2010, det är verkligen synd eftersom jag älskar att kolla på bilder från förut! det väcker verkligen minnen. Nu har jag slängt ihop några bilder som jag hittade just nu, har ju massor med fler bilder, men dom är på hårddisken. Men har som ändå inte fotat så mycket, eller jo. Nja, haha jag vet inte, men fler bilder hade inte varit fel!
Men nu är klockan över ett så jag borde verkligen krypa ner i sängen, godnatt!






24 Augusti.

Hejhej!

Skolan rullade på i ett ganska bra tempo idag. Har fått massa nya böcker och sånt där tjaffs. Sen har vi fått träffa några nya lärare, vissa duger men några är ju minst sagt lite speciella. Aja, kommer nog blir rätt så chill höst termin ändå. Efter skolan for jag till björknäs och var social med Amme, carro och sandra. Sen for jag hem till carro och tog en p-nap på 2.5 timme, så good luck att sova ikväll. Kommer ha feta påsar under ögonen och se ut som en crackhoe imorgon, och det är ju perfekt när det är skolfoto! Har inte ens nå kläder att ha på mig.

Idag har jag sett mysteriumet på greve holm för första gången i mitt liv! Haha, men det var ju najs, hih. Sen mot kvällen for jag ut och sprang med carro eftersom vi failade i morse.

Nu ska jag springa och hämta en tröja och slänga den i torktummlaren, sen blir det ett avsnitt av greys anatomy. Efter det blir det sängen och tagga för skoldag nummer tre!


Hurtigt ab

HejHej!

Jag känner mig hurtig, har varit ute och sprungit runt bodforsen med carro, sen när jag kom hem så körde jag påå ab circle pro ett tag och pressade armarna, magen och rumpan! och imrn ska jag upp klokan 6 sen fara ut och sprigna
 igeen!

Men var iaf i stallet, Jennie joinade. Hade tänkt göra nå med kanca, men det blev inte. Klockan tickade iväg så mycket och sen så hade hon ansträngt sig så fint att göra sig brun och fin! Men tog in henne och vokal, sopade av kanca och gav dom lite hö var.

Imorgon börjar vi med vanliga lektioner, hade gärna chillat lite till, men nej inte det.
Tror jag ska slå på ett avsnitt av Greys Anatomy, sen sova! lär ju somna ovaggad ikväll, är galet trött.
Men Godnatt !


Mörka och kalla kvällar, lika bra att börja vänja sig.


23 Augusti.

Hållådäär!

Första skoldagen avklarad! Dock blev det en besvikelse när man kommer in i skolan och går till sin korridor som alltid varit blå när jag gått på sanden. men då fastnar ögonen på vita väggar, med lite rött på. och dessutom svarta skåp som dessutom varit bruna. visst det var fint, men ändå inte blåa korridoren. Och den Förredetta röda korridoren var vit med nå limegrönt på. haha, surt. Men men, började med att vi fick lite papper och massa tråkig information om regler osv. sen lunch och då for jag och jennie hem och fixade lite krubb! sen kom vi tillbaka till skolan och fick lite mer papper sen slutade vi. For till stan med jennsan, kollade på skor osv. så kom sandra dit så pratade vi med henne ett tag, sen gjorde vi en grej. Och efter det for vi till jennie så hämtade hon pengar så hon kunde köpa ett par skor. For hem till henne ett tag, sen for vi tillbaka till stan när mamma kom dit, för då skulle jag köpta ett par skor. men ångrar typ att jag köpte dom. ibland är dom snygga, men nja vet inte riktigt vad jag ska tycka om dom.

Nog prat om skor, är med jennie nu. Vi ska till stallet på ett tag, på tal om hästar. jag har fortfarande ont sen jag flög av och jag har fortfarande ett stort blåmärke på min armbåge, sadface!

Sen så äre 10 grader ute just nu, vars fan försvann sommaren?  Får nog ta och vänja mig med att det snart är höst och om inte allt för länge kommer snön..

