30 juni.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med ett par strumpbyxor eftersom mina giiick sönder, he-he. Ska fixa mig lite och äta frukost sen bär det av mot piteeeå på begravning. Usch jag hatar begravningar. Vet inte hur länge jag blir i piteå, sara skulle kanske träffa någon eller hur det nu var.

Btw, jag åker på semester på fredag! Kommer bli skönt att lämna boden town, men kommer sakna massa folk, och missa en hel del av allt som händer. Men mest troligen kommer jag träffa sandra i London! :D

Näääe, dags att sätta igång med makeup. Ciaao!


I realize now how little I meant to you.

Drog till stan med sara en sväng, köpte ett nagellack och ett skärp. Sen for jag dirr till carro, var där ett tag sen for vi till stan, gjordeingenting typ. Efter det var vi ascoooola och for till campingen, seriöst bara norrmän dära. Men vi satt på en gunga i regnet och var sooociala. Sen for vi till coop svea för carro skulle ha cola, när vi köpt colan åde när vi ska gå ut verkligen spö regnar det! så vi satt på en kundvagn, eller iaf jag. carro satt på någon bänk, men ja då satt vi där och väntade på att det skulle sluta regna. När det regna som minst skyndade vi oss till carro, såg massa avsnitt av sex and the city. Efter ett tag kom sandra och joinade oss. Och sen vid 1 for jag hem, och nu ska jag strax sova. Ska upp tidigt imrn. Begravning i piteåå..


Bild från när jag drog hem från caroline ;>


29 juni.

Har inte orkat bloggat dom senaste dagarna.
Iförrgår var jag med carro, sandra och jojjan.Gjorde inte så mycket, typ socialiserade. sen for jag hem ganska tidigt. Sen igår så for jag och pappa till luleå, gjorde moppeprovet. Fick 53 poäng och 52 var g. Men det var ju godkänt iaf!
 så sen for vi till ett cafe och fikade sen for jag till mammas jobb och hämtade min moppee. For till stallet efter det, gick på promenad med Kanca. Sen for jag hem,
 for till ica med Sara hon köpte jordgubbar. For och hämtade jennie, vi drog till alder, det var ingen där så då for vi och åt maat. Sen körde jag henne till flisan.
 Drog och våldgästade caroline. Jag och carro drog till jojjan, men han var inte hemma så då for vi till fredrik ett tag. Efter det kom sandra, så skulle vi till stan tror jag, men då möte vi daniel, dan, robert och olle så vi for till robert. Jag och carro leftade dom senare och for till jojjan, vi gjorde inte så mycket for till kvarnängen och chillerade.
Sen for vi tillbaka till robert och hämtade upp sandra så for vi till smörblomman, sen till carro hämtade pengar och sen statoil och åt en french hotdog. Klockan var kanske halv tre då? Satt där inne ett bra tag sen for vi till sandra, eller vi lämnade carro hemma sen for vi till sandra. Kallt som fan var det! kunde inte somna före halv sex, för låg och frööööös. haha. Men sen idag ringer carro och väcker oss och säger att vi ska till adler, så drog hem dirr och bytte om sen for vi till alder och schteeekte. Badade oxxxåå. Och ehja, nu sitter jag här.

Oj vad långt det blev nu. HEHEHE.


Soooeet påånnnin.


26 juni.

Hahah, jag dör. Ett förtält har blåst ner eftersom det har blåst så mycket! plus att tältet jag och jenniie är i lyfte sig när ingen var i det, så nu måste man typ vara i tältet så det inte blåser bort. ahha. Så ehja, ni kan ju gissa vad det är för väder i arvidsjaaaur.

Aja, idag har vi sovit till typ 12? vaknade av alla blodsugande kryp attackerade oss. Sen vid 2 typ så somnade vi och sov till 5. Hej våra dagar består av att sova. Sen har vi bara tjillerat och typ suttit vid datorn och ätit massa mat osv. Finns som ingenting att göraaa, planen var att åka till badhuset men så blev det inte heller.

Sen inatt har det varit sjukt jobbigt att sova, man har typ hört folk gå förbi tältet hela tiden, sen mitt i allt kom en anka! hahahahaha!! Funderar starkt på att sova i husbilen inatt, men aa vi får se.

Nu ska jag och jennie kila ner mot bryggan tror jag, cyya guyss!





I want to trust you, but don't know if I can.


25 juni.

