31 mars.

Steg upp klockan 6(!!) och grattade pappa, sen sov jag 7 min över. congratz gammelgubben! 41 år.
Skolan var lite.. dampig. Började med idrott, satt och jonglerade ärtpåsar, mkt talangfullt. Sen vare englska, hade någon debatt om mobbare osv. efter det vare kemi, satt för det mesta och skratta åt enkan och danne , sen fick vi veta vad vi ska kunna till provet, så nu blire plugga gärnet på lovet! sen var hk, fick jävlar damp på läraren, gjorde en undersökning på hårspray med adam och willy, sen när vi kom tbx så sa eva att jag skulle få frånvaro om jag inte gjorde om den, så jag och jennie och jesper gick och gjorde om den. onödigt? ja! men sen vare iaf matte, gode pro i am! fick beröm och massa, plus några utskällningar oxå dock.. sen så vare massa damp med enkan , jennie och daanneboooy.
aja, hemma är jag , och snart kommer massa folk och fikar osv.
nääe, det var väll allt.
cya!




30 mars.

Haaha, sitter och lyssnar på när tim förhör sara, och lyssnar på saras symfonier, ganska underhållande. spelade nyss monopol med mig själv, var inte så roande så jag gav upp. Idag har jag inte gjort så mycket, typ skola bakat och chillat och allt dedär. sen skulle jag se DH, men vare de? eh NAE. imrn fyller pappa år så då kommer massa folk och fikar och allt de där. ska till stallet oxå, eller det är tanken men vet inte. måste ju packa oxå, och plugga tyska. aja, skulle bara skriva ett snabbt inlägg sen spela med s&t i guess.
cya!


bildbrist, yeees!


youre up and youre down.

Blev ändrade planer, gick och mötte sara och katti från björknäs ist, skönt med en promenad. Snart kommer tim, då blire ansiktmask och hela kittet med sara och kanske han.Sen blire nog att se på wallander - vålnaden.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, ciao!


HAHAHAHHA. fuckface på bådaa!


(:

Thank god! mitt vanliga internet kom tillbaka när jag startade om datorn.
Men iallafall, nyss duschat. Före det var jag i stallet, red ut och plumsade gick super bra. för den som vill läsa lite mer om hur det gick osv klickar här . Funderar på att göra en ansiktsmask, sen slå på en film och sova eller något. men det känns som att det är för tidigt för att sova iaf eftersom klockan är halv 9. Men ansiktsmask blire iaf! kanske väntar tills sara kommer hem så får hon joina mig.

haha, jag är nog helt sjuk.
Vi har inga prov eller läxor typ, så plugga blir bara svårt. men jag vill plugga! det är inge roligt att plugga när det är hur länge som helt kvar, men när det ligger under press är det roligare. jag vet att jag låter helt crazy, men när vi har massor med läxor / prov så är man ju som pressad till att göra det. och jag vill känna pressen!
Herregud, känner verkligen inte igen mig själv! förut var jag typ anti mot att plugga och städa, nu vill jag göra sånt. jag måste nog fått en rejäl sten i skallen.


EH oj. skrev det här för ett tag sen , glömde publicera.men det jag skrev då var iaf aktuellt för ett tag sen!
nu- film.



clever.

Smartass malin råkade ladda ner ett nytt internet och nu fattar jag inte ett skit, bokstavligt talat. Vet inte hur man öppnar en ny flik , eller får bort facebook, går inte så bra detta. det går inte äns att ladda upp bilden som jag hade tnkt göra för att visa, men nej så duktig var man inte för att lista ut hur man gör.
Och nu kommer iaf mamma hem så nu blir det stallet.


perfa väckarklockaan!

Lovade att skriva om en person så gör det nu.
Jonathan ström aka fiskarn eller jonte är världens bästa väckarklocka!
så slå en pling till han om ni vill bli väckta , haha skojsa ;)
Nej men seriöst, jonte är en assnäll homie.


:)

Jennie och Flisan följde med hem, men dom gick nyss till bussen för dom har svensk/engelska. Själv är man olydig flicka och skiter i tyskan. Får ändå ett betyg om jag gör något innan lovet, så whatever. Dock kommer mamma bli mindre glad, men har diskat , plockat ut diskmaskin, gått ut med soporna och torkat disk så lite gladare bore hon bli. Jag jennie och flisan har iaf bakat chokladbollar, eller jennie och flisan gjorde. Typ smörklimpar med socker, yummie!


  

HAHAHA oups! jennie och flisan gick ju till bussen, men glömde visst nämna att bussarna har lunch.
och nu står dom och plingar på dörren, ska strax öppna!


29 mars.

Färdigfixad för skoolan. 2 lektioner idag. eller egentligen 3 men går inte på tyskan så då blire ju två. åker ju hem oxå, för har aslång rast. så ska hem 1.5 timmar typ, hah. Sen efter skolan blir det stallet, blir nog att rida dressyr. ah, nu har jag inge mer att säga, cyya!
 
MUPPIGT.





johan falk.

Såg nyss klart johan falk. Dock missade jag liten bit för då tog jag sara och tim en promenad till seven eleven för tim skulle köpa chips. Före det har jag faktiskt bastat! har inte gjort det på typ 4 år kanske? men iaf, bastade med sara och tim, satt och spela nå spel samtidigt. Efter det blev det glass med chkladsås ala tim.
Var ju med jennie tidigare oxå, men hon drog vid 6 tiden. Hennes pappa kom med min dator så nu är min älskling hemma igen. miss u so mutch ♥ känn ironin.

