17 Oktober.

Heei.

Som ni kanske ser så bloggar jag inte allt för ofta, glömmer helt enkelt bort. Men ska försöka börja blogga oftareee.
Men i Torsdags for jag till carro och gratta henne med sandra, vi bakade sööta muffins där det stog Caroline 18 år. Sen på kvällen for jag till henne och fikade med amanda,amanda och sandra. Congraaatz !

Sen Fredag så hade jag och sandra ordnat en överraskningsfest åt carro. Så vi var i vittjärv, sen vid 7 tiden kom carros pappa med carro i bilen, och hon hade ögonbindel på sig. Sen när hon kom in i huset hoppa alla fram och skrev grattis till henne. Och ja, sen kom det mer och mer folk, Jätte lyyckad kväll iaf !
Har klippt ihop lite bilder, för det var så många så orkade verkligen inte ladda upp en och en.

Haha, jag upptäckte att det fanns ganska många bilder som jag fotat på mig och någon, gick typ och fotade hela tiden hähähä.

Lördag så hjälpte jag & sanna sandra och städa hela huseeet. Sen for jag och sanna och pantade burkar och efter det maxhääng. Sen for vi hem till sanna, råkade p-napa 3 timmar. Men jaa, vid 7 vaknade vi, så vi började fixa oss lite lätt, eller nej sanna gjorde. Men sen kom pontus, Thobias och viktor och hämtade oss. Eftersom att våran plan misslyckades ganska rejält så for vi bara omkring med dom ett tag. Sen kom Ludde, foppa, hannes, Krisse och op så var vi och socialiserade vid dollar haha. Men aja, sen for vi till mig för skulle duscha osv, sen fixade jag mig lite lätt. Efter det for vi till Amanda och var där ett tag. Jaa, sen gjorde vi inte så super mkt mer. Pontus körde hem mig, och så följde foppa och hannes med för att göra upp eld åt mig. hhähähäh, jag suger på att elda och eftersom ingen annan var hemma så är det ju tuuur det finns folk som kan elda haha :)

Jag tror jag och sanna har börjat spåra lite.... är inte riktigt säker.. HAHAHAH.
Jaja, vad händer idag doooo ? Har faktiskt ingen aning, men jag får väl se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0