26 Februari.

Heeeelllo.

Hade ju min meningslösa schack igår på morronen, så sov hela den tiden sen fick man lov! gick till amanda,sen kom caroline och annelie så gick vi på stan och sånt. Köpte några örhängen. Efter stan for vi och sökte blond hårfärg i halva boden åt amanda, men lyckades inte hitta rätt. sen fixade vi krubb, gick och duschade och sen klippte jag carros hår. Jag och amanda fixade oss sen for vi 3 till caroline. Så kom vickan, amandaJ,Lollo,sanna, tobbe, rune och 4 kalixbor dit oxå. Var rätt så chill, annelie kom hem så sjöng vi singstar med henne :D Sen vid elva tror jag det var åkte jag,amanda, tobbe och rune förbi buddbygården och kollade läget. Men jag och amanda stannade där så for dom andra två och hämtade mer folk.Var mycket folk där men inte så super mycket drag. Men det var kul iaf.  sen vid två for vi och skjutsade hannes och viktor till hannes sen åkte vi till amanda, eller tobbe carro och amanda dumpade mig och rune hos amanda. Åt lite sen kom mamma och hämtade mig. Men gårdagskvällen blev lyckad iaf!

Vad som blev mindre lyckat är ju

24 februari.

kom nyss hem har varit hos amanda hela dagen, typ. Först var jag med hon, carro och nea så var vi där. Sen kom ammej och så kom david och hämtade mig amanda och amanda, så for vi och hämtade nå hos mig sen till max och drog ett häng. Åkte och hyrde en film sen for vi till amanda. så drog nea och sanna var oxxå där. Såg filmen vi hyrt, plus att jag klippte amandas hår, hähä. Gjorde även två hål till i öronen, eller fick bara i ett örhänge så ska göra om det andra ngn gång. Så fortsatte vi med filmen baksmällan för 922354 gånger den senaste tiden hahah vi ser den fan varje dag, man kan ju typ filmen utan till.

åh vad skönt att få lov imrn! Fett awesome :D har bara schack imrn, sen slutar jag. Så blire nog en tripp till harads och hämta sannas jacka, haha.

Men nu ska jag slå på ett avsnitt av TSLOTAT. Hahah, snygg förkortning. Aja, tjobyebre!


Naaw!

23 Februari.

Hejhej.

Igår var jag med med carro,amanda och sanna hos amanda.Vi hyrde film och såg hajar som hajar, hähä.  Sen mot kvällen så kom sandra så åkte vi ut med renauten. Hähä ofc så spårade det. Typ vårat liv ? allt ska alltid spåra, haha. Men gode kul!

Aja, idag så gick jag till amanda efter skolan, så kom carro, tobbe och sanna dit. Vi for och hyrde film. Såg den, men fattade ingenting av den, men det är lika! sen färgade caroline sitt hår orange osv.
¨
åh är jävligt trött, så orkar inte skriva nå mycche mer.  Fattar inte varför jag är så trött hela tiden, så fort jag får chansen i skolan tar jag en powernap. Och nu går jag och lägger mig tidigare och tidigare för varje dag men blir ändå bara tröttare och tröttare. Det är fett jobbigt! Så Godnatt! :D


21 Februari.

Hejhej.

Blä så skolless jag är, och kan säga att det verkligen märks på mina resultat på prov. Måste taa tag i skolan på allvar nu, innan det är för sent. Blääää.

På ett tag ska jag vara med två schyngga chäjer, vad man gör är lurt hähäh ;d

Igår var jag ju på bion, den var bra! Var ju 3D, gillade inte texten i 3D format, men annars var den bra. Kommer dock inte ihåg vilken film jag sett. Men sen efter bion så roade vi oss såklart på vårat egna lilla sätt. Stalkade två lojdar, det var rätt så underhållande. Iaf alla lappar, häh. Tycker dock synd om helene när hon får tillbaka saaben.. tihi.





