Okt. 31, 2010

Hejhej!

Vaknade för inte allt för länge sen, och nu undrar jag vad klockan är. Ska ringa fröken ur, men då laggar mobilen ihop så får inte höra vad hon säger. hahah :( Aja, skit samma. Ikväll blir det att hitta på något busigt med den där jennie ;)

Aja, har inte så mycket att skriva, så lite bilder från igår.














31 oktober.

Glömmer helt enkelt bort att blogga.

Men iaf hejhej, varit hos knocken typ hela kvällen, eller ja på statoil och i cjp/pjc/cpj -Haha, kommer inte ihåg vad regnummret var, men vi har iallafall roat oss ganskaaaaa bra, eller hur sanna ;)?

Jaaa men kanske lite mer detaljerat.

Sov hos amanda till idag , sen for jag och berkan sanna och th ut en sväng. sen fixade jag mig och sånt, sen for jag och sanna till rebecka där sara, lisa, kajsa, katti, helena och rebecka var. Vid 9 fick vi skjuts till knocken, så gick jag,sanna, pontus, viktor och jocke till max. Sen kom carro amanda och frida till max oxå, så var vi där ett tag. Sen så for vi tillbaka till knocken, och var där nästan hela kvällen. åså blev det mat på statoil oxå, så ehja, det var väll allt. Har farligt fula bilder på mobilen, haha...

Men ska nog sova, klockan är ju ändå 10 i 3, eller 10 i 4. har inte fattat det där med sommar och vinter tid ännu, men aja, godnatt !
Bilderr från idag kommer ngn annan gång :)


Fuck school !


27 oktober.

Hejhej.

Har inte bloggat på några dagar som ni kanske ser. Men har dränkt mig själv i plugg, och jag har planer på att fortsätta med det. Gud så skönt det blir med lov ! Bara två plågsamma dagar kvar med massa prov och läxor sen är det över! eller jaa, för en vecka iaf. Dock har vi ju trevliga prov typ direkt efter lovet, men det var en annan femma.

När mamma kommer hem ska vi kanske fara och kolla på en jacka, om jag får som jag vill alltså. Vill ha massa pengar så jag kan köpa mig massa nya saker! Sen på lovet blir det kanske att åka upp några dagar till morfar och mormor och jobba lite, moneeeeey. Sen hoppas jag att vi hämtar hem min epa snart oxå! eller det är ju en bil än så länge, men sen bygga om den till en epa. Den är i stort behov, behöver lixom ta mig nu när det börjar bli så kallt..


Söt f14!

24 Oktober.

Heeeelllu.

Igår kom sanna förbi, så bestämmde vi oss för att åka till sörbyn. Så vi åkte med grannen, långt bort uta helvete. Iofs har jag ju varit där, det var ju där jag kraschade med moppen två gånger. kan säga att vägen dit är jävligt dryg med tanke på att det bara går rakt fram. Aja, när vi väl koom dit så blev dte bara en jävla massa slaggis, sen var det över. Så fick vi sitta och vänta på skjuts ett bra tag, kallt om något var det. Sen hem och sova.

Eftersom jag inte var så duktig och pluggade igår ska jag faktiskt göra det idag, go malin !


20:05

Det är lördag och jag har inte stoppat min fot utanför huset ännu, och klockan är till och med efter 8. Extremt ovanligt för min del om man säger så. Jag har iallafall städat hela mitt rum, till och med dammsugit haha. Frågan är, vad gör man ikväll? Det går inte så bra för min och sannas del,lite ide brist.

Hm, vi kommer säkert på något, om ett år eller två.

Tjobyebree !

23 oktober.

Heeej.

Sov ganska länge idag, dock gick jag och la mig rätt så sent igår. Men idag har jag inga planer faktiskt, Får se vad jag hittar på. Eller en plan har jag, och det är plugga fysik och musik.Jepp ni läste rätt, plugga en lördag. yey, vilket liv. Men måste man så måste man..

Sanna sitter och skickar bilder från hennes mobil, hahah gulligt. Men dock loggade hon ut när det var 3 bilder kvar, Biiitich ! Neei nu fick jag dom :D


Haha, Gulligt !


Epa fix :)




Sweeeet :D


22oktober.

Eller det är ju egentligen 23, men det blir så krånligt så det får vara 22a.

Nu är jag glaaad, min älskade dator har kommit tillbaka. Alla filmer, alla bilder, hela datorn! hade glömt bort hur mycket jag faktiskt älskade min darling. Åhh, hejdå lånedator heeej min dator! :D hähä. dock är tangentbordet mkt bättre på andra datorn, men det kan inte hjälpas.

