30 September.

Heellu.

Fick en mobil av pappsen igår som jag ville ha, men då hade den någon kod så han var in och kollade idag vad den var men den gick tydligen inte att få tag på så idag kom han hem med någon annan. Inte lika bra som den förra, men den är på laddning nu så får väll se om den duger!

Aja, var hemma från skolan idag oxå, mår sämre än igår. Men imrn måste jag till skolan, thats it.

Bläääeeee, ska nog sova eller slå på en film, cya!




Helllllluu

Var hos tandläkaren, caroline följde med och det tog typ 20 sekunder. Sen så tjillade jag med caroline ett tag på björknäs. Efter det hem osv. Sen for jag till en drogad Kanca. Hon var nämligen drogad efter att ha fått tänderna raspade. Så borstade av den bruna hästen så hon blev någorlunda renare. mockade fyllde mat och åkte hem.

Just nu sitter jag och väntar på att tim och sara ska laga klart middagen - hemmagjorda köttbullar och potatis pratade dom om.

Great, mamma kom upp och sa att jag har feber, hm, surt. 
aja, tjaråå.

29 september.

Haaaaalååj.

ingen skola idag heller, började kalllsvettas som en galning, plus att jag blir typ helt slut av att gå från toan till köket. hostar gör jag oxå, men inte så mycket.

Funderar på om jag ska ta och sova lite, eller slå på en film. Får se, det är ju som onödigt att gå och sova när jag redan kommit upp. Måste ändå till tandläkaren 11.40 för att gå på en tio minuters koll typ.

Nu när jag ändå är hemma kan jag ju plugga asmycket till fysiken imrn! Haha, asmycket lär det inte bli, men jag ska plugga iaf.

Ehmn, ja sen var det inte så mycket mer.


ingen vill ju åka i hans epa traaaaktor.

Häääi.

Sister och sjunger för mig själv "epa epa hela dan rulla rulla in mot stan" Den har fastnat i skallen, och HM vems fel kan det vara ? eh jo sannas! dock mitt oxå, eftersom jag medverkade och skrev låten haha.

Men ja, for till max med sanna,sandra och carro. så käkade dom åså pratade vi masssa och smed lite planer. Sen for vi ut på epaspan. Och efter det hem till carolinen och se på idol!

Just nu sitter jag och fryser som ett as. Ska strax sova, ska bara se klart filmen som jag ser just nu.

Ehja, det var allt från mallejjjj.


;p

Har ni tänkt på en sak?
När man värmer ost så smakar den inte likadant som den gör när den är "rå".
Så det har jag och mr hemlig guy försökt komma på varför och tillslut kom vi fram till en vettig slutsats.Nämligen för att alla fetter i osten kommer fram så fort den värms. Så nu slipper ni gå och fundera på det!

Just nu sitter jag och ser på Chloe, annars händer inte så mycket.

Idag kom skolfotot hem i brevlådan. ingen vacker syn  men slänger ut klasskortet iaf, hähähäh.



28 September.

Hallihallå.

I morse när mamma ringde och väckte mig så kände jag mig verkligen inte frsik! Hade svårt att andas för jag var så täpp i näsan. Sen hostar jag ganska mycket, och extremt ont i halsen. Mamma tyckte jag lät bedrövlig så ringde och sjukanmälde mig. Har sovit till typ 11, sen har jag duschat och inte gjort så mycket mer egentligen.

Jag ska plugga lite fysik idag, det har börja sitta nu.:) Iaf astronomin, mekaniken är inte min grej. Men provet är inte först på torsdag, finfint!

Men ska nog slå på någon film och kanske käka lunch. Cu!

the earth will still turn

Jag har inte hört råttan nå mer efter att ha stått och knackat med en vas i taket. Barnfilmer är livsfarliga, dom gör så man blir rädd för saker! Hade jag aldrig sett nils karlsson pyssling hade jag nog inte vetat att råtter är extremt farliga. Så jag tackar astrid lindgren för min skräck.

Att jag inte har någon taklampa gör inte saken bättre, det är mörkt.

Jag har iaf pluggat i mängder idag! läste alla sidor till fysiken och förhörde frågor sen gjorde vi engelska oxå, naiiiiz!