Snodde bilder från sanna och amanda ;)

Bilder från i helgen







''



















Nu orkar jag inte ladda in några fler bilder. Ska städa mitt bombnedslag till rum, sen blir det plugga ett år eller två. Ikväll blir det bio med 4 söta! Vet dock inte vad filmen heter och knappt vad den handlar om, men det är skitsamma ;) Vid åtta åker vi brudar till luleyoo town hähä.


18,19 & 20 Februari.

Fredag - Först skola, inget speciellt med det. Sen for jag hem, fixade mig och sånt. For och hämtade upp carro och amanda så for vi till sanna. Sen efter ett tag kom sandra, tobbe och rune förbi. Var hos sanna i några timmar. När ulrika blivit nog less på oss åkte vi till Enoch som hade fest. Var inge ppls där alls typ när vi kom dit, men sen efter ett tag började go folket komma. Var en super lyckad kväll ! Vid 2 tiden så tog jag,carro,tobbe, rune och jimmy en tripp till sävast, sen for jag hem.

Lördag - Sanna och sandra kom och väckte mig så bosatte som sig i mitt rum och käkade maxmat. Sen for vi till sanna och var där, så kom tobbe oxå. Sen for jag och sandra till amanda och plocka upp henne och carro. For och hyrde en film, american pie. Sen dumpa sandra oss hos amanda så såg vi filmen. Efter filmen fick jag nå knas och började städa amandas place. Sen började vi fixa oss lite lätt, så kom sandra, tobbe och pontus. For ut och mauda saabeeen ett tag i stan, Sen for jag och sandra åh lämnade bilen hos mig så kom tobbe och hämtade oss. Dock körde sandra tobbes bil för han mådde inte så bra.. Kvällen tillbringades hos amanda med hon,carro,sandra,jimmy,nea,tobbe,pontus och mig.
Sen vid ett halv 2 fixade carro skjuts hem åt mig så for hem och sov.

Söndag - Vaknade vid élva har sett lite sex and the city och käkat frukost. Vet inte vad jag ska göra idag, dyka ner i fysikboken kanske, häh vad tråkigt.
Men nu ska sandra carro och amanda ta sig en prommenad hit hähä.


17 Februari.

Muppen sanna ska ngn dag fixa ny bloggdesign, haha kan ju behövas när jag bara har en exempel designe.

Aja, efter skolan så gick jag till amanda, där hon ammej och caroline var. Såg hugo och rita filmen och sjöng kareoke hähäh. Sen gjorde galningen amanda hål i navel, för femtioelfte gången. Sen var det bara packa på sig kläder och dra ut till stan en sväng sen blev det frasses häng. Efter att ha tjockat oss där så tog vi en iskall prommenad till coop och var där i 100 år tills sandra hämtade oss, så for vi och hämtade sanna. Åkte omkring, stalkade lite folk. Haha, där i slutet verkar dom ha blivit less med tanke på hur dom körde, och sen lurade oss så vi tappade dom. Åh vad jag älskar mina underbara vänner ! ♥
På tal om vännerr så har ju sandra fått jobb i jävla Irland och ska typ åka dit snart. Helt sjjukt, kan typ inte fatttaaa det! blir minst 365 dagar utaan henne. Om hon nu inte kommer hem någon gång, men ändå så inte samma sak! kommer sakna hon som fan! Speciellt under sommaren, fyfan va kul det var i sommras. Åhhhh är jäävligt glad för din skull men ändå fett jävla tråkigt! :(


Puss på dig!

16 Februari.

Jag stinker verkligen en blanding av tjejparfym och killparfym. Började med snoddkrig, slutade med parfymkrig och jag blev offret.
Jag är sjukt less på kylan som har hälsat på boden,och extremt avis på halva släkten som är i gran canaria.

Sandra är hemma och duschar, sen lät det som vi skulle hitta på något, och om carro får bestämma så känner jag på mig att det kommer spåra.. 