Aja, idag då.
Skola, gjorde ett matteprov, med lite tur firrade jag ett vg. Men jaa, med lite tur. så vi får väl se.
Sen for jag hem till svensson och räddade invalida sanna. Var där ett tag sen åkteee vi epaa till mig, sen vidare till amanda. Eftersom epan inte var så stor fick jag hänga med huvudet utanför fönstret, just i det tillfället kännde jag mig som en hund.

Men sen när vi kom till amanda gick jag och sanziro till statoil och skulle köpa cola, kan säga att vägen dit tog exteemt lång tid. Och eftersom jag var så snäll tog jag en av sannas krycka och låtsades vara halt, hennes kommentar " ta en kryckjävel så slipper jag vara den ända som ser helt dum ut" Sagt och gjort, men kan säga att jag måste träna på att fejka att vara halt.

Men aja, sen långa prommenixen tillbaka till amanda, hos amanda roade vi oss med piercingar. Amanda och carro gjorde hål i läppen, och jag i örat. Fifan vad ont det gjorde, och upptäckte för inte allt för länge sen att mitt hål blev extremt snett. hähähä.

Men sen så beställde vi pizza och tjockade oss med det, och sen vid 11 typ så for vi till pontus och tobbe och hjälpte dom slipa DYKen. Hähäh, jag var ju extremt grympå det där. Men sen så var vi mest osynliga små diskreta b-rudar. Juste två polis bilar kom ju dit oxå för larmet gick så dom trodde det var inbrottstjuvar, haha fail.

Ja, det var väl  lite kort om dagen. eller nejfan, det blev ganska långt.whatever :)


Owwwwwh, ny dator - old bilder ! Måste tömma den andra datorn någongång, det lääät väldigt jobbigt vaa!

21 oktober.

Nu är jag så äckligt less på min lånedator.Den lever sitta egna liv, och gör precis hur den vill ! Åh vill ha min dator nu tack! Den har varit borta typ 1000 år, miss u darling !

Aja, idag så hade vi HK prov, och mest troligen behåller jag mitt vg i hk om jag fick vg på provet. Och provet verkade gå bra så vi ser ju :D

Färgade inte håret igår, så ska göra det idag istället. Blir mörkt nu, less på min okända hårfärg.

Planerna för dagen är stallet, plugga, städa och färga håret. Kul jul. Åhh, maatte prov imrn, kommer inte gå så bra eftersom jag glömt bort ganska mkt. prov på allt vi gjort hela terminen..

Jag har extremt med bildtorka, fotar typ ingenting. Och med min vanliga telefon fotar jag typ aldrig för det är så jobbigt att flytta över bilderna till datorn osv. Sen så min systemkamera är inte använd på typ hundra år, så den är väl dränkt i sitt egna damm.. stackars nikkebooy ;(


20 Okotber.

Heeei.

Gousch vad jag är trött. Förstår egentligen inte varför, eftersom när vi var på en föreläsning i luleå så sov jag mig igenom hela den, och tydligen snarkade jag också.. haha fan vad pinsamt! :o men aja, sen efter skolan så for jag hem och sov till halv 6 typ. Succcck får börja sova tidigare yiees!

Men aja, idag hade jag tänkt fara till stallet men verkar inte bli sååå,åhh fett jobbigt när man inte tar sig på eget sätt ! åh, min epa är sååå längtad! ha-ha-ha. juste har kanske inte berättat det, men jag ska få en epa helt seriöst. Dock är det mest för att jag ska ta mig till olika ställen, som tex stallet och sånt. Så ska nu fixa en hähähäh. och jo, jag och sanna har spårat waay to mutch med epor.

På tal om sanna, så verkar hon leva iaf :D

Aja, så får väl spendera kvällen i hk boken, hk prov imrn. Bläää, sen matte prov på fredag oxå. Yeeey!
Funderar på om jag skulle ta en prommenad med sara till ica och köpa hårfärg och färga håret, det är på tiden..

Aja, lika bra att börja DYKa mig ner i hk boken, medans jag BYGer kunskaper, hähäh vilken MUP jag är. Eller nej, det där var en MYT. HAHAHa, åh kass humor !


19 oktober.

Heeeei.

Skolan var väl helt okej, var även på björknäs och gjorde ett klockrent prov ! haha, gick nämligen bara in på sannas lektion, skrev mitt namn på närvarolistan satte mig ner fick ett prov skrev svaren och gick. haha kul att ingen märkte något ;) men tror dock inte det gick så bra för mig... men man kan ju hoppas!