En sak jag stör mig på är " sommartid / vintertid" helt jävla onödigt. visst äre ju skönt att det är ljust en timme längre. men vf har man sommar och vinter tider ? Blir bara omständigt, och förvirrande. men när jag blir president så ska jag ta bort sommar/vinter tiderna, promise!

Imrn äre skola, inte taggad. Känns ju som att jag har haft lov hela veckan pga praoen, kommer bli segt att ta sig upp imrn. Dock äre ju bara skola tills torsdag, och vi går bara till 12.00 på torsdag. så lär ju överleva ändå. På tal om torsdag, åker ju upp till stugan då med sara , mamma, pappa, katti och tim. Blir gode najs det.

Damn, måste tatta en annan dator, fixa lite i "prao projektet" och sen skriva ut, låter jobbigt men har inte så mkt till val.
cya!


booring @ photoshop , ehja!


28 mars.

Godmorgon!
eller, godlunch kanske man ska säga? Aja.
Jennie sover fortfarande, borde väll ta och väcka henne eftersom att klockan snart är 3. Men får se, hon bir ju aldrig så glad om man väcker henne, haha. Själv har man hunnit duscha, tömma mobilen, och plockat lite i mitt rum. Sen när jennie har vaknat får vi ser vad vi hittar på. Har inte så mkt att skriva om, men slänger ut massa mobil bilder.
  

  

  

 


största fobier.

Jag har kommit på mina största fobier. och det är Spindlar, Höjder , och övervåningen när jag är ensam hemma. Jag vet att det sista låter helt jävla sjukt, men när jag är ensam hemma så går jag aldrig upp och ser på tv eller nå. Håller mig alltid nere, hatar att vara där när ingen annan är hemma. sjukt äckligt, jag klarara verkligen inte av det.
Iaf, jennie ligger och sover så fick nyss tvinga mig upp till saras rum helt själv för att hämta en sak. försökte få med mig jennie upp men det gick inte så bra. Var nere igen på 3.5 sekunder typ.
Nu är planen att borsta tänderna och gå och sova. hade velat läsa lite men tror att boken är hos jennie. Tror ändå jag överlever , är väldigt trött så. tidigare gjorde jag ansiktsmask och allt sånt. Gode mycket bättre min hy känns. Näe, nu ska jag göra mig redo för sängen!
Höööööres.


Gammal bild och bildbrist är ju alltid roligt.


I be there when your heart stops breathing.



Earth hour var ju för någon timme sen, men vi kör den nu ist. bättre sent än aldrig lixom.

För övrigt har vi skämmit ut oss rejält inför några, gud så jävla pinsamt! Sen är vi båda nog paranoid eftersom vi hörde ringklockan , gick och öppnade men ingen var där. och då tänkte vi ju såklart att det var någon som ringt på dörren och sprungit i väg. men nej så vare inte eftersom det inte fanns några fotspår.
Lagat mat har vi oxå gjort, sen började spisen pipa och då tänkte vi att om det skulle varit brandlarmet så planerade vi allt vi skulle packa innan vi gick ut. Dörrarna kom i första hand eftersom annars skulle vi ju inte komma ut från huset. HAHA det spårade lite efter det, okej , alllt är spårat.
Sen igår sa jennie : Jag har en lapp på ryggen.
Svaret av fralla blev : vad fan gör han där?
HAHAHAHAHAHA. Dålig.humor.japp.
AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA sen iförrgår på firman så hade jag och jennie en fin konversation. Nämligen den här typ :
Jennie: Undra om någon ska ha den där femman, den har ju legat där jätte länge.
Malin : Undra om någon ska ha den där skärmen, den har ju stått där jätte länge.
Jennie: Undra om någon ska ha den där husbilen , den har ju stått där jätte länge.
HAHAHAHAHHAHA, ingen kanske fattar , men det var fan roligt då.

Och sen om det ligger någon stackars tant på sjukhuset pga. hockeytackling så rymmer vi från boden citty. AHHAHAHAHAHAHA. inte menat att någon ska fatta men.
Asså shiet, allt börjar spåra så ska nog ta och göra en ansiktsmask nu!
BTW. min dator är hos jennie, så dvs sitter vid mammas dator, typ saknar min älskling ! ♥


G.U.L.L.I.G.T




I have a hidden talent..

.. och det är att rita!
Bjuder på lite bilder jag har jobbat så flitigt med i phs7.:)






sen någon mer seriös bild.



sisådärja.


27 mars.

morsning korsning!
Eddie väckte mig för inte så länge sen, och kunde såklart inte somna om. tack eddie.
Idag blir det att dra till stan för jennie skulle köpa något som hon glömde köpa igår.
 Gårkvällen spenderade jag 2 timmar hos jennie, utan jennie. haha, för hon var hos fralla. men sen vid 9 tvingade jag dom att komma hem. så var med jennie och fralla ett tag, gick till mig och hmtade datorn. hahah, seriöst jag hade daaaaamp igår. Menmen, det är en annan femma som jag inte ska gå in på. Men var iaf en aning snöig igår eftersom jag och jennie skulle se vem som rullade fortast till ett ställe.  




rorubobrorikok.

ttttjja.
slutade halv 2 typ, haha. men aja, drog till stan efter det. Var där ett ganska bra tag, köpte 3 par örhängen, ett par adidas brallor, några ansiktsmasker sen tror jag inte jag köpte nå mer. jennie köpte oxå massa grejor. Men iaf, sen blire väll att köpa massa tjockt och se någon film eller nå. om inte jennie drar till fralla vill säga. annars blire efter det. bara mysa på hela kvällen typ. Justeja, köpte ju ett par otroligt coola brillor oxå ! haha, steeeek på hög nivå dääär. Näe nu ska mallabralllan vara social med jennsan mennsan.
TJAAAO.


fett så jävla steeek!