På onsdag ska vi ha skolfoto, usch hatar skolfoton. Bläblä.

Men nu kom mamma hem så nu blir det att åka vidare till isbjörnen.

C.U!


   


22 Augusti.


Nu har klockan passerat 00, så nu är det inge sommarlov längre! Nu börjar allt på allvar igen, jobbigt men ändå kul. kul iaf första veckan, och personerna då. Mindra kul är ju att plugga åde..Men men, 4 år kvar ! haha, fett länge! Men men, det här sommarlovet har iaf varit awesome! nu taggar vi vidare till nästa sommar! ;)

Idag har jag inte gjort nå speciellt alls, var på stan med syster en sväng. Köpte ett skärp, men dock var det inte min stil men whatever. Sen hittade jag ett par skor som jag vill ha, tror jag ska köpa dom någon gång i mitt liv haha. Men det är typ vinterskor så. Sen for jag hem , har bara chillerat hela dagen. Var hos sandra en sväng idag oxå, men det var bara en kortis.

Nu borde jag nog egentligen gå och sova, är faktiskt trött. men orkar verkligen inte, hih. sen kommer mina kläder vara fett blöta imrn, eftersom dom kom nyss ut från tvättmaskinen. eller iaf jackan, haha fail by me. Men, hejdå sommarlovet och godnatt mina läsare!


Min och carros kaka vi bakade till sandra igår! hah, gölligt.


21 Augusti.

Hallådääär!

Kvällen har sepnderats med carro, och senare med hon och sandra. Jag och carolinen lagade plättar hos mig och åt det ¨då. Sen bakade vi en kaka som vi tog med till sandra! Grattis sandra på din 19 års dag! Var hos sandra ett tag, jag och carro hade hrt två filmer, men vi slog på en men jag såg kanske 2 min? haha, pratade mest hela filmen! Men men det var najs det med.

igår så red jag och carro kanca. Eller planen var att bara carro skulle rida, men då såg det så roligt ut så jag red ett tag efter carro ridit. Vi red på en äng, Men sen började kanca busa och gorma så jag flög av hah! fick grönska på jackan och byxorna, hah faail. Sen fick jag ett blå märke på armbågen, och nu har jag fett ont i rumpan. Menmen, det är smällar man får ta ! men efter att vi ridit åde for vi till lollo, så var vi där ett tag sen for jag hem och bytte kläder sen for jag tillbaka dit! var super trevligt åde, för det mesta iaf. Men sen gick vi mot stan var där ett tag, efter det drog vi till fredrik en stund sen hem till carro och sova!

På tal om sova så borde jag göra det nu eftersom jag ska upp på tävling imrn! Wish Me luck!

justeja, vårat trådlösa internet har sluta fungera så måste sitta vid den stationära datorn. Så ni får massa bilder någon gång i livet.


Bild från igår, tagen av lollos blogg !: )


20 Augusti.

Godmorgon!

Eller har varit vaken sen 12 typ, Men för jennie är det iallafall godmorgon! hon sitter i min säng och ser inte allt för vaken ut. Idag blir det ju som sagt färga håren och sen mot kvällen får vi se vad som händer! ska till stallet oxå, Blir nog att rida! Men men, nu ska jag försöka få jennie att vakna helt!


19 Augusti.

Hejhej!

Är med Jennie just nu, hon ska sova hära! och smart som jag var så lovade jag bort den mjuka sängen till henne, suck. Haha, man får stå sitt kast, right? Menmen, har kommit på att jag inte sovit själv sen förra torsdagen. Är ganska van att sova med någon, så det får jag fortsätta med. Någon gång borde jag börja vända tillbaka dygnet eftersom det egentligen är sista sommarlovs dagen idag, alltså fredag. Är väll typ torsdag nu egentligen, eller nej klockan är efter 12, men har inte gått och lagt mig än så för mig är det torsdag, Så imrn är sista sommarlovsdagen,typ. Sen ryktas det om att det är skolfoto den här veckan, hmm surt. Imrn ska jag och jennie färga håret, hon ska bli svart hårig, och jag ska bli brun röd typ.