Idag, imrn och fredag. Hojjaa..

15 Februari.

Heeelllo

Sitter och ser monsters inc, lite omväxling från oth. Åkte till Amanda vid 7 så kom tobbe och hämtade oss så hämtade vi rune, sen for vi omkring lite överallt. Sen stalkade vi op och hamnade vid nå garage en kort stund. Snurrade lite till, sen for vi till godisarenan och fortsatte sen vårat stalkeri bakom transan. For hem till han och prata en kortis. Sen for jag hem, och nu monsters inc ;)


-












13 februari.

Ännu ett till mobilinlÄgg. vilket ni kanske uppenbaligen mÄrker nÄr jag skriver "ÅÄÖ" usch sÅ stÖrande det Är.men iallafall, tobbe viktor pontus och linn kom och hÄmtade mig sen for vi till amanda. var dÄr ett ganska bra tag. spelade xbox sÅg film och faktiskt sÅ pluggade jag lite oxÅ! sen nÄr jag kom hem sÅ skÖt jag och pappa luftgevÄr, vann med 40-25. och efter det har jag bara nÖtit favorit serien -oth. vet det blir trkigt utan bilder, men imrn bliree nya fÄrska bilder! godnaatt

..

hejhej. sÅg nyss en film med sara dock sov hon sÅ sÅg den sjÄlv. har sovit halva dagen och sett film andra halvan. vad jag egentligen hade behÖvt gÖra Är att plugga och stÄda mitt rum men sÅ blev det inte nejnej. har inge internet atm sÅ skriver med mobilen df det Är stora "ÅÄÖ" vet egentligen inte varfÖr haha. bÖrja anvÄnda hjÄrnan innan det Är fÖrsent..

love u påni

Ska ta en paus med hästar nu ett tag, är nog bäst så.



allting går bara utförs..

fuck uuuuu

before I trusted you 2, now that chapter is not even on the list.
just say one thing, this will not be easy
in your selections, my life.

.

ingen ide att ens försöka förklara. Ni är för inkompitenta för att förstå
sjunker bara lägre och lägre för varje dag, krig? Sure!

9 Februari.

Hello bitches!

Har kommit på att Sanna har verkligen agritionsproblem. Var hos henne och hon var galet sur, så fick agera som hennes boxningssäck, kommer vara ett blåbär om det fortsätter så här.. Dock var jag utrustad med skydd, men det kan inte hjälpas.

Dans på skolan imorse, fyfan vad tråkigt det är att dansa vals! Men aja, sen flöt dagen fram ganska bra. Tog mig en promenad till sanna så hade hon lagat mat ( läs värmt mat i micron ) åt mig, danke verry mycket ! Sen följde jag och sanziro Ammej, carro och jojjan till max. Surrade massa sen for jag och S.S till Glorran morran och mockade. Drog hem till sanna, möblerade hennes rum, tog en powernap sen kom sandra och caroline. Vi for ut med saaben en sväng sen åkte dom hem och jag till sanna.




Att göra imrn :
Slå sanna rejält hårt.
Slå Pontus rejält hårt.
Nationella prov.
Stallet.


;-D

For ju till brk och kollade när sanna red, tobbe höll sällskap. sen for jag hem en sväng. Så råkade jag pontus, sanna och tobbe dra ett maxhäng i driven, For till sanna så slog dom på ngn dinosariee film som jag vägrat se hur länge som helst. Såg inte så mycket av den heller. Men aja, sen kom sandra carro och nelson. Chillerade med dom, så skulle sandra färga sitt hår och hipps wipps blev det mycekt färg över så allting råkade hamna i mitt hår, så nu är man lite lätt rödhårig. Dock blev det bättre än vilken färg jag nu hade innan var.







Snodde lite bilder från sannas dator hähä.


6 Februari.

Hejhej.