26 mars.

Sitter på bothnia nu, tror vi får sluta snart. har varit här sen 12 så nästan 1.5 timmars hårt arbete haha! men vi har faktiskt sopat av snö från husbilar och husvagnar, plus att vi har gjort nått som skulle till skolan typ. så lite duktiga är vi ju, ehhehehe. men aja, var bara det jag ville säga!
pussbre.




hemma bra men borta bäst.

Strax ska jag bege mig till mitt nya hem. Jennsan ska bara komma hem först. eller möter henne på vägen.

Men iaf dagen började med att fara till jobbet vid halv 12, spelade kort och drack choklad, det vanliga alltså.
men sen så flyttade vi en husvagn, trodde jag skulle dö. haha. var nämligen nära på att bli klämd mellan 2 husvagnar. men aja, slutade vid halv 2. for till stan vid halv 3 typ, var där ett tag. inte så värst länge men.
Sen tog vi bussen hem till mig, spelade cirkus med sara jennsan och tim. ofc vann jag och jennie , or not. vid 7 drog jennie. efter det gjorde jag och tim våfflor. så har nyss käkat dom typ. och som sagt ska jag strax till mitt nya hem.
¨



25 mars.

vaknade nyss typ. eller nae, men är vaken iaf. ska strax till bothnia och jobba gärnet. Gode chill det är att praoa där, börjar typ 11.30 och slutar 14.00 typ. dock känns det som att vi har lov typ. anyway, efter jobbet så blir det att dra till stan, h&m öppnar ju idag ( som om inte alla redan visste det.) sen blire att chilla gärnet på stan då. och förhoppningsvis tvinga jennie att fixa ett busskort som jag har tjatat på att hon ska fixa sen 7an.
Men nu - frukost!




bildrbist, jappjao.


malinininininini funderar.

Är hos jennie nu.
Och för den som undrar kliar det på jennies mage, hoppas ni hade plats över i dagboken.
Jag är lite oroad just nu. hahah eller wtf , fel ordval. men dock borde man säga oroad när man inte är road men det låter ju ändå helt stört eftersom det har en annan betydelse. så med andra ord, jag har inget att göra så df får ni lära er  lite språååk.

SVENSKA :
Vi har käkat tåfflor ( våfflor/vofflor) det var gott. under tiden vi käkade så såg vi på greys, det var bra. och jag vet att det här låter som en utvärdering, men whatever.

NORSKA :
Vi har Kakata tåfflor (vafler / vofflor) det var bra. mens vi spiste, så vi den grå, det var bra. og jeg vet at dette høres ut som en evaluering, men uansett.

FINSKA:
Olemme Kakata tåfflor (vohvelit / vofflor) se oli hyvä. kun söimme, pidimme Grays, se oli hyvä. ja tiedän, että tämä kuulostaa arviointia, mutta mitä tahansa

hahaha. nej helt seriöst tror jag inte att någon här vill lära sig norska och finska. HEHE. nej jag har inget liv, och jag har faktiskt inga planer på att skaffa ett heller.
sitter och tänker på en sak. försökte nyss förklara för jennie, men gav fort upp. så borde inte försöka här heller.
nej nu mannar ska jag borsta gaddarna sen lääääsa.
hade najs.




:D

Nu är jag hemma och jag är jävligt stressad. hinner egentligen inte skriva men gör det ändå. på 30 min ska mamma vara hemma, och före de ska hon skjutsa mig till jennie, och jag har blött hår och inte hittat nå kläder än. Sover ju där igen, haha. my new home.

Gick bra att rida kanca iaf, hon var hur fin som helst! red ut, tog galopp i en uppförsbacke så hon blev gode svettig. men annars gick det suuuper duper bra.


nae, nu måste jag torka håret!
vi höreeeeeees.


förlåååååt jennie. :)


24 mars.

dag 3 av praoen avklarad!
Idag fick vi sopa och dammsuga , sen det vanliga.
Igår var vi på stan, köpte 6 stk armband, ansiktsmask, nagellack, leggins och en mascara. bild kmr. sov hos jennie igår igeeeen. hahah jag seriöst bor där, hennes hus känns som hemma, och mitt hus känns som någon annans. sen när jag städade hennes rum igår var halften av allt som låg på golvet mitt, ahha.
Oj , nu kom mamma så nu måste jag till stallet. skriver mer sen!

det jag köpte :)


teeest (:

har tråk och Listan tagen från flisan.  

Din bästa vän, svara om du älskar henne.

