29 juni.

Har inte orkat bloggat dom senaste dagarna.
Iförrgår var jag med carro, sandra och jojjan.Gjorde inte så mycket, typ socialiserade. sen for jag hem ganska tidigt. Sen igår så for jag och pappa till luleå, gjorde moppeprovet. Fick 53 poäng och 52 var g. Men det var ju godkänt iaf!
 så sen for vi till ett cafe och fikade sen for jag till mammas jobb och hämtade min moppee. For till stallet efter det, gick på promenad med Kanca. Sen for jag hem,
 for till ica med Sara hon köpte jordgubbar. For och hämtade jennie, vi drog till alder, det var ingen där så då for vi och åt maat. Sen körde jag henne till flisan.
 Drog och våldgästade caroline. Jag och carro drog till jojjan, men han var inte hemma så då for vi till fredrik ett tag. Efter det kom sandra, så skulle vi till stan tror jag, men då möte vi daniel, dan, robert och olle så vi for till robert. Jag och carro leftade dom senare och for till jojjan, vi gjorde inte så mycket for till kvarnängen och chillerade.
Sen for vi tillbaka till robert och hämtade upp sandra så for vi till smörblomman, sen till carro hämtade pengar och sen statoil och åt en french hotdog. Klockan var kanske halv tre då? Satt där inne ett bra tag sen for vi till sandra, eller vi lämnade carro hemma sen for vi till sandra. Kallt som fan var det! kunde inte somna före halv sex, för låg och frööööös. haha. Men sen idag ringer carro och väcker oss och säger att vi ska till adler, så drog hem dirr och bytte om sen for vi till alder och schteeekte. Badade oxxxåå. Och ehja, nu sitter jag här.

Oj vad långt det blev nu. HEHEHE.


Soooeet påånnnin.


Kommentarer
Postat av: C A R R O

CUTE POWNI!!kubb ikv ;) ELR ?!?!?!

2010-06-29 @ 17:31:44
URL: http://caaaarrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0