GOTT NYTT ÅR !


Bild från paris i sommras!

31 December.

Hejhej!

har ju som inte bloggat på ett tag, men har varit i södra sverige och shoppat massor! Kom hem igår, så hämtade jag lite saker och for till jimmy. Klippte hans hår, hähää! sen for jag vidare till lollo och klippte fanny. är ju värsta frisören nu  ;) Sen körde sandra och caroline mig till jimmy så hämta vi jennie sen for jag och jennie till max för jennie skulle äta. Spårade lite med uttrar och illrar hehehe. Aja, sen gick vi till jennie såg Ct, gick och mötte jimmy sen kom sanna in och störde rätt så mycket. Men gick iaf och var med henne, så kom tobbe, hannes och linus. Total ägde ut dom i tekken! men sen sov jag hos sanna, yepyepp. Nu är jag hemma och har precis duscat. Det är ju nyår idag, men det kan ju iofs ingen ha missat. Så kvällen blir hos lollo med gott folk! :)

Aja, har iaf köpt massa saker när vi varit ner och shoppat!
Köpte :
Vinterjacka, skinnjacka, 2 par skor med klack, 3 parfymer, 2 klänningar, 3 leggins, 3 strumpbyxor, en väska, örhängen, lösnaglar, några tröjor, ridbyxor, kavaj, skjortor, 3 linnen, ett skärp, 3 halsdukar, mp3, ringar, morgonrock, 120 tomtebloss, nyårsbrillor, 1.6 kg klubba och massa småsaker!

Aja, heidoo!



Mina nya lirarbrillo! ;)

24 December.

Heej!

Nu är julen överstökad, eller ja iaf julafton!

Har varit i gammelstan hos min morbror med familj och firat jul! har varit mky najs. Sen hade vi en jätte söt tomtemor som fick dela ut julklappar! :)

Imrn så drar familjen söder ut och köper julklappar! fick nämligen ingenting av mamma och pappa, för vi ska få välja själv söder ut. Nice!

När vi kom hem så lämnade vi sara hos tim. sen for jag mamma och pappa hem och spelade tekken. Haha, mammma var ju tom bra, och hon har aldrig spelat ps förut..









25 December.

Nu är det julafton, så good jul alla!
Katarina har gjort så jag fått lite mer julstämning, sara och hon bakade massa julgodis och lyssnade på julmusik och sånt! Sen har jag druckit julmust och ätit julskinka, gör aldrig det annars. men nu är det jul så det är lika!

Jag och sandra for till sanna så spelade vi Apspel och tekken. Hehe, sen for vi till ica, så köpte jag en stor jävla annanas. Vidare till coop, och köpte en pepino, sen ica supermarket och köpte en kokosnöt. Vet egentligen inte varför jag köpte något av det. Sen var det ju bara ett problem. Hur får man upp en kokos nöt? Vi hade en skruvmejsel och slog hål i "dom tre ögonen" så hade vi sugrör till mjölken.Men sen fick vi ta till med hårdare metoder, Thomas fick komma med skruvmaskinen. Haha. Kan säga att det inte var gott iaf.
Men sen har vi spelat lite till, och typ åkt runt.

Har inte slått in alla julklappar än, så det får jag väl roa mig med, nu på julafton!







Snodde lite bilder av sannaa! Haha, måste nog börja fota lite egna. Tror som det blir ganska enformigt för dom som läser min och sannas blogg. he-he!

God Jul!


23 Decmeber.

En dag kvar till julafton! dock känns det inte som det. typ ingen julkänsla alls.aja, den kanske kommer någon gång.

Nu sitter jag coh väntar på sandra, så ska jag sanna och sandra spela lite ps spel! :)

har varit i stallet redan, red ut. Blev att plumsa i all djup snö :D












   
               
  
 

 


22 December.

som ni kanske märkt så har det inte blivit nå bloggandes på ett par dagar. Men har inte haft någon dator av olika anledningar. Fick tillbaka den idag, efter många om och men.

Idag drog jag till skolan 30 min för sent, var där i 20 sen sluta vi. så har jullov nu fyffaan så underbart! Men sen drog jag hem och sov, till typ 1. Sen kom sanna, viktor, tobbe och rune förbi så färgade vi viktors hår rött. Efter det blev det spela massa spel! dock ägde alla ut sanna ganska rejält.
Men jaa, mormor och morfar kom och hämtade mig och sara, lämnade dock mina vänner kvar hos oss med tim. Men var på stan med mormor och morfar och köpte julklappar. Sen hem, och lite senare typ vid 10 kom sanna och hämta mig så for vi och köpte chips och drog till amandas place såg en film, och fick sällskap av nelson.



Det har alltid varit lättare att låtsas hur lite man bryr sig. Jag kan verka hård, och obrydd. Men jag har inte så hårt skal som ni kanske tror, jag bryr mig och jag tar åt mig, mer än ni någonsin kommer tro. Jag är så jävla less på hur allt är just nu, men jag visar det inte, tar inte ut allt på någon. Lika bra att gå och le hela dagarna, och verka problemfri. Man slipper alla frågor och förklaringar då.