Glad midsommar ! ;>

Är i arvidsjaur nu, med familjen, farmor,farfar, linn, maja, annelie, stefan och jennie. Jag och jennie lider av sömnbrist. eller vi är nog bara för kräsna av oss, sovit max 4 timmar idag. pga av någon viss person. haha. nej men så fort vi kom hit så gick vi och solade, sen så gick vi och solade på bryggan, schteeeeeek. jajo. Nu ska jag plugga lite moppeteori eftersom jag gör provet på mondaaay.

Cyyyaaa!


Haha, seriousss face!

24 juni.

Igår så var jag med jennie, vi gjorde världens fail när vi cyklade, vilket resulterade med att jennie ramla med sin cykel, alla våra saker flög och en dricka sprängdes. Sen kom tommy till mig, såg jönsson ligan sen drog vi till han. och så kom ekbäck dit oxå, vi såg någon film. haha. sen skulle vi spela monopol, men ehja, så blev det inte. men sen for vi till mig, och såg film, NÅGON FÖRVÅNNNAAAD? Vid 12 drog jennie hem och vid halv 2 drog ekbäck, sen sov tommy hära. I morse blev vi vääckta av fredrik och robert som stog utanför mitt fönster med faten, aja, sen steg vi väll upp någon gång och typ åt frukost. sen kom sandra och var social ett tag. efter det drog tommy och sen åt jag och sandra glass sen drog hon.

Ikväll vid 7 tiden ska jag på bröllopsmiddag med familjen. Mamma och pappa har varit gifta i 14 år, dock var dom det i måndags men då var inte pappa hemma så det blir att fira den idag.

Idag kommer carro hem! :D såå blir att vara med henne och sandra ikväll, kanske på alder. får se vad som händer.

Imrn ska jag, jennie och familjen till arvidsjaur och fira midsommar osv. så sover där tilll söndag, men tar med mig dator och internet, haha. ´hej data nörd. ehjo.



22 Juni.

Igår så fotade jag först åse när hon red ginello. Sen for jag till stallet och fotade kattungarna och alla andra djuren. Var inte där nå länge och gjorde ingenting med kanca. När jag kommit hem så kom sandra, eller hon var redan hos mig när jag kom hem. Så drog vi till någon läskig bro, haha. sen for vi och vandra i nån randomskog, tjänade 2.50 kr! haha.. men ah, sen vid halv 9 kanske? så for vi och hyrde film, och for och såg den hos tommy! först var fredrik där, men han drog sen kom ekbäck. och sen vid halv 1 trorjag så for jag hem.

Idag har jag nästan städat klart mitt superstökiga rum, tvättat kläder och pluggat moppeteori, helt stolt haha.
Planen är att fortsätta städa, och sen ladda upp alla bilder på kanca bloggen!


naaaaww!

21 juni.

Jag vet att jag har blivit sämre på att blogga, men aa ni överlever!
Iförrgår var jag med tommy, såg film lagade mat och massa. sen sov jag dära. :)
Sen igår var jag med han till 4 kanske? Och efterr det drog jag till hem ett tag. sen vid halv 10 så mötte jag upp jennie, så gick vi till godisarenan, hah. Köpte godis, meen eh ah. vi hade ingen stans att stoppa godiset när vi inte ville ha nå mer, så vi klättra upp på ett tak och tröck ner den i en skorsten. haha. plus att det regnade. men sen så sov jag hos jennie, sov till 12 kanske? så gjorde vi ansiktmask, och solade osv. sen drog jag hem. och nu kommer snart åsa och hämtar mig så ska jag fota hennes häst ginello.

Cyyyaa!




19 juni.

Pissigt väder, ehjo!
Vaknade faktiskt tidigt idag, med tanke på att jjag gick och la mig vid 4. Men vid 12 tiden for jag och sara till stan, åt på daggan och köpte en present till katti. Sen blev det att åka hem i det underbara regnet! hah. men ska strax duscha, och allt det där. Sen fixa mig lite.

Nääääj, nu ska jag ta duschen innan sara tar deen!

CIAAO.


G-nighttt!

Nu har jag bytt header och bakrund. Blev less på blommigt och vitt. haha, så nu blev det svart. När jag får photoshop på min dator ska jag göra en nogare header. Den jag har nu är gjort i photoscape, haha.
Men aja, har gjort ansiktsscrub och ansiktsmask. Känner mig lite fräschare. Men hatar att vara sjuk, men det börjar bli bättre, och det är jag jävligt glad föör! Men klockan är snart 4 på morgon så ska nog ta och gå och sova. Hejhej jag vände mitt dygn på 2 dagar.