Ska slå på någon film, vet dock inte vilken det blir, men ja, Cu!


27 September.

Jag lider hårt just nu.
Jag satt vid dator och jennie låg och sov, så hörde jag någonting så jag gick och kollade vad jennie höll på med. Men det var inte jennie som höll på med något, hörde att det kom från mitt tag. Det lät precis som en råtta som gräver, om ni förstår hur jag menar? så har en rått ovanför mitt tak! är jätte rädd för råttor, usch i hateee them.

Men aja, idag har vi spela schack i skolan. Sen for jag och jennie och drog ett mullvadshäng. Sen mötte vi upp sandra och följde med henne att göra hål i öronen efter det for vi och fikade hos hennes gulligar mormor och morfar!:)

Men ja, jennie är på nedervåningen och jag påå övervåningen, socialt? ehnej!  så ska väl gå ner till b-ruden.




26 september.

Hejhej!

Jag har ont i mageeen, har nyss käkat middag med sara och tim. Blev kroketter, kött och vitlöksbröd. Sen har jag ont i benen oxå, real pain.

Vaknade vid 7 idag, men somnade om till halv 12. Var nere och borstade tänderna sen gick jag och sov.
Igår var jag med massa gött folk! helt awesome kväll :D Förutom vissa saker mabey.
Men ja, idag har jag varit på affären med sara, sen så har jag städat lite, eller okej rätt så mycket haha!

Eh, ja nu kom mina föräldrar hem, måste nog prata med dom lite i guess.


Jag, ronja och ek!:)

25 September.

Godmorgon!

Ska strax byta om sen rulla mot brk, känns som att det var ages jag var där. Men blir iaf att hjälpa sandra när hon ska tävla osv! sen om jag hittar kameran blir det att fota oxå.  Lär väl bli där ett ganska bra tag i guess.

Nu ska jag käka frukost och klä på mig, cyaa! :)


:p

Var ju på bio med jennie, hah det var 19 pers där inne. godeee mycket folk asso! :) Men ja, filmen var väl sådär, gick att se men finns bättre saker. Efter filmen så drog vi till mig, sen kom sandra och hämtade oss så for vi till carro. Var social med dom ett tag, gjorde tidsscheman och käkade kakor + cola kalas :D

Aja, sen tog vi sandras moppe hem och sandra fick åka bil.
Är fett trött så ska nog sova snart, upp tidigt imrn och hjälpa sandra på tävlingen!:)

Gn ppls!

24 September.

Hejhej.

Sov hos sandra igår, vi såg idol pluggade och såg film! det var naaiiis. Sen i morse väckte jag henne med ett glas vatten, glad sandra blev ;) Men ja, sen for jag hem och sen till skolan. Hade coopers idag, sprang med jennsan. Sen såg vi film på svenskan, och sen på lunchen åkte vi till jennie och käkade.Efter det hade vi matte diagnos, gick ganska bra ändå. Sen slutade vi dagen med att se en judefilm, som verkligen söööög. men aja, snart kommer jennie så blir det laga middag och sen dra ut på bio!:)


23 September.

tjosaaan.

Skolan kändes extrem kort, först svensk engelska då hade vi någon tävling, sen hk. Jag och jennie var g-ryym och maten blev faktiskt väldigt god! sen hade vi fysik, och då såg vi någon film och gjorde lite instuderingsfrågor. Och efter det so, och då planerade vi bara.

Idag måste jag verkligen plugga, gud vad jag tjatar om det. Men ska läsa igenom alla sidor vi ska ha i fysiken, sen ska jag göra matteläxorna eftersom jag inte gjorde det igår. plus plugga till provet, helt underbart. Sen ikväll ska jag kanske träna med jennie, det blir najs!

Men ja, nu sitter jag mest och tomskriver utan mening. så lika bra att sluta skriva ? ehjo,.



I wonder if I ever cross your mind

Nu har jag städat, det var så dammigt att det nästan flyger damråtter från öronen på mig. Aja, nu är det gjort iaf, och det är ju gode skönt!