Vad har hon för hårfärg just nu? Mörkbrun
Brukar hon färga håret? japp
Vilka färger har hon haft? Ljusbrun, mörkbrun, mörkt med blond, och typ über ljust när hon var lite.  
Vad har hon för parfym?  Venne vad det heter, men rund och randig, haha.
Vad är erat första minne? Eh, oj. Kommer it ihåg, men säkert på dagis något, annars när vi var 6 år i think.
Vart bor hon? sanden
Är du avundsjuk på hon? ohyes
Vad heter hennes syskon? sanna
När träffades ni? Någon gång på dagis
Hur träffades ni? dagis
Vad går hon i för sporter? nothing
Vad brukar hon göra på helgerna? Umgås med folk eller steka med edddiee (H)
Har ni kramats? jaaaaaaao
Har ni pussats? yeees
Brukar ni säga att ni älskar varandra? Sometimes (:
Har hon fräknar? På sommaren
Har ni kollat på film någon gång? Nej? Meeen ja
Har ni bråkat någon gång? Jo,
Har ni sovit i samma säng? jajomen
Har ni skrattat tills ni gråtit? japp
Har du sett henne gråta? jodå
Har hon sett dig gråta? jaao
Vad ska ni göra i sommar? Massa! haha
Hur länge har ni varit kompisar? Började umgås sen första klass så typ 8 år.
Har hon svikit dig någon gång? näeepp
Har ni pratat i telefon någon gång? ofc
Kommer ni vara kompisar om 10år? Hope so
Älskar du henne? Men jaa
Och sist, vad heter din bästa vän? Jennie svensson ♥

  
dom flesta bilderna är från 07/08.
herregud så många minnen vi har tsm! helt jävla sjukt.


hemma från praoen ;D

slutade 12 typ. började ju vid 10. Detn ända vi gjorde idag var att : dricka varm choklad, spela kort, läsa, och skruva ner 3 stödben på 3 husvagnar. dvs inge jobbigt. imrn ska vi skotta lite och veva ner ännu mer stödben typ. hahah väääldigt jobbigt jobb asså, or noooot.
Men iaf, har precis städat + dammsugit jennies rum medans hon duschar. hehehe hoppas hon blir happyface. Sen vid halv 3 ska vi till stan en sväng. Sen vet jag inte vad dagen erbjuder.
nej nu ska jag vara social med jennsan, eller hon kommer snart ut från duschen, i hope.

  


HEHE. mupp bilder från jennies dator =D


23 mars.

Klockan är typ 9, och vi börjar 10. men jag har varit vaken sen typ 8 eftersom solen lyser rätt in i jennies rum. och som alla kanske fattar, så har jag sovit hära. Undra hur dagen på praoen blir idag då, haha.

Fick en order av j.svensson att skriva om e.svensson dvs eddie.
Eddie är en söt och tjock liten hund, som för det mesta är ganska lazy. haha nej nu ska jag inte vara elak mot lilla peddaaan. aja, det var allt om e.svensson! det var nog btw allt från m.johansson oxå, fick slut på ordförådet typ.


jennies data = bildbrist.


höhöhö.

hemma från stallet nu, läs mer på kancas blogg för massa bilder osv.
Hinner egentligen inte skriva, för ska hämta upp jennie på 15 min.
TJARRRÅÅ




22 mars.

Första prao dagen avklarad! jobbig? inte det minsta.
Sov ju hos jennie igår till idag, började " jobbet" klockan 11. Drack varm choklad och spelade kort till halv 1. slutade för dagen. hahah, hårt arbetsliv. Sen har vi typ läst massa, hahah vi är typ bokmalar. helt crazy. men iaf, ska snart till kanca pånnin, blir nog att rida ut sen avsluta med dressyr.
Näe. nu ska jag byta om sen dra, sover mest troligt hos jennie ikväll med, så blir nog inte så mkt bloggandes idag heller.
 
hårt jobbande! ;-D


21 mars.

jag och jennie svartskallar, inte då.
 Dagen spenderades i sängen till klockan 12 typ. Sen blev det baka chokladbollar , som för övrigt bara smakar socker. Just nu ligger jennie och läser en bok jag tvingade henne läsa. hon verkar då tycka den är bra eftersom hon ligger och garvar. Sjlv har man börjat läsa en annan bok, som jag redan läst förut men är så jävulskt bra.
Haha, det måste ju vara intressant att lyssna om mitt bokprat! or not.
Men nu ska jag städa upp lite i mitt rum sen vettefan vad dagen erbjuder.
ciao.



(=

Phenias och ferb maraton sket sig, för vi somnade gaanska tidigt. sen vaknade vi igen vid 12. Drog till mig för att hämta pengar, sen gick vi till ica. Men precis när vi ska betala kommer vi på att jag aldrig tog pengarna hos mig så då fick vi lämna ica och gå hem till mig. sen tbx till ica, köpte hårfärg. Efter det gick vi till solariumet och solade 20 min.
Sen så följde jag sanna till stallet och red ut med glory, och hon magnum.
Red barbacka, gick ju bra i början. Men sen, hahahaha! glory drog iväg i galopp, först flög täcket av henne, sen höll jag verkligen på att flyga! haha, shiiiet. men aa, satt kvar iaf. men dock fick sanna sitta av och ta upp täcket, så blev att rida hem med ett täcke på halsen, kan inte sett normalt ut.
ATM. så har jag precis tvättat ut färgen, sen ska jag hem vid 9. och mest troligt kommer jennie vid 11 och sover hos mig eller nått.
- tjjaao.





20 mars.

Jag är störd , och nu har jag bekrfäftelse på det.
Det är lördag och klockan är 20 över 7 på morgonen. Och jag ska strax gå till jennie för att se på phineas och ferb. haha, det är ju nämligen maraton idag, från klockan 8 - 11.30 typ :o haha. hej jag heter malin jag kan tiderna till ett barn program. hahah, jennie ska ju oxå se med mig.
CIAO.