Men godnaaatt! =)


you deserve better

Jag har varit supergullig och varit och hyrt film och köpte b&j till min syster, eftersom det är slut mellan henne och tim. Dom flesta som har dom på facebook är det väll ingen nyhet för. Men det är iaf slut mellan dom, så då kilade jag ner till kioskpiraten.Fick jennie med mig som sällskap eftersom hon skulle köpa hårfärg. Haha, men tiden rann iväg super fort eftersom vi satt och pratade om massa ganska länge.
Sen när jag kom hem så var katarina här, så hon joinade oss och såg film.
Nu drog katten, och nu blir det att se film nummer två! :D


18 juni.

Har inte bloggat på några dagar nu, men sitter inte så mycket vid datorn som jag gör annars. nu när det är sommar lixom.Men iaf, dom senaste dagarna har jag varit med jennie ett tag, var på ett tak och hade picnkick.Sen såg vi film och sånt. Sen på kvällen for jag till sandra och var med henne och carro. haha, fan vad damp jag hade. Men sov där iaf. I förrgår så åkte jag carro och lollo till vouddas. Det var jävligt najs! var där med tommy, erik och jojjan. Gode kul det var iaf. Men sen igår så blev det mindre kul, haha. Mamma och pappa fick komma och hämta oss, och det är 10 mil dit, så alltså 20 mil för att hämta oss. haha. Kan säga att jag inte hade så glada päron men det är smällar man får ta.
Nu kommer det lite bilder!








Bilder tagna frånb lollo :)

15 juni.

Kom precis hem från stan. har varit där med sandra och carro! blev att trycka mat från daggan, sen gå omkring och typ kolla på stuuff. Sov hos sandra igår till idag igen, med carro och lollo igen. hehehe. men vi hyrde två filmer, fattade ingentng av den första och den andra kollade jag typ inte påå. men sen idag vid 10 så drog lollo hem och sandra till arbetsförmedlingen. Så jag och carro var kvar själv hos sandra och sov till typ 12. och sen drog vi till stan och nu sitter jag här.

Ska snart dra till jennie, får se vad vi hittar på för galenskap idag då. Hon ska bara duscha sen ska jag komma. Atm så känner jag mig väldigt äcklig och siten, helt sjukt. men är typ sjuk, i morse hade jag typ ingen röst, har jätte ont i halsen och är täpp i näsan. inte najs nu när det är sommarlov.

Senast söndag ska jag köra min sista mopedlektion, och nästa vecka ska jag mest troligen få göra teoriprovet. typ asbra! lääängtar tills man får kortet, så himla skööööönt!

min dator är hos sandra, så jag sitter vid tims dator så har alltså inga bilder, ni får överleva utaaan!
eller nej, ni får en bild jag redan laddat upp, haha.


8:6 ♥

en gång schteek, alltid schteek.

Dagen har typ bestått av att jag har sovit. vaknade vid 10, somnade vid 12, sen vaknade jag typ 1 eller 2, sen somnade jag igen efter ett tag och sov till typ 7. men sen kom sadnra och hämtade mig. Var hos sandra en kort stund sen vid halv 10 droig vi till godis arenan och hyrde film. Blev två skräckisar. Planen var att carro skulle följa med till sandra, så vi for omkring i stan bara för att fördriva tiden. Efter att vi kört i stan 123332 varv så for vi till alder. det var inte en levande själ på alder. så då drog vi till daniel och såg en film dära. Eller jag drog till carro och hämtade henne och lollo. sen for vi till daniel och fortsatte se filmen. sen drog vi till sandra. åså drog vi ut till bryggan och satt där och chillerade. När vi var lite halvt död av alla myggor som tog en smakbit av oss så gick vi in och hade picknick i sandras nya säääng. Och nu ligger dom ihopträngda och ser film medans jag sitter på en stol helt mobbat som en ett jävla r-tard.

Ska snart sova i think!

Cya later.

hej det ser ut som att jag inte har nå hår.


Scchteeeeekare! ;D


13 juni.

Jag är less. På folk som tycker man är i fel umgänge bara för åldern. Åldren spelar egentligen ingen roll. Några år yngre eller äldre, vad hade det gjort för skillnad om man var lika gammal? Visst jag förstår att man kanske inte ska vara med någon som är typ 10 år äldre. eller det är ju ens egna val, men man kanske inte har så mycket gemensamt.Men 4 eller 3 år är egentligen inte så stor skillnad. okej, visst jag är går inte omkring och är med 12 åringar. Men man dras ju inte till varandra pågrundav åldern.