Aja, sen for jag hem så kom sanna, så fixade vi afrika 2 och afrika 3. Sen ja, kanske det spårade med några sms, höhähäh. men vi gjorde inte så mycket mer, eftersom sanna kaffepanna trillat av pånihezteeen och kunde inte gå. sen när hon for hem fick vi näst intill lyfta in henne i bilen, och sen visade sig att hon åkt till akuten oxåå, underbaart ! Krrrryaaa nu epasanna! hoppas det inte är brutet :o

Men for till Amanda senare och var med amanda och caroline, hahah dom där tjejorna är ju bara fööööör söta..! eller njaaa. hahah crazyyyyy girls! speciellt amanda haha :)

Såg DH och CT oxå, och nu blir det snart sooova, skööön-t.



Upptäckte precis att jag har extremt med bildbrist.


18 Oktober.

Hellu.

Igår kom sanna över så lagade vi krubb, eller ja även kallt afrika. Men tur vi hade antarktis, annars hade det slutat illla.. Men aja, sen for vi till stallet och mockade osv, sen hem till mig så kom Robert, koffe, berkan, andre, tim, pontus, op, och th. Vi gjorde inte så mycket, typ chilleradeee. Eller, ahahahah jag och pontus roade oss iaf! Sen var det super nära att jag fick köra DYKen, hade nycklar och allt, men neeeii. Hähähä. Men aja, sen pressade jag,sanna,berkan,andre,pontus, th och koffe in oss i Pontus kapade epa, haha.. ooch jag som tyckte det var trångt med 5 pers i lördags, ahha men det gick !

Aja, sen körde dom hem mig. Haha, asså jag somnade vid 10 på kvällen, sen for jag inte till skolan för min mage tog livet av mig. så somnade om och sov till 1, hej jag sover länge, ohyees. Blev typ 15 timmar sååå.


I miss us..

17 Oktober.

Heei.

Som ni kanske ser så bloggar jag inte allt för ofta, glömmer helt enkelt bort. Men ska försöka börja blogga oftareee.
Men i Torsdags for jag till carro och gratta henne med sandra, vi bakade sööta muffins där det stog Caroline 18 år. Sen på kvällen for jag till henne och fikade med amanda,amanda och sandra. Congraaatz !

Sen Fredag så hade jag och sandra ordnat en överraskningsfest åt carro. Så vi var i vittjärv, sen vid 7 tiden kom carros pappa med carro i bilen, och hon hade ögonbindel på sig. Sen när hon kom in i huset hoppa alla fram och skrev grattis till henne. Och ja, sen kom det mer och mer folk, Jätte lyyckad kväll iaf !
Har klippt ihop lite bilder, för det var så många så orkade verkligen inte ladda upp en och en.

Haha, jag upptäckte att det fanns ganska många bilder som jag fotat på mig och någon, gick typ och fotade hela tiden hähähä.

Lördag så hjälpte jag & sanna sandra och städa hela huseeet. Sen for jag och sanna och pantade burkar och efter det maxhääng. Sen for vi hem till sanna, råkade p-napa 3 timmar. Men jaa, vid 7 vaknade vi, så vi började fixa oss lite lätt, eller nej sanna gjorde. Men sen kom pontus, Thobias och viktor och hämtade oss. Eftersom att våran plan misslyckades ganska rejält så for vi bara omkring med dom ett tag. Sen kom Ludde, foppa, hannes, Krisse och op så var vi och socialiserade vid dollar haha. Men aja, sen for vi till mig för skulle duscha osv, sen fixade jag mig lite lätt. Efter det for vi till Amanda och var där ett tag. Jaa, sen gjorde vi inte så super mkt mer. Pontus körde hem mig, och så följde foppa och hannes med för att göra upp eld åt mig. hhähähäh, jag suger på att elda och eftersom ingen annan var hemma så är det ju tuuur det finns folk som kan elda haha :)





Jag tror jag och sanna har börjat spåra lite.... är inte riktigt säker.. HAHAHAH.
Jaja, vad händer idag doooo ? Har faktiskt ingen aning, men jag får väl se.


13 Oktober.

Helluuu.