Men jag har dock inte gjort matteläxa ännu, eller pluggat till mattediagnosen. Borde ta och göra det, men aa får se.
Har inte så mycket mer att skriva, så bjussar på lite bildeeer, sen godbybree !













vi ses väl nån daaag.

Mamma tycker jag ska städa mitt rum, men fattar inte riktigt varför? :question:



Aja, har varit i stallet, red på banan lite cavaletti. Men hittade inte hennes träns så red utan bett, och med väldigt för korta tyglar, tror det var milos tyglar. Och milo är en shettis. Men ja, annars gick det helt okej!

Men nu måste jag väll ta och plocka upp lite kläder, sen blir det plugg:thumbdown:

:)

Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren. Var bara där en snabbis och hämtade min nattskena. Så nu äre bara att börja sova med den då, awesome! eller inte. men men så går det när man gnisslar tänder.

ska ladda kameran sen börja fara mot stallet, tror jag ska rida, isf blir det nog cavaletti arbete skulle jag tro. Just nu sitter jag och min fågel och fryser extremt mycket, så kanske en 20 min power nap medans kameran laddar ?


22 September.

Hejhej.

Har nyss käkat lunch med syster, gottgott. Försov mig idag, vaknade 13 minuter innan so lektionen började, så blev stressa som en galning för att hinna. Men kom dit 5 minuter för sent, vi hade prov. Grupprov, gick ändå ganska bra. Sen slutade vi ju efter provet, och hade lunch efter det, och sen har vi en till so lektion. och där hade vi ett till prov, för högre betyg. Men kännde att jag inte skulle klara det, vill inte skriva ett prov med noll svar och bara mittt namn i hörnet. så lät bli, så var ledig från den lektionen så drog hem.

Ska snart börja städa mitt rum. Mår fett illa, eller ja ont i magen iaf. plus hosta. Sen ska jag ju till tandläkaren idag, underbart. men tandläkar tiden är när jag har engelska prov, vilket inte var det bästa.

Men ja, idag blir det stallet, plugg och städa rummet.


i miss u.

Det känns jätte konstigt att vara brevid dig, utan att ens prata.
Vi har ingenting kvar längre, det lilla vi hade försvann med sommarlovet.
Jag vet att båda har förändrats, jag känner inte dig längre. Jag vet knappt något om dig, och det känns väldigt väldigt annorlunda. Förut, vi pratade massor, umgicks ganska ofta, sa det mesta till varandra. Jag gillade ditt gamla jag, men nu kan jag inte svara om jag gillar ditt nya jag, eftersom jag inte vet något om dig längre. Jag fanns för dig när du hade det jobbigt, och du fanns för mig. Som vänner gör. Men nu, en fånig sak kom upp och då försvann allt. Dock vet jag att jag överreagerade och att det mesta faktiskt är mitt fel. Vi har båda gjort fel. Men en sak är säker, jag vill lära känna dig igen. Och jag vet att det här låter super konsitgt, men jag älskar dig. Och sen måste jag säga att jag tycker du klarat dig jätte bra, och jag märker att du börjat tagit tag i saker. Jag vet att du förmodligen inte gillar mig, vet inte ens om du kommer läsa det här. men känner att jag var tvungen att skriva av mig lite.


omg, no waaaai

Hallihallå.

Har nyss deep talkat med min familj, bad news.

Men ja, lite kort om dagen. For till luelå med mamma,sara och tim. Fick hem lite stuff! awesomeee, tack mammi :) Dock var det mest saker till stallet, som ridvantar, ridskor osv. men ett par vanliga skor, en tröja, ett hårspray och en halsduk åh massa skolsaker blev det oxå.

Sen efter att ha varit i luleå så käkade jag middag och for till stallet. Tömkörde kanca 20-25 minuter på ridbanan i regnet. Det gick ädnå rätt så bra, förutom när det kom en katt som jagade en groda, det var extremt farligt.Sen gav jag hästarna kväll och for hem.

Men ja, jag ska nog sova nu eller nå. är fett trött. men jaja, CYAA ! ;)

21 September.

Hallihallå.

