om du inte vågar säga saker face to face ska du nog inte säga det alls! ;)

tjulululu !

Haft fullt upp hela dagen! började med att sanna väckte mig extremt tidigt och verkligen släpade med mig till skellefteå. Sanna skulle nämligen tävla, så tävla hon två klasser och vann dom båda! Pretty awesome. sen började vi rulla hem, så for jag hem och bytte kläder. sen for jag och sanna ut och skulle fota lite höstbilder blev inte så mktför det började bli mörkt. men nu ska de börja fotas, en systemkamera har man inte för att den ska stå och damma! sen for vi å skjutsa adam å joel. Sen åktee sanna till rickard, så åkte jag med david och simon ett tag. Stackars bil säger jag bara.. men aja, vid halv 11 åkte jag hem. Så ringer tim när jag precis skulle lägga mig och sova och säger att jag måste komma och dra upp han för han sitter fast. Så det var bara att låna boxeringslina av grannen sen sätta sig i den iskalla epan och rulla iväg mot pagla. 4x4 är extremt uppskattat måste jag säga! hade inte gått annars nejnej. Men ja nu är jag hemma igen och blir väl å sova nu. Sovmorgon imrn, skönt jo men visst!


Imrn eller på tisdag blir det att fara och klappa och fota den vita lilla sötsaken som tyvär är halt.


14 September.

orkar.inte.mer.

kan knappt andas innan en hostattack kommer. sleeepade hos amanda igår igen. sen idag när jag vakna upp så kände jag mig dubbelt så sjuk som igår, suck! Men drog till skolan, sjukanmälde mig från idrotten för kan inte direkt vara ute och springa i det här tillståndet. Sen var jag på matten, koncentrationen var väldigt låg måste jag säga! Blev att jag åkte hem efter matten och sov några timmar. Sen for jag till skolan och hämta religion böckerna. Ikväll blir det bara att mysa ner mig framför tvn och glo lite, i hopp om att bli frisk! Tror inte det blir nå skola imrn, isf bara komma dit och göra religionprovet sen fara hem. Just nu sitter jag och knaprar på halstabletter, men borde väl egentligen svepa några liter hostmedicin.. Aja, tjing!


Bild från sunis när jag och han var ute i skogen och härjade. :)


13 September.

Tjeeenis!

Kom nydligen hem från skolan. Hade teroi hela dagen men det var inte lika jobbigt som igår. Kom en ganska bra bit frammåt faktiskt. Sen efter skolan for jag och amanda på apoteket en sväng, sen körde jag hem henne. Nu ska jag snart slå på ett satc avsnitt, sen göra ett nytt usb. Flådigt less på det som är i rocky nu, utnötta låtar yao. Menmen, måste plugga lite religion idag oxå. sen vet jag inte vad jag mer ska hitta på.
Känner att jag börjat åka på en förkylning, hostar jätte mycket nu. Åh hatar hosta, sjukt irriterande. Amanda ska få en paybackk som smittade mig!


tihihiih

hallå där kött och blåbär.

Sitter hos amanda just nu och chillar med sune. Är hundvakt över natten så ska väl snart ut i regnet på en liten kvällsprommis. Skolan var extremt seg idag måste jag då säga. även fast vi bara hade fordons hela dagen, men en minut kändes som en evighet. Menmen, bara kämpa igenom hela dagen. Efter skolan åkte jag med sara hem, vi for och köpte tuggummin och wounder baums på dollar. sen for vi hem, såg några avsnitt av sex ánd the city. sen kom pappa hem så fixade vi kopplingen så nu rullar den igen! åt middag sen for jag och hämtade carro så for vi omkring i lilla rocky. Lite senare plocka vi upp amanda ett tag. sen lämna ja henne hemma så for ja och carro och träffa joel,tim och op en liten kortis. Körde hem carro och nu sitter jag häraa med sunil.


Hard workwork idag på skolan, yaaoo


..

Åh vad less man blir ibland! Blev inget filmtittande och chilla resten av kvällen. for och hämtade amanda så pantade hon lite flarror sen skulle vi bara fara och kolla en grej en bit bort, vilket dock failade en aning. kopplingen gick sönder, och precis just då började det regna. just my luck. men aja, tim var snäll nog och bogserade hem mig. Så nu har jag och pappsen kollat vad på kopplingen som var felet och det var bara ett clips. tur det inte var hela kopplingsvajern som gick av iaf. : )
Nu ska jag slå på en film och somna till den, schooooool imrn yeyy.

Godnatt =)


weheheheh

chachaa!

Igååår så var jag en sväng på dollar med sara och amanda, sen for vi hit så duschade jag osv. Efter de for vi ut ett tag med rockan, sen for amanda hem och jag for å hämtade carro. så fixade vi oss osv hemma hos mig. sen for vi till josse där hon och amanda var. Så satt dom och typ förfestade sen for vi omrking med rocky i stadeeen. Så åkte jossan med ammej och daniel åkte med oss. sen skulle carro amanda och josse på krogen så dom drog dit. så var jag med daniel ett tag till.Efter det for jag hem och sov. Idag vaknade jag vid 1 tiden typ, rätt så gode skönt att sova ut! Sen for jag å hämta carro och amanda så for vi till take off och köpte oss lite mat. så satt vi där ett tag och bara pratade strunt! Nu ska jag plocka upp lite kläder som ligger huller ombuller över mitt golv sen slå på en film och bara chilla resten av kvällen!

Tjingeeling.


10 September.

Heeeej!

Jaa nu var det ju som 10 dagar sen jag bloggade så nu var det dags igen.Sov hos amanda igår till idag så var det skola till ungefär 11. Efter det drog vi till mig och färgade rocky svart! Så nu är den silvrig och svart med rosa fälgar ist för röd och svart :) Blev mycket bättre! men tror dock jag ska måla om fälgarna svarta. sen var vi med josse, skulle försöka få ut amandas hårförlägning, men det gick inte så bra så slutade med att hon fick duscha håret i t-röd. men det blev inte så mycket bättre resultat det heller. Igår var jag i stallet och hälsade på! Men tyvär är kanca halt.. :/ 
Jahapp, vad ska man mer säga? jag och mitt minne, kommer ju inte ihåg vad jag har gjort sen sist jag bloggade. men varit i skolan ofc, sen farit nån sväng till luleå. Köpte ett par nya skor här om dagen eheh! Ska snart gå och borsta gaddarna sen sova så får vi se vad morgondagen bjuder på ! ;)

Gooooodnight!



Nog är hon ju som söt alltid!


Rockys nya outfit eheh!


RSS 2.0