19 mars.

just nu sitter jag i mitt mörka rum i min ensamhet och dricker saft. hahahah fan vad emo jag låter! Nej men seriöst, nyss duschat. Okej, känns som att jag tar dagen baklänges så börjar från början. Försov mig till kvart i 8, så blev gode stressigt, men jag hann iaf. Sen skola då, vid 2 gick jag och jennie till kerstin ( jennies farmor som förövrigt fyller år idag) var där i 3.5 timmar (!!) fikade och sånt. Sen fick vi en lektion om skabb, fyfan vad äckligt! sen efter vi varit där for jag hem och bytte kläder sen kom sandra och hämta mig så drog till björns och lasta hästarna åde sen till brk , fotade när sandra och dixie red, sen hem och nu sitter jag här. 
tänkte slänga upp lite bilder från dagen, men det blir dock lite svårt för jag hittar inte nikkebooyy ( kameraan.) Men får söka mer ikväll eller nå. 



 


.

Just nu hade jag velat skriva av mig, men jag vet att det inte skulle vara någon bra ide. för det första skulle fel personer ta åt sig. sen för det andra är det saker som inte angår andra typ.Så darför är det nog bäst om jag bara skriver , sen suddar.
Nej faktum är att jag inte borde skriva alls.
så hejdå.


I want to hear the truth,

Har fortfarande inte tinat helt än. Även fast det var ca 1.5 timmar sen vi slutade. Jennie ligger och sover med två feta täcken. själv sitter man här och typ fryser som satan. Vid 2 blir det att fota sanna när hon rider magnum och gloory. Sen vid 6 ska jag tvinga med jennie till kg , och annars är dagen oplaneraad.
Näe nu skriker fågeln om att hon vill komma in i mitt rum, mååste väll lyda drottningen  tönteeen.
TJA.


Bildbriiiiiiiiiiiiiiiist.


18 mars.

Nyss fixat mig en liten snabbis, och snart kommer jennie och hämtar mig sen far vi till sävast för att gå tillbaka. låter väll roligt? eh njae. Men slutar iaf efter det. Sen har jag planer på att fota sanna när hon rider, tror jag haha. Men nu ska jag ta fram nå strumpor, sen dra.
- TJARRRÅ.




outta my head.

Haft den här låten på skallen hela dagen, så tänkte att ni oxå kan få det, haha.



                                                             

everything is complicated.

Alltid när jag sitter vid datorn är det min högerhand som blir lika kall som en jävla isbit. gode jobbigt, snart börjar jag sitta med vantar haha.
Nej men , har nyss fikat och snackat med sara och tim, plus att jag hjälpte sara att packa lite osv.Före det var jag ju i stallet, red dressyr faktiskt. hon har inte blivit riden dressyr på minst en månad eller två. så hon var gode stel, men det gick någorlunda bra iaf. Sen så har sandra fixat kancas blogg, dankeschöön.
Imrn äre friluftsdag, blir att gå 1.2 mil, sen slutaar man!
Nej nu känner jag att det börjar bli dags för säängen.
- gnatt.



Oh, jag och sara är moviestaaaaaars!


You say a lot through silence

well, skolan gick ovanligt fort typ. aja, lite kort om den oxå.
Kemi - såg film osv.
Engelska - gjorde nå frågor om en film, och hann bli väldigt sur på läraren oxå.
Hk- gjorde ost&skink paj med patrik , vi fick MVG :)
sen kommer jag inte ihåg nå mer, haha.
Och dagens planer är stallet , matteplugg och lite hk.
Gode skönt nu, för vi har typ inga läxor, so far.
njae, nu blire dyka ner i mattebokeeen !
- tjaarrå.


sweet little bird, or not ?


17 mars.

GODMORGON.
kunde somna igår iaf, dock vid halv 3 men. Är inte äns trött nu så de är ju alltid nå.
Min fågel är besatt av att sitta vid min spegel , så hon kommer mitt i natten. gode jobbigt. hon är som en hund, typ. Nu ska jag sätta på mig ansiktet och fixa håret sen skolaaaaan.




goodnight.

mario sög så nu SKA jag sova.
GODNATT!'




tierd,bur can't sleeep.

ÅHHH.
jag får psykbryt, kan inte sova! kommer inte kunna göra det på typ 100 timmar, och då när man finally somnat ska man upp för att fara till skolan ♥ k-k-k-kuuul!
Nej nu ska jag hitta nå spel och nöta det tills jag somnar, mario låter bra, haha back in times.



16 mars.

vaknade nyss, och jag vet att det låter helt stört eftersom klockan är efter 12 på natten. men det är faktiskt sant, för jag somnade halv 8 (!!) och vaknade NU. missade DH på köpet oxå. Men kul det kommer bli att somna nu då va. Nu är jag ju inte äns trött ! intee braaaaaaaaa.

Anyway, inte gjort ett skit idag så df jag inte har bloggat.
Men har Ig varning i tyska, och fick godkänt på fysikprovet.
Och nu ska jag borsta tänderna och ta av mig mina örhängen och försöka sova, GOOD LUUCK!





.

Nyss kommit in efter att ha stått och pratar massa med sara och katarina. 40 min i kylan är inte de roligaste, men aaja. Före de har jag varit på KG , och stallet. red idag iaf, underlaget höll för både skritt och trav, red ut hon var jätte fin förutom när fåren gormade.Nej nu måste jag hoppa in i duschen sen hoppa ut och plugga och till sist hoppa ner i sängen.