Hatar tisdagar, vi har så sjukt många lektioner, men kämpade mig igen den här dagen oxå! Vi har så sjukt mycket saker nu, imorogn har vi två so prov, ett engelska prov, matte läxa fredag, fysik prov nästa vecka, kärleksbrev till nästa vecka, Sen är det förmodligen mycket mer som jjag inte kommer ihåg just nu.
Är sjukt less på skolan, men det känns ändå som att vi började nyss, men vi har ju ändå haft skola i flera veckor.

Aja, idag ska jag plugga, sen vid 5 kommer mamma hem så då ska jag sara kanske tim och mamma fara till luleå en sväng. Sen ska jag till stallet, men det lär bli sent idag. aja, sen så ska jag och sara se p.s i love u, ganska komiskt. Imorgon på engleska provet ska vi kunna skriva om en kärlekshistoria från en film, och det ska sara oxå, men hon ska berätta om en istället. Så sara smsar " har du p.s i love u? måste se den för att kunna berätta om den" och jag hade redan bestäm att jag skulle ta den, så det passa ju perfeeekt!

Men men, annars då?
Välidigt förkyld, hostig och snuvig.

okej, nu måste jag lämna datorn och pressa mig själv med att plugga, underbaaaart  !


i made it :D

Haha, jag lyckades fixa in smilisar, go mee! dock fick jag hjälp, men whateva!

Aja, for ut ett tag med jennie idag, hah, körde moppe så satt jennie i en kundvagn och höll i moppen och åkte omkring så. måste då säga att det var extremt vackert! haha! men ja, sen fotade vi en hel del oxå, och hade bara allmänt damp!

Men sen körde jag hem henne, sen for jag till stallet. Gjorde ingentign med Kanca, men ska dit imorgon. Har bytt från måndagar till tisdagar nu eftersom kanca ska vara lektion häst på måndagar!

Annars har jag som inte så mycket att berätta, har skrivit mitt kärleksbrev (Haha!) sen har jag inte rört dom andra böckerna, oups!  Nu ska jag väll försöka öppna engleska boken och sen dra mig vidare mot sängen, eller?

Aja, GN ppls!
















Fan vad gulliga bilder ! ;)

don't trust him.














20 September.

Tjobbbbree.

Jag blev glad när mamma kom med goda nyheter att tandläkaren är onsdag ist för idag, yeeey !

Aja, skolan idag, kom några min sen till matten eftersom jag var tvungen att stanna åh tanka, surt. men ja, seen har dagen bara skeeenat iväg. Sen fick vi sluta 25 min tidigare oxå, inte helt fel.
Men dagens planer är att :
Skriva ett kärleksbrev,
Plugga till checkpoint,
plugga till so provet
och fara till stallet.
Näy men jo, så ere.

Tjobybree! 
 

T-aaggg !

Är så jävla taggad på att få tandställning imrn! ;) inte för att det är tandställning, det är bara en bettskena, som jag ska ha för att jag gnisslar tänder, men ändå fuck så jobbigt. det är inte det ända som är jobbigt nu när jag tänker efter, skola låter oxå fett jobbigt. men jaa, man får väll helt enkelt överleeva!

Ska nog iaf ta och säga godnatt till datorn och sen säga tjobreee till john blund, så godnatt datorn och tjobree john blund! ; ))


19 September.

Hejhej!

I fredags var jag med jennie hela kvällen, vi såg idol och skenet bedrar med ben&jerry! haha. nej men ja, vi chillade bara allmänt mycket ! sen sov hon hos mig. Dock sov vi typ hela lördagen hih. Men ja,sen mot kvällen körde jag sandra till bion och tattade hennes moppe och gjorde några sakeer som behövdes fixas! Sen for jag och carro till amanda, var där en kortis sen gick vi vidare till robin. var inte där så länge, av vissa anledningar , hah! look at my horse my horse is amaaaaaaaaaaazing! ;) hahehe. Men ja, sen sov jag sandra, lollo och amanda hos amanda. sov på soffaan med sandra. sen på dagen köpte vi familjepizza! sen körde sandra hem mig. var hemma ett tag sen for jag och hjälpte sanna emot i stalllet, sen for vi och satte oss i en tunnel och dejtade varenda vattenpöl i boden. plus käk hos kerstiiiin, osv. haha, ehhehee känner mig fett sneeel hezt.
Aja, ska snart tatta saras moppe och sen hämta min jacka hos robin.