Ja, först skolan, inge speciellt i den neinei. Men sen for jag och jennie till mig så lagade vi gooo mat. Efter det så tog vi en fin powernap.
Sen var planen att vi skulle fara och hälsa på mormor och morfar som kommer hem! men neinei, dom blev försenade och kommer imorgon istället. happp.
 så jag och jennie roade oss på eget vis. Först for vi hem till jennie och krattade hennes gård, och fick oss en penning hhähäh. Sen for vi till statoil, och vad ser vi ? en människa som kör bil med en vit jävla mask, precis som dom har i fredag den 13e, tror det var den filmen. Ofta man ens kör omkring med den haha? okej ska inte säga nå, jag och jennie hade ju ägget 1 och ägget 2.
Sen for vi till firman och tog oss en kopp varm choklad. Sen fortsatte vi våran lilla tripp till alla möjliga ställen. Men sen, ja då börjar min moppe bokstavligt talat HOPPA fram ! Efter ca 30 meters skuttande moppe så fick vi soppatooorsk. men vi hamnade i en busshållsplats. så vi skrev på en lapp " soppatorsk" och hoppades på att någon skulle stanna och ge oss en droppe soppa men nej inte det, inte ens mina föräldrar som for förbi. Men ja, efter att ha frysit ihjäl tog vi ett beslut och bestämmde oss för att putta moppen till shell. Sagt och gjort, putta en moppe på 80 kg från erikslund i 500 minus grader är inget att rekomendera.Men ja, vi for och tankade för 20 kr, så vi tog oss iaf någonstaaans ! haha.

Aja, långt inlägg. Men ja, kanske time for bed snart ?
Carolinen fyller år imrn, funderar på om jag skulle fara och gratta henne på morgonen.. :D men vet dock inte om hon är hemma, hm surt. måste ta reda på det, dock har jag slut money på mobileen !Undra om man skulle baka en muffins och stoppa 18 ljus i hahah.....


OWWWH om ca 30 min blir du gammaaal ! :D GRATTTTIIIIS ! ♥

tiden räcker inte till.




















11 Okotber.

Hallihallå.

Har gjort två prov idag. Engelskan gick bra faktiskt! men fysiken,gick väl inte så extremt bra,aja får ju skylla mig själv. Sen fick vi tillbaka kärlekbreven och jag fick VG :D kommer ihåg i 7an, då fick jag bara svaga G i typ allt, och sket i att plugga, sket i att gå på lektioner osv. Inte bra mallan! 
Aja, det är väl dags att börja plugga till nästa engelska prov, som är på onsdag. Jippppyy. 

Sen är det ju mitt rum.. Inte vacker måste jag då säga. Men ja, det ska städas. Men det är de, så fort jag städat, och behöver något river jag ut hela rummet för att hitta något haha. 

 
Bild från i vintras, på tal om vinter. Det har lovat snö ikväll. KUL.

10 oktober.

Hejhej.

Några dagar sen jag skrev.
Men okej.
Torsdag - skola, sen stallet. red ett kort pass på ridbanan. Plus att jag spårade med sanna oxå. Ganska mkt. Haha. ja, ska väl inte säga vad vi egentligen gjorde. men en sak är säker, barn är farliga. Dom var snälla till en början, men sen.. Herregud. vi fick muta dom med godis för att få tillbaka våra saker, dom slet i sannas hår, sparka bollar på oss. Malin ♥ barn = nononono!

Fredag - Skola då, sen for jag till sanna och var där ett tag.Efter det for jag sanna och pontus till carro. så det blev vi, plus amanda,amanda,viktor, och vickan. Var där ett tag, sen for vi till kusån. och där var vi kanske max en timme ? sen for jag och sanna till statoil. Åt lite mat, sen lyckades jag fixa gratis skjuts av en taxi, RUUUUT. haha! så jäkla klockrent med rut. Inte många som förstår men. Aja, efter statoil så for vi till berkan, dock var inte dom hemma då så jag och sanna satt och hade allsång på plattan ett tag. Men sen kom berkan, kabbe koffe och pontus så då var vi hos berkan typ 15 min? sen for jag hem.

Lördag - Var med jennie först. Vi lagade Tacos, gottgott. Före det var i nästan bodens alla affärer och pantade burkar. och en sak är säker, jag handlar inte på coop konsum mera, nono. Sen fixade jag mig osv, och for till amanda. Sen hämtade jag sanna oxå. Var hos amanda, det var rätt så chill! Men sen efter ett tag så gick jag och sanna till statoil och träffade hannes. sen skulle han käka så vi följde med han på rönnbäcks. Men ja, sen gick jag och sanna och bad en stund, HAHA. Och spårade med extremt dåliga skämt. Men till slut så kom berkans kusin och körde oss till buddbyn. Var där kanske 10 min, klev inte ens ut från bilen, haha.Aya, sen for vi till mig, alltså jag och sanna. Eh, sanna skulle laga mat. Så det blev svampomelett. Ehja, det såg inte gott ut, och det smakade inte allt för gott heller. Säger bara en sak, tur hon inte går hr.  Aja, sen kom pontus med dyken. Fick åka epa en sväng.. :D ja sen gick jag och la mig.