I fredags så vare först skola sen såg jag och sanna en skräckis. Körde carro till amanda. Sen gick rocky sönder så for hem dumpa den i garaget. Fixade mig och sånt sen for jag sandra och sandra till amanda där tobbe pontus amanda och carro var. Så var vi där ett tag. Sen for vi vidare till jim där alla spårade. Slutade med att alla slog alla, polisen kom och alla drog. Så vi for till max, sen for vi till davids kompis och var där. Men jag och amanda var inte där nå länge så vi gick tillbaka till jim. Sen åkte vi bil med sandra, mötte sara, tim och tobbe så åkte med dom sen for jag hem.

Igår följde jag sanna till brk och skulle se celise tävla, men det blev inget. Så vi for hem. Duschade sen kom caroline. så fixade vi oss och sånt. Åt middag sen åkte vi en sväng med berkan koffe och kent. Hähäh. Dom dumpa oss hos sanna, så körde thomas oss till tessa. chillerade där med sanna, sandra, carro, tessa och martina. Sjöng massa singstar sen åkte vi till buddbygården. Var inge drag alls där, så markus kom och hämtade oss och släppte av oss vid lotus. Gjorde ett misslyckat försök att ta sig in på krogen haha. Jag sandra och carro gick och satte oss i en trappuppgång tills tobbe och sanna kom och hämtade oss. åkte med dom ett tag sen hem.

Idag verkar det som att jag ska följa och kolla när sanna rider. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göraaa.


3 Februari.

Igår kväll så mådde jag inte allt för bra. Spydde fem gånger, och hostade och nös som en galning. Men idag så mår jag helt otroligt bra! Hostar inte lika mycket, och har inte spytt någonting. Så blir dra sig till skolan imorgon. Just nu är jag lite lätt irriterad. Men varför tar vi inte upp.
Planen var ju att åka till stugan i helgen men så blir det inte. Ingen i familjen är riktigt frisk så pappa surra om att vi skulle börja fixa rockys ljud i helgen. Sen igår så köpte pappa en ny oljeplugg till rockan,som verkar passa. det läkte i början men inte nu. Juste alla bucklor som blev på rocky är nästan tillfixade, hähä.

Har absolut ingenting att göra, har uppdaterat facebook 7000 gånger men ingenting rolgt händer där. Har sett 100 avsnitt av oth så orkar inte se nå mer. Mina ögon är snart fyrkantiga efter alla timmar vid datorn och tvn. Men får ju ändå inte göra något annat så får väl fortsätta se oth.

Hade ju kunna städa mitt rum, vilket alltid brukar behövas, men nej nu är det ju redan städat. Åhhh jag dör av uttråkning hära jappjapp. Mamma sa att det inte är omöjligt att jag får åka till stallet, alltid något.

Möt mina vänner, carro, sanna, ulf, urban och ursula.
 
 


2 Februari.

Finns inte så mycket att skriva om när jag är sjuk för gör ju ingenting då. Atm så ligger jag och ser film med mamma och sara. När pappa kommer hem måste jag fara och hämta lite saker hos sanna,som tex fysik boken eftersom jag har fysik prov imrn. Taggad ? noppppeee. Är jag lika sjuk som idag så åker jag bara till skolan och gör provet sen hem. När jag är sjuk är jag jääääääävligt söt sugen, så en bürk hade inte suttit fel..



1 Februari.

Var hemma från skolan idag,ska vara det imrn oxå tydligen. Men det är bra, då hinner jag spendera en hel dag i fysikboken. Mamma och sara har oxå varit hemma för dom är oxå sjuk, så vi har intagit varsin soffa bäddat ner oss och sett film hela dagen. Har bara degat omkring hela dagen, sovit några timmar annars bara legat i soffan. Förutom ett tag då jag och pappa bytte oljefilter i rockan.

Nu ska snart hela familjen se film verkade det som, myyys!
men först, lite bilder jag snodde från sannaa!














RSS 2.0