B-ilder!

















Fotade inte så mkt, men ska höra med dom andraaa någongång om bilder : )


17 September.

långt inlägg på G !
Jag.har.ont.och.jag.är.sjuk.helt.underbart.

Ehja, vad kan man säga om gårdagen?
Körde moppe med jennie till niemisel. Började med att vi for fel väg ungefär en mil. Sen mötte vi upp danne så for vi till linus och hämtade han.
 Sen smartass danne och smartass linus tog en "genväg" som råkade vara på en lerig väg i en skog. Min moppe (och jag) är nog lite för stadsbo för att köra omkring i skogen upptäckte vi, den hårda vägen. Kraschade med moppen två gånger, på mindre än 1 kilometer. Det var fett fail. Men ja, vi överlevde, men har dock väldigt ont i hela höger sida, speciellt armen. Yamina ( moppen) överlevde oxå helt fint, bara några skråmor, och visserligen en lös kåpa, och det sitter gräs på hela höger sidan.
 Men sen for vi till emil och hämtade upp han, sen raka vägen till skolan i niemisel. Vi började med att käka middag, sen så skulle vi gå till en bastu. så då började vi gå. Vem fan bygger en bastu mitt ute i skogen? vi gick lixom först på en väg, sen gick vi över en äng, och efter dt följde vi massa småa stigar. Haha, aja. när vi var framme där så badade några i sjön, fifan vad kallt. Var badkruka för en gångs skull igår.Men sen fikade vi oxå, och bastade. Var där ett tag sen traskade vi tillbaka.
När vi var framme igen så spelade vi kort och tog det lugnt. Sen blev det fet jävla vattenkrig. Började med vattenballonger, slutade med hinkar. Fick seriöst 4-5 hinkar med vatten över mig! Dessutom var en hink fylld med tvål vatten, underbaaaart! men ja, vattenkriget spårade. Efter vattenkriget satt vi ute vid elden ett tag och myste på!
Sen senare mot kvällen tog jag en power nap, vilket jag verkligen inte skulle gjort. Vaknade av att jag hade mums mums i hela mitt hår, och hela pannan. Det var inte så freeessh. Och då jävlart blev jag sur, haha! men ja, efter att min ilska gått över så körde vi " jag har aldrig" och " sanning eller konka" . Sen gick jag och la mig igen, men blev väckt efter ett tag att vi skulle ut och grillaa, så tog en kopp kaffe och följde med. Men var inte där så välldans länge, var äckligt kallt så gick in och sov igen. Sen idag vid 6 tiden så började vi packa ihop alla våra saker, sen rullade vi hem. Och en sak är säkert, det var då jävligt kallt att köra 6 mil på en moppe. Men ja, vid kvart i 9 var jag hemma, så gick och la mig med två feta täcken och vaknade vid 1.
Eh oj, nu blev det jävligt långt.

Bilder kommer seeen!

16 September.

Hallööj.

For inte till orienteringen idag, eftersom 1. jag kan inte läsa en karta. 2. Jennie for inte dit, och man har ju redan skrivit på vem man ska orientera med. 3. förjävligt skönt med sovmorgon.  Men har städat lite i huset så att mamma inte ska bli sur på mig. Sen har jag pratat med min lärare oxå. Men iaf, har typ packat klart, sen vid 2 ska jag och jennie rulla iväg med moppen till niemisel.Eller nej, först till skogså och möta upp danne, han måste lixom gudia oss till niemisel. Men ja, blir ju där hela dagen och kvällen med klassen! awesome :) Kommer hem imrn vid 8 tiden skulle jag tro, alltså på morgonen. Men det blir nog ändå bra! inte för att jag tror så många kommer sova, inte om jag får bestämma ;)

Aja, tim är här så har precis ätit lunch ala tim. Korv och makaroner, hah. men ska nog skutta in i duschen nurå, cu!


15 september.

Hejhej!