Är iallafall trött. Har inte sovit så mycket inatt. Planen var att tälta med sandra,carro,lök,daniel och dan. men vi slog inte äns upp tältet, fail. Dock drog dan och carro hem, vid 3-4 tiden. Sen satt jag och markus och deeeptalkade ett bra tag. haha. men ah, gick och sov vid 5-6 tror jag. Sov till 10 typ, så någon timmes sömn, haha. Men gårdagen var najs ändå, årets andra dopp är avklarat! jag och carro drog och badade i svartbyträsket, med kläder. det var kallt men ändå. haha.

Idag ska jag städa lite innan mamma och pappa kommer hem, sen ska jag plugga lite mopedteori, sen har jag inga mera planer. så får se hur det blir.










blött linne eftersom jag badade.



11 juni.

Har en känsla av att det här inlägget kommer bli långt.

Igår så började jag dagen med att linus kom och hämtade mn förra dator, cyklade med han til skolan sen. haha kände mig ascool med hans cykel.. men aja, for till skolan och städade skåpet. sen drog vi till kb, och efter det cykla vi vidare till kvarnägnen. Var klassens dag igår så våran klass var dära. Började typ leka nå lekar och sånt. sen fick jag och flisan en snilleblixt, nämligen att bada. Sagt och gjort, hoppade i med kläder. jesper joinade ett tag, men han var chicken och drog upp sen. haha, snällla som vi var så sprang vi och gav typ alla bamse kramar, så dom oxå blev blöta. Men sen hoppade vi i 100 gånger till, och sen fick vi sluta. jag och jennie drog till mig och bytte om till något torrt. Sen tog vi bussen till luleå.
Köpte :
*spetslinne
*bikini
*klämmor
*halsband
*armband
*strumpbyxor.  sen blev det säkert nå mer, men kommer inte ihåg haha. Men efter luleå så drog jag och köpte årfärg sen for jag vidare till sandra. hon färgade mitt hår, blev mycket bättre! Sen gav jag sandra en student present eftersom hon tar studenten idag! grattis =) Men sen for jag hem, packade och drog till flisan. satt vid datorn och chillade, sov dära med flisan och jennie.

Sen idag så steg vi upp å fixa oss åde. Sen drog vi till arenan, kollade när alla sjöng osv. sen fick vi betygen åde, och nu äre SOMMARLOOOOV! 
Jag och jennie drog hem, och vi får se vad vi ska hitta på nu.


Bilder från igååår ;















Bilder från idag :










=)

Nyss varit på stan med jennie, bjöd henne på fika. :)
Före det var vi i skolan, max 10 min. Trodde nämligen inte vi hade några lektioner, men det hade vi.
Blev väckt på ett inte allt för roligt sätt i dag, jennie kom och väckte mig med min underbara cykeltuta som låter som en jävla båttuta. Seriöst, jag flööög upp! och planen var att väcka henne så, men nej jag failade.
Men iaf, idag blire att se klart filmerna vi hyrde igår. Sen kommer jennies släkt och grattar henne osv. ska vara med och jooooina jennie.


Igår så var jag hos kanca, sara och katarina följde med, hahah. Underbar syn, eftersom båda red, och dom har typ ridit en gång, på ponnyridning. Elller inte sara, hon red på sanna och jennies förra häst mary.
Menmen, kanca var jätte fin och lugn. Sen var jag iväg en sväng och fotade sanna när hon red magnum, och sen drog jag till jennie, och så hyrde vi filmer osv. Nej nu ska jag vara lite social med födelsedagsbarnet!



 





9 juni

GRATTIS JENNIE SVENSSON =DDD
nu äru 15 år lillskiten! Hoppas du får en bra dag ( ofc du får , eftersom du är med mig) HEHEHE.  Gratttis iaf! ;) nu ska jag sova brevid födelsedagsbarnet. CIAO.


It is your day todaaay!
Nu åker cykelhjälmen av! ;D


dude, I have changed


7 Juni.

Först hade vi sovmorgon till halv 11, men då hade vi typ ingen tyska. Perfekt då fortsatte jag sova, sen visade det sig att vi inte hade någon svenska heller. Så var alltså ledig idag. Typ happyface. Men vet inte vad jag ska göra idag, ska iaf till stallet. Och måste hämta min cykel oxå. Men blir väll att hitta på nå med någon, kanske.