Sannas svampomelett, lika god som den ser ut.

Söndag - Vaknade vid typ halv 1, sen for jag till björns med sandra. Fotade när hon red Foffen och kolya. Frös även ihjäl på trippen. Sen så gick en propp i stallet så min bästa vän elementet funkade inte, det sög. så frös ännu mer jajo. Men sen for vi till mig och hämtade kläder och efter dte vidare till kioskpiraten och hyra film! Så det blev myskväll i björns med sandra. Dock så såg jag inte filmen, sov typ hela, utan att sandra märkte det, YEEEY. men haha, sne när vi skulle ge hästarna kväll så var ju sandra helt livrädd. haha stackarn ska inte se på skräckfilmer. Men aja, sen när jag kom hem så var jag duktig nog och ramlade ner för trappen. Har extremt ont i armen och ryggen nu..


Hähähä, gulliiigt.



Haha. men nu har jag finally en tak lampa så nu ser jag mitt golv. Eller nej föresten det gör jag ju inte, för det är fullt i saker.
Aja, Långt inlägg här nu. Godnatt !

6 Oktober.

Heeellu.

Ingen skola igår. Så drog ett plugg och bullbaks häng hos amanda med henne och carrrro! Var naiznaiz.
Dock fick vi fara runt hela staden för att få oss en kavel och lite ingridienser. Men det är en annan femma :)
Aja, idag. Skola. Sen har jag inte gjort nå mer. På 20 min ska jag fara och tanka Yamina. Sen blir det stallet! 

Har väldigt ordbrist. typ hej ingenting att säga haha. så ehja, bye.


4 Oktober.

Hejhej!

Jag och tim har precis bakat kanelbullar, det är ju trots allt kanelbullensdag idag!
stannade hemma från skolan idag, måste verkligen fixa värme till min epa så jag inte blir sjuk.. Haha, skämt och sido. det känns som att jag aldrig kommer bli frisk. Usch.

Aja, idag har jag massor på schemat. Städa rummet, plugga matte, göra so läxan, och eh ja sen var det inge mer så det kanske inte var så mycket..


Mina och tims bullar :D

where did you go? i miss u so, feels like you have been gone forever.

Hejhej!

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt.
Suttit och slöat framför datorn hur länge som helst. Sen följde jag sara tim och pappa till tims stuga för att hämta en moppe, typ hej fördriva tiden. Men sen hade sara och tim fixat middag, blev palt. gottgott. Men sen for hela familjen till tims mamma och fikade osv.
Sen har jag verkligen inte gjort någonting. Har blicit extremt mycket sjukare, hostar hela tiden, sen så rinner det gegga från mitt öga hela tiden så mamma chansar på ögoninflamation. Precis vad jag behöver!
Men mamma sa att det mest troligen inte blir någon skola för mig imrn, har tydligen feber oxå. Helt underbart. Men ja, alla skolböcker är ju hemma så det är ju bara att plugga!





överlevnad.

3 Oktober.

Hejhej!

Har inte haft tid att skriva något på dom senaste dagarna.
Så tar det lite kort nu då va.

Fredag - skola, sen var jag på stan ett tag. Efter det hem och duscha sen for jag till sanna och fixade mig där. Sen stressa vidare till gruvberget och plocka ner alla saker från väggarna. Sen blev det party! Dock slutade det ganska tidigt, av vissa anledningar. Det var grymt kul! Förutom slutet.
Men ja, sen kom mamma och pappa och hämtade mig och så gick jag och la mig.























Lördag -  For till gruvis vid halv 10 hjälpte till att städa. Sen for jag och sanna och köpte doftspraay. Sen tillbaka och städa lite till. Efter det åkte jag till sanziroo. så får vi på daggan och hämtade mat och käkade det hemma. Lite senare började vi rulla mot hästarna, fixade stallet sen ut på missions. Haha, hela lördagen spårade. Vi har blivit epa sjuk. Så vi byggde om lilla yamina till en epa, haha! så vi gled epa hela kvällen ända fram tills vi fick soppa torsk.. I sävast var vi oxå, på lite ärenden. Men ja, back to soppatorsk. Vi fick rulla moppen till rönnbäcks så kom tore och gav oss lite cash till bensin. Sen epa span, epa ragg, epa glid, och ja allt med epa att göra.HAHAHA. vissa saker borde man inte nämna, men jaa gode kul var det iaf ! :D Med andra ord, spårad epa lördag!





Söndag - Vaknade vid halv 12, och nu har jag typ chillat hela tiden. Vet inte vad jag hittar på idag men det ser jag ju :)


RSS 2.0