Jag är en aning hyper, har varit det hela dagen också. Är blöt oxå, Undra vad det kan bero på! Men aja, alla lektioner har typ spårat, men malin ♥ spårade lektioner. Svenska lektionen spårade mest, vattenballonger och vattenpistoler är ju helt underbart, hah! Aja, men imrn då sover vi ju i nimisel med klassen, och då jävlart äre krig!






14 septmber.

Hålloj.

Sitter här och tycker synd om mig själv eftersom min dator är på lagning så har ingen egen nu, känns helt fel. men hade mammas i förrgår och nu har jag den stationära. men när pappa kommer hem idag så skulle jag få en att ha medans min är på lagning.
Aja, nog prat om datorer.
Igår for jag till frissan och klippte mig, blev lite kort men annars är jag nöjd. sen färgade sandra mitt hår senare på kvällen, blev lite mörkt. Sviker det röda extremt fläckiga håret. juste var och tränade med jennie igår oxå, hej träningsverk haha!

Ja men annars har det inte hänt så mycket, idag var det skola som vanligt. vaknade faktiskt extremt tidigt för att vara mig. Brukar vakna 8 eller 10 över, så brukar få stressa. men idag vaknade jag typ halv 8. HEJ JAG BRYR MIG? ehnae. Jaja, ska till stallet idag, sen plugga. Har prov imrn, råkade glömma ( läs förtränga) bort det men ja det är inte så super stort så.

Ajaa, eftersom jag lider av en dator, så lider jag även med bildbrist.

men C U  !

12 september.

hejhej!

Nu har vi nyss käkat middag och snart ska vi börja packa in sakerna i bilen och efter det rullar vi neråt mot lilla b-town. Idag har jag bakat någon kaka och kola kakor, men det blev ju tydligen misslyckat. Aja, sen for jag sara tim och morfar ut och skulle fiska. men vi var inge länge, för det nappade inte så vi gav upp och for tillbaka.

Vad har mer hänt? Min dator har gått sönder, eller det gjorde den i fredags i bilen när jag skulle se film. Men idag ska vi tömma den och sen ska vi skicka in den imorogon. Rip min darling. Men pappa skulle fixa någon annan dator som jag kan ha tills vidare, för det tar tydligen ca 2 veckor.

Idag fick jag min lön från mitt "jobb" hihi. det var awesome :D ska nog komma upp hit fler gånger och jobba åt mormor och morfar, haha typ varje helge eller så. heheh nej men ja.

Om tre eller fyra veckor tror jag det var så ska caroline och alexandra följa med hit upp, awesome.
Och snart kommer snön, då blire skooooteeer ;>

Neeey men kanske hjälpa mami med att göra nå, sen börja packa in allt i bilen, låter great. sen äre bara en 4 timmars bilresa med ett headset som jag inte kan använda eftersom jag har för små öron, surt jajo.

Aja, CU.

11 September.

Hejhej!

Sitter i stugan just nu, har lunch från jobbet. steg upp halv 9 och började jobba, har städat skafferiet och hållt på! osv, hihi, moneeeyyy <3 men ja, nu sitter jag vid pappas nya dator - en mac. Lite speciell, men jag gillart!

Idag ska jag jobbaaa hela dagen typ : d sen blir det väl se film och sånt kanske. men ja, det var kort från moi!

tjobybreee!

9 September.

Godmorgon!

Har nyss varit i skolan, satt och väntade 20 min på läraren sen okrade jag inte vänta mer så jag drog hem! man får ju faktiskt dra efter 15 min så

Idag ska jag packa, eftersom vi åker till stugan imorgon. Ska jobba där och tjäna ihop lite cash ;) Sen borde jag städa rummet oxå, eller nej stoppa in kläderna i garderoben. Igår råkade jag dra ut nästan allt, så golvet syns knappt.

Funderar på om jag ska ta en p-nap. ska först kolla när jag börjar vanliga lektioner, har bara två lektioner idag fett chilll! Näääy men kolla schemat, ett avsnitt o.c sen en powernap!
Cyyyaa ppls!


slut på det roligaaa.

Speciell kväll, minst sagt.
" allt som har en bra början har ett bra slut" Men mitt emellan dååå? Bra början, bra slut. men innan slutet var det inte speciellt bra. Någongång kommer vi bara kunna se tillbaka på det här och le, men inte just nu.

