30 Augusti.

Hade fordons hela dagen idag igen, skruvade isär kopplingen osv. sen lite teori på det hela. Fick även smurfdräkterna och skorna idag. haha lite mupp man känner sig, men bara att börja vänja sig med det. Efter skolan drog jag och amanda hem till henne någon sekund sen körde josse hem mig. Drog en powernap sen åt jag middag med mami. Strax efter det kom sanna och hämtade mig så käka vi en lyxshake. Drog förbi adam på en kopp kaffe sen kom rickard dit. Var där ett tag sen for vi utttt. blev en sväng till faggeskolan, dumpade dom däraa, sen for vi ut och träffa becka och sara en sväng. påvägen tillbaka till faggeskolan for vi till pontus där han och viktor var. surra lite sen for vi och hämta adam och rickard å for till vittjärv där vi hämtade rasmus. sen for vi till någon randomplats där vi skulle träffa någon som inte kom så vi hade lägereld sen for jag hem. imrn blir det lite fix med rockan sen rullar den snart igen !
nu ska jag prata lite med sara sen sovaa. schoooool imrn jao.


29 augusti.

Jomen tjena tja! det var inte igår, nejnej.

Orkar inte skriva nu heller typ, men tänkte ba skriva nå random stuff,ett tecken på att jag är vid liv.
Atm är rocky ur funktion så blir att åka med sara till skolan imrn. som btw tagit körkort Grattis älskade sis! Börjar 20 över 8, har fordons hela dagen yäyä. sen slutar jag väl kring tre skulle jag tro, får se vad som händer då. städa rockan skulle behövas, men men kan inte se in i framtiden så får ju se imrn ;)
idag hade jag fordons hela dagen, hade bara teori men det gick det med. efter skolan så for jag och amanda och snurra lithe, sen for jag hem och städade mitt rum och färgade mitt hår. Gjorde blonda slingor, funderar på att göra fler imrn. Sen for jag ut med sanzir0 en sväng. träffade rille och co ett tag. sen en sväng å träffa adam å melvin. sen åktee vi en runda med morre så for jag homehomehome. Neey nog med onödigt vetande, ska sova nu tjingeling!


15 Augusti.

torsdags blev det ett mission med kabbe,amanda,josse,linus och simon. Vi for till 3 olika spökhus. Dock gick jag bara in i två av dom. var väl rätt creeppy. men sen efter det missionet for jag med sanna,fredde,rille,sanna och adam till ett annat spökhus. Men då var det inge kul för det var ljust ute. sen blev det att vara med fredde och adam ett tag. sen for jag till amanda och sov.
I fredags jobbade jag sen åt jag lunch på ming med jobbet. gottgott. efter det drog jag till amanda och sov i 4-5 timmar. sen började vi fixa oss lite. senare på kvällen for vi till tobbeE och var där. dit kom nåågra sköna bönor. Sen åkte jag,amanda,ammej,josse,kabbe och linus i partybussen. Var väl ungefär 15-20 pers i partybussen innan vi kom. men det var iaf kul,men sen blev det en massa gorm och alla slog allla. så slutet av kvällen blev inte lika lyckad!
Lördag så var jag med amanda,ammej och josse. vi for omkring en sväääng med bmwn, sen for vi en kortis till jonas där några var. sen for vi till amanda och jag somnade ganska tidigit.
sen igår så var det bara en chilldaaag med pizza och godis bänkade framför tvn.

nu ska jag fortsätta sova ett tag, naajjt!Bildbriiiist!


9 Augusti.

Vad less jag blir !! hade skrivit ett fett långt inlägg så försvann det. typiskt. Aja, min dag har bestått av jobb, var gode segt idag. men fick sluta tidigare och de är inte helt fel det inte. efter jobbet for ja till amanda där hon och kabbe var, sen kom simon oxå. vi chillerade en stund sen drog dom och så drog jag amanda,ammej och josse till luleå en liten sväng. Efter luleå följde jag tobbe till smedsbyn för vi skulle köra med andreas och hans kompis. körde ungefär 20 min sen så strejkade tottas hjuling. så åkte hem. åt nyss kvällsfika. ska slå på en film sen sovaa. Jobb imrn, wihoo. Men bara 3 dagar kvar :DBild från i helgen. Lite lerig blev man ju efter det där ;)


9 Augusti.

Vad less jag blir !! hade skrivit ett fett långt inlägg så försvann det. typiskt. Aja, min dag har bestått av jobb, var gode segt idag. men fick sluta tidigare och de är inte helt fel det inte. efter jobbet for ja till amanda där hon och kabbe var, sen kom simon oxå. vi chillerade en stund sen drog dom och så drog jag amanda,ammej och josse till luleå en liten sväng. Efter luleå följde jag tobbe till smedsbyn för vi skulle köra med andreas och hans kompis. körde ungefär 20 min sen så strejkade tottas hjuling. så åkte hem. åt nyss kvällsfika. ska slå på en film sen sovaa. Jobb imrn, wihoo. Men bara 3 dagar kvar :DBild från i helgen. Lite lerig blev man ju efter det där ;)