Ikväll har jag, jennie och sara sett på vampires sucks, haha bra film det där! Men tur att vi inte gick på bio och såg den, hade nog inte varit värt pengarna. Men etfter filmen så for jag och jennie och träffade carro och lollo på stan, så var vi med dom ett tag sen for vi hem hit. och det är typ 8 grader, och det ska kallas för sommar, huh.
Tidigare idag så for jag och hämtade carro hemma hos henne så for vi och köpte mat till sandra och körde till vittjärv med den. Var social ett tag sen for jag hem.

Hämtade mitt bankkort idag! finally! mitt förra tappade jag ju bort för länge sen, före vi for på semester åh allt. men då beställde jag ett nytt för någon dag sen så nu har det kommit, gode jävla skönt.

Nej men det kankse är dags att börja dra sig neråt och borsta gaddarna sen krypa ner i min stenhårda säng, så goddnatt pps!



Haha, lite si så där gammal bild!


18 Augusti.

Hejhej!

Vaknade klockan 10 idag, är gode stolt! dock vaknade jag av att sandra ringde och väckte mig eftersom hon behövde sin hjälm som jag och carro for och lånade. Så for och lämnade hjälmen till henne, sen for jag hem och körde några minuter på ab-circle pro. Känner nästan att jag vill sova, har bara sovit 5 timmar inatt eftersom jag och carro låg och pratade tills klockan 5 på natten. Men igår så var jag först med jennie,sen for jag och sandra ut och fotade lite på fontänen. Efter det for jag till Carro, så for vi till statoil och köpte glass, sen for vi hem och såg en film. Eller vi såg inte klart den, men vi såg iaf stepfather. Inatt sov jag i carros mamma och pappas vattensäng, oh damn i love it! haha. så sjukt skön säng, jiess.






17 Augusti.

Hejhej!

Väntar på att sandra ska skriva klart sitt cv, sen ska hon komma hit så ska vi ut på fotomission! Har inte använt nikkeboy seriöst på ett tag, förtuom i stallet.

Men idag så väckte sandra mig vid halv 2? hon sov iaf hära. men då gick vi ner och skulle dricka te, så vi fick gå till grannen och låna mjölk hah. men ja, varken jag eller sandra är frisk så det blev honung till det.Körde hem sandra efter det. Sen for jag till jennie, så for vi till dollar för jennie skulle ha ansiksmask. Efter det for vi till jennie och hämtade två ikea påsar med flaskor så for vi till ica och pantade flaskor. Köpte drömtårta, bubbliz och butterkaka sen for vi till ett random place och hade picknick.

Igår så red jag Kanca. Skrittade ut barbacka, gick väll bra, förutom alla hennes parkeringsstopp. Men ja, sen på kvällen var jag med sandra. Först såg vi film, sen på natten drog vi ut. Haha, jaa. inga kommentarer om vad vi gjorde. Men ja, kul vare! Men efter det så blev det hem igen och svensson svensson filmchill.

 


16 Augusti.

Halstabletter är min nya drivkraft. Var nyss på ica och köpte 3 paket halstabletter, så nu borde jag överleva ett tag. Känner mig verkligen inte pigg och frisk. Hostar hela tiden och är täpp i näsan, och sen jaa min hals.

Igår vid halv 8 kom amandorna och carro och väckte mig. Sen var dom hos mig ett tag så pratade vi lite grann, sen kom jennie förbi. Så for vi till henne och hämtade socker, sen hämtade jag carro och ägg. När vi kom till mig så bakade vi kladdkaka, och såg påå Eva och Adam. Länge sen man såg det! Men ja, sen sov carro och jennie hära. Eller nej, jennie sov inte här, hon såg film hela natten istället. Vaknade av att jennie skulle koka kaffe, hah. Men ja, sen var vi på staden ett tag, och sen körde jag hem carro.