15 mars.

no more kaffebönor eller skivor på golvet, alltid nå.
När mamma kommer hem blir det stallet , blir nog inte att rida eftersom det är så dåligt underlag för barfotade hästar, dvs kanca. Skolan var gode chill idag´, men inge intressant så. Nästa vecka har vi prao, blir att praoa med jennie på bothnia fritid. Sen ikväll ska jag försöka sova Nejmen nu ska jag vara social med sara sen stallet.
- ciao.


haha gosan ;D


14 mars.

Till att börja med, jag har kaffebönor på hela mitt golv och min madrass ligger på golvet tillsammans med massa skivor. har 3 förklaringar till detta, så ni får väll gissa er till vilken som stämmer.
förklaring nummer..
1. Jordbävning
2. stått i sängen och sjungit singstar så madrassen åkte på golvet samtidgit som den välte omkull 2 ljus med kaffebönor, och skivorna kom dit när vi sökte en annan skiva som inte fanns.
3. En jätte stor varulv kom till mitt rum och attackerade mig med kaffebönor och jag tog skydd med madrassen och sen började varulven slänga ut mina skivor från bokhyllan.
hahha, vilken låter troligast? 3an om jag skulle fått välja
.

Men iaf dagen har spenderats med jennie svensson, ovanlig va? njae inte precis.
Vid 2 väckte jag jennie genom att spruta sprut grädde i hennes hår och ansikte, slutade med att jag fick byta sängkläder. sen har vi typ sjungit singstar i 5 timmar, för vi hade världens smartaste plan lixom. och planen var att sjunga så vi inte kunde prata så jag slipper tyska läxan imrn. funkade ett tag men nu är min röst som vanlig igen så får helt enkelt ta och göra läxan. Sen för övrigt har vi bakat chokladbollar och muffins, sett SS avsnitt, och typ chillllllat gärnet.
Och nu ska jag gräva fram tyska boken och översätta lite sen sova så vi höres ppls!

älskaaaaaaar cambilde!


@wallander.

skriver sen ;D


-

Min hals är verkligen så jävla död efter att ha sjungt singstar ett bra tag.
Aja om dagen :
Vakna vid 1, drog till max vid 2 kanske. sen gick vi till kp fick skjuts hem av grannen. Såg american pie the band camp. sen gick vi till jennie och åt middag, var där ett tag sen drog vi till ica, köpte fruktcocktail osv. Sen väl hemma hos mig igen så sjöng vi singstar,och dampade gärnet , plus att vi spelade pingis oxå, ahah. Sen vid 1 gick jennie och la sig, och jag städade huset till halv 3 kanske eftersom mamma och pappa kommer tbx imrn. Dock tror jag inte jennie har kunnat sova när jag stäädat eftersom jag gick omkring och sjööng. förhoppningsvis har jag bara väckt jennie sara och tim och inte hela kvarteret. Nu ska jag strax gå och sova, eller jag borde ju gjort det för länge sen men ah..
- godnatt.


13 mars.

suck, skrev nyss ett aslångt inlägg men då råkade jag logga ut innan jag tröck på publicera.
är hos jennie nu, sov här. ska snart ut en sväng, sen vettfan vad vi ska göra. men aa, vi ser ju.
igår var vi hos mig, tjillade mest bara gärnet. sen drog vi till stan, var inte där nå länge. efter det hem till jennie och typ somnade ganska tidigt. vaknade 10 i 1 idag, gode skönt att sovit ut. dock blev vi väckta av jennies hund eddie men de är en annan femma. Men aa, de var väll de jag ville säga ungefär.
-cya.


ge mig sommmar!


12 mars.

Det första man gör är att nästan forsova mig, det andra man gör är att missa bussen. Inte duktigt av mig, men får hoppas på att anki inte blir så jävulskt sur. dock har hon två anledningar men. anyway, det tredje man gör är att sitter här och nästan missar bussen igen. Så dvs det 4:e man gör är att lämnar datorn.




Gute Nacht

ändrade planer, sängen dirr ist.
eller,det lär ju bli att jag läser min bok. ( yes jag läser en bok ;o )  Dock vet jag inte hur många gånger jag har börjat om på den för att jag läser men kopplar inte det jag läst till hjärnan. hah aja.

nu : boken , sängen , godnatt.


11 mars.

väteparaoxid är inte det skönaste att ha i ögat, bara ifall någon undrar.
jennie for nyss, före det färgade vi ögonbryn, ögonfransar och jennies hår. Sen har vi ju varit med flisan tidigare idag, men hon drog ganska tidigt, men vi färgade iaf hennes hår oxå. Strax hade jag tänkt göra en ansiktsmask och allt dedär och sen ladda upp kvällen med GG.
Imrn, ska jag egentligen till stugan, men får se. isf måste jag packa idag, låter inte så frestande. så njae, blir nog att stanna hemma.
- goodnight!