Måste bara säga att jag har underbara föräldrar! ♥

Men nu ska jag borsta tänderna och sen gå och sova, medans man ser fram emot en halvdag med att spela schack i skolan, underbart. Men gondatt!


8 September.

Hallådär.

Ska strax dyka ner i matteboken, och sen vara med jennie en sväng!

Idag vare först skolan, vilket gick ganska segt. Sen for jag till stallet och red,gick sådär.

Hej långt och nödvändigt inlägg, men ja nu vet nijag lever!


7 September.

Hejhej!

Baknade 20 min innan skolan börja, och hade inget och ha på mig och hade inte gjort nå med mitt hår efter att jag duschat igår. det var mycket vackert, hade ungefär 5 olika benor. men kom nästan i tid iaf!

Skolan gick bra åde, svenska lektionen satt jag mest och skratta åt danne och emil, men resten var mer normala lektioner.

Efter skolan var jag med nordan på stan ett tag, sen for jag till carolinen en sväng. Sen for jag hem och åt middag osv, resten av kvällen har jag bara kollat på o.c!

Funderar faktiskt på att fara ut och springa nu, en kortis liksom. men är pigg som fan, så kommer inte kunna sova på ett bra tag om jag inte blir av med min energi. så en springtur och dusch sen sova !


6 september.

Hejhej!

Stannade hemma från skolan idag eftersom min hals inte mår helt okey. Har sovit halva dagen, sen har jag möblerat om i mitt rum. Eller ja, har iaf flyttat två saker. Men får se, kanske flyttar tillbaka det, är inte riktigt nöjd det är nå som är fel. Annars har jag inte gjort någonting alls, sandra var förbi en sväng och gav mig bilder från igår. Sen så har jag börjat om på O.C igen så  nu blir det nöta!

Men ja, kanske en dusch och några avsnitt o.c? Låter fint!


5 September.

Har inte orkar skriva på några dagar.
Men i fredags så sov jag med familjen hos mina minsta kusiner! Elias fyllde år på fredagen, 3 år nu, grattis! Sen på lördagen så var vi på dop åt min andra kusin Lukas. Så det blev ju massa fika och sånt på både fredagen och lördagen. Sen for vi hem vid 5 tiden kanske, så gick jag till jojjan. Carro, lollo, magnus, jojjan och fredrik var där. Så var vi där några timmar, körde bla. våghals, kul spel det där! Men sen gick vi vidare till stan, där var det gode najs! sen for jag och jennie hem, sen tillbaka till stan. Och sen mot slutet av kvällen så slutade det med att vi var hos berkan med boman, koffe, och robin.

Men ja, idag följde jag sara och kollade på en handbollsmatch. Sen for jag hem, och efter ett tag så kom sandra och carro till mig så drog vi ett maxhäng. Sandra och carro åt, hade redan ätit så. Men satt där ett bra tag. sen rörde vi oss vidare mot ica taket. HAHAHAAH. när vi då var på ica taket kommer en personal upp på taket och säger att lampor gått sönder och att det blinkade i lamporna osv ! hahah! men han var inte sur, så vi klättrade snällt ner som oskyldiga flickor!:)



      



          










2 September.

Hejhej!
Första gången på evigheter att jag vaknade före veckaklockan, är lite stolt hah! Men har ju sovmorgon idag, börjar 10 i 10, så ska snart börja göra mig klar.

Igår var jag först i skolan, sen var jag hos tandläkaren. Wihooouuu ! det blir tandställning, awesome! eller nej det blir inte tandställning, en nattskena blir det. och det är inte för att jag har snea tänder, för det har jag inte. Men det är för att jag gnisslar tänder när jag sover, så mina tänder är söndergnisslade. Efter skolan så for jag till stallet och tog mamma med mig, så gick vi ut och gick. Eller mamma gick, jag red. Men tog en lugn skrittur med kanca.Sen när jag kommit hem så städade jag mitt rum eftersom jag inte gjorde det när jag sist skulle.

Men nu måste jag börja fixa mig, sen bädda sängen, go mee !



RSS 2.0