På nå tag ska jag äta middag, sen blir det att åka till stallet. Vet inte om jag kan rida,eller nej orkar är nog mer passande ord. Är så inte frisk. och vill inte vara sjuk sista veckan på sommarlovet, men det är ju inte sånt man väljer precis.


15 Augusti.

Mycket sömn jag fått inatt, tack hampus. Fick inte somna före 10, så är inte allt för pigg just nu. Men ska nog ta en p-nap, sen kommer carro när hon käkat med amandorna.

Igår så var iaf jag,carro,sandra,amandaJ,amandaM,vickan,marcus och daniel hos carro. Var galet trevligt i början åde. Men sen var det inte allt för trevligt för alla, men så kan det gå.Det blev iaf bra musik och mycket prat. Men sen någongång började vi gå mot stan, var där ett tag. Sen träffade jag hampus så gick vi till mig.

Min hals dör, och jag med snart om jag inte får sova, så godnatt eller nå.








14 Augusti.

Hejhej!

Gårkvällen spenderades först med jennie, sen körde jag hem henne.Eller nej, var först med magnus jojjan och peter men när dom drog, drog jag till jennie och så for vi till stan,Efter att jag kört hem jennie så for jag Hem och duscha och fixa mig lite snabbt, sen for jag och hämtade carro sen for vi till lollos syster och satt där ett tag sen vidare till lollo. Var hos lollo en kortis sen gick vi ut, var sociala med magnus, jojjan och peter. Sen när dom drog till frasses gick vi in till lollo och åt cokladbollar med fanny. vid 4 kanske? så for jag iaf och lämnade carro hos sig sen hem till mig.


Vackert,vackert.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, och ska snart gå och ta en dusch.
Men vi hörs, jaoooooooo.

I'm glad it turned out as it was, it would have been as it was, I had enough of someone whose suffering scabby disease.


Ansiktmask



Gjorde ansiksmask med mamma och sara! nu blire filmchilll!

just live my life.



Nu har jag städat mitt rum, och nu blir det ansiktsscrub och ansiktsmask!

12 Augusti.

Det är deprimerande att det bara är några dagar kvar tills skolan början, blir ju kul att träffa alla. men sen själva skolarbetet, hujja. Sitter och njuter av dom få dagarna som är kvar med min förkylning och trasiga telefon.

Igår natt drog jag ut och var med carro och sandra, galet säger jag bara. Sen for jag hem och såg film sen sussa. och det går inte en dag till att någon ringer och väcker mig, tack!

Men men, mitt rum blir inte städat av sig själv, cya!










mest häst ;D

  

  

  

   




11 Augusti.

Hejhej!

Vaknade av att sandra ringde och väckte och sa " kan du hämta mig min moppe sluta funka, jag är vid dollar store  i  ett trapphus" Så fick helt enkelt kliva upp och fara och hämta henne. Sen så skulle vi låsa hennes moppe, men nej det gick inte så sandra sprang iväg och gömde den. haha. Sen gick min sko sönder på köpet, och sandra skulle käka lunch så då far vi till driven på max sen till mig. Och min sjuka syster var ju oxåå hungirg så då for vi tillbaka till driven på max, och såklart var det samma som jobba, hon måste trott vi var hungrig. Men efter att vi lämnat maten till sara så körde jag sandra till stallet. Och nu ska jag nog fortsätta med min skönhetssömn, ända fram till klockan 6. Klockan 6 tror jag det var? ska iaf jag och carro fota sandra när hon hopptränar, och efter det måste jag iväg till stallet.

Men nej nu blir det sex and the city, eller sova!


It's never gonna be like it was before.

10 augusti.

Hallådär.

Kom precis hem från jennie, sov dära. Haha vi har bokstavligt talat inte gjort nå annat än att sova, eftersom vi vaknade kvaart över 7 på kvällen. EHEH. Nejmen vi steg upp vid 4 och åt frukost, sen tog vi en p-nap till kvart över 7.Sen låg vi bara och drog oss tills jag for hem. Ikväll ska jag nog vara med carro och sandra, måste hjälpa carro med matten, wish me luck. Ahh. det var nog allt. Ska nog se film med sara och mamma ett tag nu !


