24 juli.

Hej hej, nu börjar vi snart närma oss sverige igen, Gud så skönt! har riktigt mycket hemlängtan. Men idag far vi till ullared, sover där till i morgon sen åker vi mot gävle, eller där i kring någonstans. Efter jävla åker vi till umeå och hämtar ett objektiv, och plus att det blir att sova vid sundvsll skulle jag tro. Sen mot arvidjaur några nätter sen hem! När vi kommer hem så ska jag och sara byta rum, det kommer bli mkt bättre ! :D hihih.

Men i förrgår var vi ju på Trpocial island, det är ett jätte stort badhus som tydligen är 6 gånger större än globen. Visst det var stort, men tror inte det var sååå stort. Man kan nog inte kalla det badhus, eftersom det fanns mer resturanger och växter än vatten. Det var lösa tropiska djur överallt. men sen när vi gått ett tag för att hitta vattnet kommer vi till en sandstrand och en ganska stor pool. Haha, lite fult med sandstrand i ett badhus men men. ja men vi trodde inte det fanns nå mer än bara en pool, så det hade ju som varit lite besvikelse. Det fanns 3 vattensaker, men dom kostade att åka. Men efter ett tag så hittar vi äventyrsbadet till slut, haha. det där badet har öppet dygnet runt och man kan tälta där inne, men vi var inte där många timmar iaf. Kan då säga att man är för bortskämd med badhuset i boden.

Men iallafall. kan ju berätta lite kort om några saker vi gjort :

Paris.
Vi kom till paris vid 4 tiden, alltså rusningstrafik. Bilarna kör som dårar, och det verkar inte finnas nå regler, kan ju säga att jag inte skulle klara en dag i den trafiken. men till slut kom vi till en camping, sen gick mamma och pappa och prata med dom i receptionen och fråga om det går någon buss in till eifeltornet så vi kunde fota och hålla på. Men då säger dom att det går en guidad buss genom paris, och sen skulle man åka båt oxå. Den bussen gick på 20 minuter så då fick vi stressa, men vi hann. Ja, då åkte vi då den där bussen, fotade ganska mycket. sen bytte vi till en båt och åkte runt i paris i den. Åhh så fint det var i hela paris! men sen vid 12 tiden när vi kom till eifelrtornet släcker dom eifeltornet och börjar smälla massor med raketer, det går verkligen inte att jämföra med raketerna som brukar smällas på nyår i boden. Gud så mycket det var ! Men det var jävligt fint. sen när vi gick tillbaka till bussen fick vi veta att det var typ nationaldagen dära, och att det var den bästa dagen att vara i paris. så vi hade då gode tur! :)
Dagen efter på morgonen åkte vi mot eurodisney. sen gick vi in där och råka stå i lite fel kö märkte vi efter ett tag. vi stod och köade till en barnkarusell, gode pinsamt haha!! men det var så långqa köer överallt så vi gick tillbaka till husbilen och tog en p-nap sen på kvällen gick vi tillbaka dit. och då åkte vi massa! kul, men faktiskt lite besviken på stället. men så går det när man har för höga förhoppningar! ;D

Italien.
Vi kom till en camping, som inte var så fresh, men vi skulle ändå baraa stå där en natt så vi överlevde. Men vi tog en buss som gick till en annan buss som gick till en båt. och båten for till venedig - vattenstaden. Gud så jävla varmt det var i venedig, det första vi gjorde var att köpa en solfjäder! haha ! trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle använda en solfjäder men men den kom till användning. Men efter att ha gått omkring ett tag på stan i venedig gick vi till en pizzeria och åt en pizza. För två år sen for vi till italien ebart för att äta en pizza, men den var inge god. Men vi gav italien en till chans, och den här gången var det riktigt gott !

Kroatien.
Vi skulle fara någonstans, men när vi for över en bro blev vi stoppade ooch var tvungen att vända eftersom det blåste så mycket. men då vände vi och for till en annan camping. Vi fick en jätte bra plats, 3 meter ifrån vattnet. Men vi sökte som en badstrand, men det visade sig att kroatien har som bara stenar som en starnd. Men vi badade, usch så kallt det var ! sen var vattnet jätte salt, det var nästan svårt att sjunka eftersom det var så salt. Men vi stannade i kroatien 3-4 nätter. solade massor och badade en hel del. Sen var vi omkring och gick på stan oxå.

Och dom länderna vi har varit är : Sverige, danmark, tyskalnd,holland, beligen,luxemburg,frankrike,italien, slovenien,kroatien och österrike :)

just nu är vi ju i danmark, och vi ska strax stanna och äta. men nu kommer bloggandet bli mer oftare etersom vi har internet nu ! men ni får ha det bra ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0