Men ska nog ta en dusch sen gå ut och sola, om det är sol ute vill säga. hah. har inte kollat ut än, men ehaa.
Aja, CYa baaabes ! ;D


6 juni.

Igår så var jag och sandra och fota när mikaela red, sen hämta en parfym osv. Sen drog jag till carro, typ chillade, hehe. Men sen så drog jag hem, duschade åde, sen fixa mig och allt det där. När jag var klar så hade sandra och carro typ inte äns börjat, eller jo men långt ifrån klar. Men tog majken och cyklade till carro, var där ett tag sen drog vi till konsum svea. sen till fredrik. Var där hela kvälleen. hahahah! omg. galen kväääll.

Men idag så har jag typ sovit, eller blivit väckt när sandra upptäckte att någon tattarunge tagit hennes cykel. Menmen, sen somnade jag om, haha. Var inte allt för social med fredrik, johan och matte. Men whaateeevvaa.
Nej. jo. a. fast ne.
Men idag ska jag kanske vara med jennie, beror väll på antar jag.
Nu kommer det massa bilder, enjoooy!

  

  

 


4 juni.

Åh allt är så underbaaart! jag är så jävla glad just nu, allt är helt sjukt jävla perfekt!
Eller så inte.

vaknade iaf vid 11, sen drog jag sandra & carro till luleå, köpte en klänning till skolavslutningen, örhängen, armband, minifläckt (hahah!)  och säkert nå mer. Sen blev det tjocka oss på max , sen bussen hem åde.

Ska försöka ta mig till bränslan och fota sandra när hon rider, men får se. Har ingen cykel och det beror på om sara orkar köra mig vilket hon förmodligen inte orkar.

Men aja.
Bilder från idag och igår kommer sen.

Hejdå underbaara liv!

3 juni

Åhhh!
Efter en lång jävla prommenad i halvregn gav jag upp och satte mig i bilen. På ett villkor, att mamma eller pappa inte pratar med mig idag eller imrn. Är sur nu, flera anledningar. Har lust att skriva ett feet inlägg om varför jag är sur. Men orkar inte det, eller jo. Men eftersom dom tagit min dator (!!) så sitter jag vid tim's dator just nu. Och lär inte få sitta här så länge till.

Men dagen har iaf bestått av : skola, varit på dollar med carro, sandra och dom andra. Sen hem till sandra, käka våfflor. Sen till stallet för att lasta foffen, och efter det så fick jag och carro stå och fota sandra när hon hoppade, i REGN! nikkeboy gillade det inte. Men vi hade ett paraply. ahha. Men ajja, när sandra red kom fredrik, johan och matte. Så drog vi till carros häst. när vi fixat klart i stallet drog vi till retro cafe och satt där hur länge som helst. Trevligt vare iaf. sen drog vi till alder, och sen blev kvällen förstörd. 


HEJDÅ.

2 juni.

Igår så var jag hemma från skolan, var sjuk. Såg film typ halva dagen, såg bland annat sex and the city. bra film dedär.haha jag är typ mobbad, har aldrig sett det förut. Men iaf. sen mot kvällen kom jennie, eftersom hon behövde hjälp att plugga, så såg klart en film. Sen drog jag sara, jennie och rebecka till ica och köpte en glass eftersom det var glassdagen ( faacebook). Sen drog vi hem, pluggade och såg desperate housewifes och cougar town.

Idag så var jag i skola, gjorde ett matte prov. Gick väll sådär. Sen fick jag veta att jag får VG i hk betyget, najsnajs. Sen vid 2 så hade jag körlektion, gick rätt så bra. Efter körlektionen tvingade carro mig att komma och hålla sandra sällskap hos frisören. Men sen så drog carro, så fick sitta där helt lonley. haha. Men sandra blev iaf asfin i håret! Joinade sandra till luleå sen, hon skulle fotograferas åde. blev gode bra bilder! Efter fotograferingen blev det att äta på max, dock tog det typ 45 min innan vi fick maten ahah. Men for hem efter det, sen vid halv 9 kom sandra och hämtade mig. for till fredrik och skulle hämta carros mobilladdare, men slutade med att vi drog och hämta carro och blev där hela kvällen ist.

Och nu sitter jag här redo för att gå och sova snart, well godnight !


RSS 2.0