Baby it is you,you,you,you.

Sitter hos jennie just nu! vi har varit och köpt massa tjockt på statoil.Haha det var lite fail på vägen dit, Jennie ramla av! hahah höll på att dööö!AHAHAHAH. Seriöst. Men aah. snart ska vi se någon söt film och bara chilla hela kvällen tills det blir morgon jajo!

Men var iaf i stallet idag, jennie följde med. Tog in den såkallade vita ponnyn och fixade henne sen red jag ut och jennie fick följa med och gå.Visste vars jag skulle rida, men visste inte riktigt hur jag hittade dit. Men det slutade iallfall med att jag kom till en lång uppförsbacke, så hon fick klättra till backens topp! Kan då säga att hon hade väldigt hög puls, och hon var till och med svettig när vi kom tillbaka till stallet. Vet inte när jag sist red henne svettig, hah! men kan säga att det där behövdes.


-

Fick lite att göra så nikkeboy fick komma till användning!










9 Augusti.

Godmorgon!

Eller nej, har faktiskt varit upp sen ett, go malin! Har varit på stan med sandra och carro en sväng, sen for jag tbx hit. Ska nog ta en p-nap sen dra mig mot stallet. Är sjukt trött, och igår insåg jag hur skön säng jag fakitskt har! för skön, haha. Ska nog städa upp alla små saker som ligger på golvet och skrivbordet. Är faktiskt nöjd med mitt rum, det blev ganska så bra ändå! kan visa bild senare, jaaojajoajoajaoj.


Nothing is as before, and i don't know if it is better or worse.

tjobreeee.

Ska strax sova, är gode trött.

Men idag så kom sandra förbi en sväng och så var jag med henne ett tag, var rätt så chill! sen for jag och var med carro, vi gjorde inte så mycket i början. men sen for vi till rönnbäcks för carro skulle käka, och efter det drog vi vidare till lollo! och där såg vi film, kommer inte ihåg vad den heter men den var bra! Sen efter filmen kollade vi på söta bilder som inte är allt för nya! hahaha.. men aja. drog hem efter det, jiesjies. och nu äre väll godnatt!


Göllig skärpa åde!


8 Augusit.

Hejhej!

I förrgår var jag på lk med carro jennie och lollo! eller var med sandra ett tag, ända tills hon fick åka till sjukan. Men fredagen var ändå rätt så okej! Hade dock välldigt ont i fötterna, hah! men jaa, sen igår så åt jag carro och sandra middag på milano. Sen for vi till amanda och åt tårta osv! sen tog vi bussen till luleå, och var där till 2. Igår var helt awesome! Och sen vid två så kom pappa och sandras mamma och hämtaaade oss, sen gick jag och la mig. Vaknade vid halv 3 idag av att mamma väckte mig, sen skjutsade jag och tim sara och katti till helenas bror. Och nu siitter jag hära och funderar på vad jag ska hitta på idag! :)










6 Augusti!

Hejhej!

kom precis hem från stallet, Red kanca ett kort pass på ridbanan! gick väll sådär. Hon var vääldigt lat, och jag har vääldigt ont i benen! hah. Men ska snart skutta in i duschen, sen blire fix för lk! Gode taggaaad! ;) Men vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det är ett senare probleem!

Nu blire tömma kameraaan sen fiix!



dude, you have crossed the border for a long time ago.

Hållådärköötochblåbär.

Efter att ha städat halva dagen så har jag varit med sandra & carro, vi gjorde ingenting speciellet, så då for vi till ett gulligt litet garage och såg film. Eller ja det var planen, men jag och carro hoppade studdsmatta, och blev väldigt vädligt blöta. Haha. men sen såg vi en film och sen körde jag hem carro, och påvägen hem så typ springer det ut en rått-hamster på vägen! trodde jag skulle köra över den, eller carro var helt säker på att jag gjorde det så fick fara och kolla sen om jag gjorde det haha :o men det gjorde jag inte hihi. men sitter iaf hära nu och ska nog snart sova.ska till stallet ganska tidigt imrn!


