10 April.

Älskar mina bloggmellanrum som blir på helgerna. Men är typ inte hemma någonting alls på helgerna, typ hämtar nå eller äter sen är jag ute och ränner hela helgen typ.

Jaja, kör väl som jag brukar - lite kort om varje dag.
Fredag - Nationella först då, gick väl sådär. Drog till amanda sen. Jag och amanda käkade middag hemma hos mig, sen tror ja vi for ut med rocky ? Hahah bra minnne, kommer knappt ihåg vad jag gjorde i fredags. Hm, men jag och amanda for förbi lollos syster, där carro,fia,sandra,lollo,sanne,lollos syster och några till var. Sen drog jag och amanda, for hem och sov. Skkkööönt!

Lördag - Sov ett bra tag, behövdes. Sen for vi hem, pluggade massa. Sen åt vi middag sen pluggade jag lite till. Efter jag utnyttjat alla mina hjärnceller så tankade vi rocky. Sen körde jag mamma och pappa till anneli och stefan. Inte ofta man får vara fyllechaffis åt mammsen och pappsen i en epa haha :D Aja, sen for jag och amanda omkrign i staaden. Hämtade sanna, sen for vi till någonstans vid pagla var där ett tag. Sen hämtade vi upp jennie och körde henne till jimmy. Sen efter nå tag hämta vi jennie och jimmy, så for jag och dumpa dom och sanna. Sen skulle jag köra hem nelson från krogen, så kommer en tant och frågar om hon får skjuts hem för 100 kr. Så körde hem nelson och henne. Sen kan det hända att jag och amanda fick en spårad ide om att äta på max så fort det öppnar. Så vi for hem till amanda och hämtade täcken och kuddar. Sen parkerade vi lite fint på ica parkeringen och sov över där. HAHA. Kan säga att det var inte bekvämt att sova i en epa. Men alla sätt är bra förutom dom dåliga. :) Hah, vaknade några gånger av att musiken slogs på, och tydligen har jag råka sparka till tutan and so on. så ehja hahahah.
Oj blev inte så kortfattat om lördagen.. Men aja skitsamma. Idag har jag varit i heden med sara,tobbe och amanda och kollat på en bil. Sen var jag med carro och amanda ett tag. Dumpade dom hemma hos amanda och for hem och åt middag. Ska nog strax ut skulle jag tro.

¨
Måste nog börja fota lite igen, har inte rört en kamera på typ 1.5 månad. Börjar bli lite bildbrist..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0