7 Augusti.

Fredags så for vi och installerade oss i svartsjön med husbil,bil,epa,släp och båda hjulingarna. Sen blev det nattkörning men jag dissade den för var så trött. jag och sara for ut en swuuung. sen tillbaka och sova i svartsjön.
På lördag morgon var det förarmöte vid 10 sen for vi ut och körde. körde med 6 andra hjulingar, man åker typ i gruppen så det inte blir för många. Var gode lerig efter att vi kört. vid 1 var det lunch och då kom totta,anton och simon och var social. efter lunch drog vi ut igen och då var jag dubbelt så lerig EHEH. men körde bara en kortis fick så ont i händerna. for hem och duschade sen va ja med tobbe,anton och simon typ hela kvällen. kom tebak te svartsjön vid halv 2 så gick och la mig då. Juste det hände en liten olycka när vi körde, höll på att välta med min hjuling så ställde mig på vänster sida. och på nå sätt så kom jag åt grenröret och brände mig, så nu har jag ett fett stort sår med lite blåsor. det är inte direkt skönt, gör galet ont. Men men shit happeeens!
idag så börja vi köra vi 10-11 ngn gång. körde meed bilarna denna gång, och houujjja ligen vad alla fastnade på ett ställe. Var lera upp till styret på min hjuling. Man kände sig ju riktigt fräsch efter det! blev en kort körning idag för en bil börja koka så då åkte alla tbx. Blev ett chillhäng med dom som var kvar så satt vi och drack kaffe. sen plocka vi ihop och for hem. tog ett bra tag att tvätta hjulingarna någorlunda ren. Men det var det värt :D varit fett kuuuuul i helgen. sen for ja tiill amanda så var ja med hon och josse och vi chilalde stenhårt.
Nu måste jag sova så jag orkar upp till jobbet imrn !


Reeen och fin!


5 Augusti

Hejhej !

Var nyss på bothnia fritid med pappa och krängde av alla däck och bytte fälgar och sånt. Snart bär det av mot svartsjön där jag ska tillbringa helgen på en fyrhjuling i lera istället för på lk! Det blir nog bra. Ska sova där i husbil. blir väl säkert körning ikv :)

Jobbade inte många timmar idag. fick sluta halv 2, chill ! I morse kom sanna fredde och rickard på en kopp kaffe, sen back to hard workwork.  Neeey nu ska jag göra någon nytta så man kommer iväg ngn gång. Tjo! :)


EHEHEH

Fick sluta tidigare från jobbet, så sluta vi kvart i tre tiden där i kring. For och plocka amanda så snurra vi ett tag. sen for jag hem och bytte kläder så for vi till sara och hl. Åh älskar deras baksida. bara några meter till vattnet så satt vi och åt mat på bryggan. Fett mys ! Aja, efter middag körde ja hem sara sen for jag till josse där hon å amanda var. Satt där ett tag sen kom totta och hämta oss så for vi och snurra. sen prata vi lite med kabbe, johan, rille, robert och ammej. sen åkte vi med ammej ett tag. Efter det home  to amanda så kom david oxå. Så började vi se film och sååånt. drog hem, och ska snart sova. sköööön-t

aja, najjt.


Tagga helgeen!


2 Augusti.

For ju till stallet igår. Guud vad bra det kändes. Var inte sista gången man for dit. Var där i ca 3 timmar, drack kaffe och pratade massa med Eva. Sen for jag även förbi amanda där hon och josse var. Var där en kortis sen for jag hem och sov. Är hemma på lunch nu , ska snart hänga tvätt. Vuxenpoäng jao! Varit super jobbigt idag på jobbet. Har tömt förråd hela dagen. kul och springa upp och ner för 5 trappor hur många gånger som helst och burit massa skrot. Jaja, ska inte göra det nå mer efter lunch tur det, är helt slut! Förhoppningsvis får vi måla efter lunch :P Idag ska jag på middag hos sara och hl med familjen. blir väl säkert att bada och sånt oxå.Zoooooet poni.


1 Augusti.

det var ganska segt att ta sig upp till jobbet. Men som vanligt så gick dagen fort. Fick mest rensa gräs, sen har jag oljat in en gungställning och plockat skräp. Sen har jag suttit och varit social med ek ett tag oxå. Efter jobbet tänkte jag städa rummet med den energin försvann. Så följde sara och tobbe till djuptjärn så badade dom. Satt mest bara och chillade, orkade inte bada var så kallt. Funderar på om jag skulle ta och åka till stallet och hälsa på. Var ju som ett tag sen. Man saknar ju den söta lilla vita :-)
RSS 2.0