Rip!

Juste, Igår när jag satt vid bordet och drack ice tea så var jag duktig nog och spillde ut allt på bordet. Och såklart var min nya kamera på bordet, så den lever tyvär inte längre. Den höll ungefär en månad, duktigt malin duktigt. Men ska prata med pappa när han kommer hem, går kanske att fixa,annars får vi skicka in den eller nå. Dock tvekar jag på att den går på försäkringen.. men ååh! det var fan inte bra gjort av mig!


9 juli - 4 augusti. :(

5 augusti.

Hejhej!

Jag har precis städat klart mitt rum och resten av huset. Mamma och pappa kommer ju nämligen hem idag. Men skulle ju vara smart att städa igår, men nej då satt jag vid datorn till halv 7. Men dock steg jag upp vid halv 11 idag, och är inte ens trött. Men känns skönt att det är städat nu, haha! har ju som varit lite rörigt när vi bytt rum åde. och sen har jag verkligen inte orkat tagit tag i det heller. men ja, nu glänser det överallt. eller nej men nästan. Sen när dom kommer hem så får jag ju en till säng! så nu blir det dubbelsäng, jajo!

ja det är väll ungefär vad dagen bestått av, städastädastäda. Sen funderar jag på om jag skulle permanenta mitt hår! isåfall blir det nog idag om mamma orkar göra det på mig. När vi permanentade carro gick det inte så bra, det blev inte en ändå lock! haha.

Igår så var jag ju i luleå med sara och sofia! Vi gick omkring och kollade lite i affärer, köpte lite saker oxå. Sen åt vi på tasty och pratade på! var iaf jätte kul att finally få träffa fia igen!:) Men köpte iaf : två baslinnen, ett par leggins, en over size tröja, ett skärp, 3 ringar och ett par örhängen. Men nu känns det som att det vorde dags för frukost/lunch!


Men gulligt, jajamen!

4 augusti.

Heeejhej,

Kom precis hem från jennies farmor och farfars stuga. sov där från igår till idag,vi chillerade för det mesta! åså drog vi till ica sävast och köpte massa goott. sen såg vi film och såååånt! somnade ovanligt tidigt, klockan 11 låg jag och sov, och det mina vänner har inte hänt på ett tag. Men vaknade dock vid 5, och snäll som jag var väckte jag jennie oxå hiihh. Men jaa, sen har vi som inte gjort så mycket mer. 

Idag ska jag till luleå med sara och träffa sofia. Blir nog asnajs! har inte träffat fian på hur länge som helst, eller jo typ när någon fyllt år. men var välldigt länge sen vi typ gjorde någonting tsm så det blir kul!:)

nu måste jag springa in i duschen så jag hinner innan bussen drar.


Frukost nr. 2

Cyaaa!

2 augusti.

Har inte skrivit på några dagar, som ni kanske märkt. men har helt enkelt inte orkat!

Men har gjort massa saker, och det har varit najs! ; D
Orkar som inte skriva så detaljerat vad jag har roat mig med, så ni får överleva utan att veta.

Idag har jag sovit bort halva dagen, sen for jag till stallet och fyllde hö. åkte hem efter det för det åskade så var inte så taggad på att rida. men sen har jag bara slöööat hela dagen. och idag ska jag fixa helt färdgit i mitt rum, har som inte orkat röra en ända sak dom senaste dagarna. Har vänt mitt dygn oxå, helt och hållet. det är inte okeej, men är mest en nattmänniska! så sover bort hela dagen, och roar mig på natteeen, typ! 

imrn blire nog sova i jennies stuga, blir fett mysiigt!





Bilder från i fredaaags på nybadade poan!

biiilder !
























RSS 2.0