10 mars

senatse tiden har jag bloggat dåligt, jag vet.
men när jag har varit sjuk så har jag inte haft någon lust. och idag äre för att jag inte suttit vid datorn förens nu. Fcik 5 poäng frånVG på hk provet, ganska nööjd ändå. sen så hade vi ingen mattelektion , eller bara dom som skulle göra omprov hade. gode skönt att slippa. Anyway, slutade typ2, for till stallet red ut ( as usual) blev bara skritt eftersom hon typ slog ihjäl sig. Hon har ju nmäligen inga skor så.
Sen hem duscha åde. och efter det har jag bara varit social med sara, becka,tim och ludde. spelade pingis och massa sånt typ. Just nu hade jag tänkt börja skriva en kärleks dikt, eftersom den ska vara inne imrn. Lite gossip girl avsnitt blire nog oxå.
justeja, idag fick jag en ny kusin! skulle ju egentligen kommit förra veckan men han kom idag, så 4 små kusiner nu. Sen imrn så ska jag klippa flisan, göra slingor på jennie och färga mina ögonbryn!
-godnatt!



9 mars.

hemma idag igen. har egentligen ingeting att skriva, ser dh just nu så ska fortsätta med det. haha nödvändigt inlägg jag vet! -cya.



r.i.p vita kläder

nyss sett klart säsong 4 av O.C med sara. Blir att börja med GG nu.
Anyway, jag som skulle vara så duktig idag och tvätta kläder slutade inte så bra. Bla. två vita tröjor och två vita linnen slutade med att dom är blå/gråa. så, tvätta kläder är väll inte min grej precis.  Får se om det blir skolan imrn, för är tydligen likblek enligt jennie och mamma, plus att jag hostar sk. slemhosta hela tiden, och det är jätte jobbigt. så får se imrn om jag drar dit eller inte.
Nu hade jag iaf tänkt gå till mitt rum och bädda ner mig i sängen och läsa frida i think.
- gode natten sade katten.




en bild säger mer än 1000 ord.






8 mars.

haha, försökte göra om lite i bloggen igår. och eftersom jag inte kan någonting om hur man fixar en blogg så är headern välldigt liten just nu, men det ska fixas.
Anyway, är hemma från skolan idag. men ska dit imrn, börjar bli mkt friskare nu så. Har sovit till halv 12 typ, för då ringde någon viss person och väckte mig! Dagens planer är att :
◊ Duscha
◊ dricka te med honung
◊ plocka ut disk från mitt rum
◊ se oth/o.c/gg
◊ sova
haha, vilka planer jag har ! ;-)

- nu duschen.





wallander - mastermind.

såg nyss wallander - mastermind, bra film men sett den förut.
 Dagen har bestått av filmer och datorn, lite nördigt jagvet. btw, det suger att lovet är slut, men lov igen snart, typ 3-4 veckor eller hur det nu var så äre ju påsklov! och i början av det lovet kommer jag tillbringa min tid i merasjärvi med sara katarina tim och alla andra som brukar vara där.blir gode chill dee!
Nä, nu ska jag koka en kopp te, bädda ner mig i sängen med mina über sköna tofflor och se lite O.C eller GG.


Soeta toffloor !


7 mars.


CKECK!

Ska tvätta ut anisktsmasken på 5 min typ, sen ska jag nog se en film med sara!
Är fortfarande sjuk så blir chill idag med.
Justeja, någon dag ska vi kolla upp min nacke, eftersom det kan fortfarande vara från bilolyckan 2001. bara 9 år senare, men det kan ta upp till 10 år innan man börjar känna någonting så.

- vi hörs!


inte nödvändigt för 5 öre.

jag är grym på poker, suger på pingis äger på pilkastning.
klockan är time 4 bed så godnatt.


you don't know.


Perfekt lördagkväll?
Men nu ska jag dra och spela pingis , poker och nå mer med sara katti och tim.


6 mars.

Kul att man vaknade upp med feber, och missade när sandra tävla.
Jag tror jag är allergisk mot mig själv eller nå, nyser hela tiden! sjukt jobbigt, för varje gång jag nyser så får jag dubbelt så ont i skallen. Min hals är dock bättre, men resten är sämre.
Hela dagen har jag bara sett på film med jennie, men hon for nyss typ. Sen ikväll blire väll spela spel med sara tim och kanske katarina.
Nu ska jag käka några huvudvärkstabletter sen vettefan vad kvällen erbjuder.
Vi hörs!


so damn frisk!


=D

Jennie : Är full frys på den externa hårddisken?
Malin : ja, men sladden är hos dig.
Jennie : Ja vi vrider bara på datorn?
Malin : HAHAHAHAHAH hörde du va jag sa?
Jennie : nej?

nae, nu ska vi se film sen sova.
imrn blire tidig morgon på brk eftersom sandra ska tävla, något man ser fram emot.. eller inte.

puss!


SWEET.


5 mars.

Tjo.
Kom precis hem från flisan, för dom skulle till stallet och tolka åde så jag orkade inte följa med.
íkväll blire nog umgås-med-mamma-kväll. har inte gjort det på 100 år och jag orkar inte göra nå annat så. Men blir nog att hyra film och chilla gärnet. Gud så förkyld jag är! typ hostar hela tiden, och halsen kan dö.


du förstör bara för dig själv och folk i din omgivning.





lite bildbrist,  men sötpoan (:


dfghjkl,mnbgfyu

sitter hos flisan nu med jennie ida och flisan då.
jag och jennie var nyss ute en snabbis, hahah ballongmannen och snöbadning gillas alltid.
före det har vi käkat familjepizza och myst på med film och massa gott.
nu ska jag sova , eller nå.
- tudels.




;-D

Har tränat med katarina, kommer inte kunna gå imrn, hahah!  bruden med sämst kondition sitter här!
Anywaay, har precis gjort mig klar, ska till flisan och vara med hon jennie och ida. Dom ska bara fixa stallet först sen kommer dom och hämtar mig.
Var väll bara det jag hade och säga, Tudels!


haha, gammal bild på mig och syster !


4 mars.

min dator flagnar ! ;o
helt seriöst, den gör det! dock flagnar den inte hud, utan plast.
Min hals är inge bättre, och nacken mår inte heller bäst.
Aja, just nu sitter jag hos jennie och stör mig på nästan allt, speciellt jennie ljud när någon loggar in på hennes msn. vi har nyss käkat en varmis, helt seriöst jag lever på varmis , nudlar och te, hah.
Dagens planer ; träna, sen har jag inget planerat ;D
men nu ska jag se nyaste bring it on.
-herrå.




@ jennie.

kom precis till jennie, sover här och min bästavän arne så jag lär ju överleva natten ändå! och för den som undrar vem arne är så är det min dator, HEHE.
Just nu står jennie och dansar inte så vackert. och utnött musik lyssnar hon på oxå, jag tycker synd om mig själv typ. Så jag tröstäter med halstabletter. dock skulle någonting att dricka inte sitta heeelt fel, men ah. Jag hade blivit lyckligare om hon typ sluta, dansa..? nae nu ska jag inte vara elak!
atm tänkte jag och arne slå på en film, får väll se om jennie hänger med.


2 coolingar.
eller , iaf en. och de är såklart den till vänster!


halstabletter ♥

Sitter och knarkar halstabletter och lyssnar på hög musik i väntan på jennie svensson.
Var ju i stallet, red ut med A-K , gick bra, dock var hon något pigg.  Men min hals mår dock inte bättre av att rida, så den håller på att döööööööö. Käns som att någon kör med motorsågen i halsen typ, inte skön känsla lixom. Okej nu äre typ klagobloggen.se hära!
Kallt äre oxå, bara för att klaga lite till. Men det är för att kaminen är trasig för nå rör hade brunnit upp, så kkkkkkallt äre.
nae, nu ska jag hämta mammas mys tröja!
- ciao.




3 mars.

min hals har extreemt ont, och för att inte tala om ryggen, men huvudet ska man inte äns nämna. Anyway, ska till stallet på ett tag blir nog att rida ut , as usual. Efter det vettefan vad jag ska göra, skulle träna men ingen annan ska ju det, och eh ah min hals pallar nog inte trycket. Så vi får se.
men nu ska jag nog gå och söka fram lite halstabletter och laga frukost ( lunch).
- cya.




mobilbilder ;-D

 
















4/8 bilder ego, hahah!


sadface =(

mamma och pappa har tv så kan inte se desperate housewives, eller iaf inte just nu. Dom spelar in det så ser et senare ikväll iaf.
Just nu : Enormt uttråkad, törstig och galet uttåkad!
Ska väll ta och duscha nu, sen så kommer jag sitta vid datorn, som ett tidsfördriv.
Pratade med pappa, och han säger att vi kanske ska fixa så jag får normalt golv, alltså typ parkett eller vad det nu heter. på tiden jag får det tkr jag.
nae, nu ska jag spika upp en spegel på väggen , duscha och ttttttråka.
kul liv, right?

hata snöö!


ingen rubrik

helt seriöst, jag tror jag har blivit knäpp.
Sen jag storstädade mitt rum för några dagar sen har jag seriöst blivit beroende av att städa! helt jävla sjukt. Tex idag har jag : skurat köket mitt rum och vardagsrummet, tömt diskmaskinen, plockat undan saker efter min syster ( vilket aldrig skulle hända egentligen) och massa annat, och torkat speglarna i mitt rum en miljon gånger, torkat disk. aa, jag har bokstavligt talat blivit knäpp, eller kanske inte knäpp, men inte som jag brukar vara. haha, det är ju en som blir glad, och det är mamma.
Men nu tänkte jag städa lite till sen se desperata hemmafruar.




2 mars.

hahah, om man ska gå på mitt golv får man vara försiktig, typ hudkräm på hela golvet, så varning för halk risk, haha! aja, vaknade vid 12, av att jennie tvinga jonte ringa mig, jag morrar högt. Sen så har vi bara chillat med en kopp te och en "varmis" framför oth. ggode chiill. sen så har vi inga planer för dagen, men aa vi ser ju. Träningsverk har jag oxå, i ryggen typ, inte kul.
näjmen nu ska jag fortsätta med oth, cya bitches! =)



sommarn 2009, minnen det.


paain.

har så sjukt jävla ont i ryggen, kan vara träningsverk, annars avlider jag.
Aja, nyss sett flera avsnitt av oth, före det var jag och jennie ute och sprang på oplogade vägar i motvind, rekomenderas inte. Nu tänkte jag bara sitta här en snabbis sen joina jennie och johnblund. haha, jennie typ bor här, menmen, höres! ;-D



puss på en gammal bild ;D


1 mars.

Nyss kommit ut från duschen, före det var jag i stallet. red ut, gick jätte bra! blev att plumsa lite, mkt travarbete. dock var kanca rädd för nästan allt,men hon skötte sig iaf. Sen så har jag fotat en himla massa, så bilder kommer.

Min familj leftade mig precis, och for till morbror och dom, men orkade inte följa med. justeja, jag får ju en ny kusin typ den här veckan, hihi. Aja, ska snart ringa jennie sen typ vara med hon i think.

njae nu ska jag börja sortera bilder , hoppas ni antecknar, ciao! ;-D












RSS 2.0