17 December.

Hello.

Igår var jag sandra, carro och amanda i luleå. Hehehe, dom godingarna köpte ett par skor åt mig! :D dankeschöööön! MEn aja, blev lite små saker oxå.
Idag har jag varit på middag hos tims mamma. Var gotttt, sen for vi hem städade mitt rum och nu ska jag snart ut. Vettfan vad jag ska göra, men det lät som att dra till piteå.. hehe!

Aja, hejdååå!


15 December.

Heej.

Sandra kom förbi igår, så färgade jag hennes hår. Men blev lite fläckigt så vi drog till ica och köpte en hårfärg, köpte oxå en. Sen så färgade vi våra hår och såg på Dh & Ct. Sandras hår blev super fint, men mitt blev det inte så stor skillnad på haha.men är mer jämnorange hårig, haha.

Aja, ska strax till bussen sen till skolan. Blir att spela schack fram till 12, och sen slutar jag haha. 

  


heheheh


Bilder från Augusti fram till nu. Känner att det liksom är en bild som förstör alltihop, ungefär den sista bilden med orange hår. Heey ja kommer förstöra mitt hår, ångra mig och färga brunt igen. Eller ja, så vare förut, och jag blir inte förvånad om det blir så nu heller. Men sen vill jag som ändå bli blond,åhhhhhhhhhhhhhh.

14 December.

Heey.

Åkte till skolan med pappa, sen gjorde jag matteprovet och åkte hem. Är inte allt för frisk,så ska strax gå och sova några timmar, sen kanske dricka te?


Mitt nya pumpa hår, haha! Dock ser det värre ut irl, det lixom lyser.

13 December.

Dagen började med luciatåg på hildurs, vet dock inte hur det var eftersom jag råkade sova hela tiden det var. Men whatever, ingen verkar ju ha brunnit upp så har väl inte missat något. Okeei lite elakt, men vadfan.

Aja, efter skolan var jag på stan med jennie, jimmy och berkan ett tag.For heem, sen gick jag och la mig i några timmar så kom sandra, sanna , amanda och carro och hämtade mig, så for vi vidare till storheden. Köpte nå saker åt mamma som hon bad mig köpa, sen hårfärg och sudd he-he.

Sen efter luleå for jag till filips morfars garage och var social med han och fralla en stund. Tog en prommenad till amanda och där färgade jag mitt hår. Sen åkte jag med tobbe hem.

Ska strax se klart filmen vi började se i skolan idag, sen ska jag dyka ner i matteboken och plugga lite för terminsprovet imrn. Kuuul..


Goodbye dark hair!


12 december.

Heihei.

Har inte skrivit på ett tag.
Men ja, nästan allt jag roat mig med har handlat om bilar. Helt seriöst. För någon dag sen var vi massa folk som skulle få upp andres kvaddade bil på ett släp, gick inte så bra så tillslut fick lahti komma. Sen lite senare gick sandras bil sönder, så vi fick åka och boxera henne. Åh sen har jag och sanna varit med på bothnia när andre berkan och thomas skruvade. Olika missions med olika bilar,hållit på med rocky,  och sen ehja åkt bil. Så bilig helg ?

¨Men atm är jag ungefär SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR less på allt och alla.

Idag så fixade jag och pappa lite med rocky. Sen kom tobbe, sanna, rune och viktor och hämtade mig så for vi till luleå och kollade på innebandy, haha.. Sen lämnade vi viktor i luleå,for till stallet, pimpade morötter sen for jag och sanna tilll sanna. Efter ett tag kom tobbe, pontus å rune och hämtade oss. Så for vi omkring lite, sen körde dom hem mig. Men blev visst lite våldgästad av dom igen. Men en sak var ju bra med det hela, pontus fixade ljuder i rocky :)

Bytheway. Jag har hostat så extremt jävla mycket idag, har till och med träningsverk i magen haha.. men åh är sjukt jobbigt! sen har jag en härlig feber oxå, underbart. Men jag ska tvinga mig själv till skolan imrn, och så äre bara!

sätt denna • hjärncellen på din blogg, så alla läsare iallafall har en var. :)¨




9 December.

Heello.

Var ju i stallet igår, gick faktiskt bra! red och det var najs. det var dock farliga lysande hundar som försökte attackera så hon blev lite skraj. Red idag oxå, gick rätt så bra! men har nog bestämmt mig för att fortsätta rida. För det är kul när jag väl är där, och väl orkar göra något med kanca.Men när jag stressar blir det bara jobbigt osv.

Aja, idag vare ju skola. Gjorde biologi provet, med lite tur gick det bra. Sen efter skolan så for jag jennie och jimmy till mig. Så bakade vi kladdkaka som vi ska sälja imrn i elevrummet. ehjaa, efter det såg vi film, dock sov jag som vanligt. Tydligen snarkade jag oxå. Men sen spelade vi ps3, sen drog dom. For till stallet när dom dragit.

sen när jag kommit hem så har jag gjort en låtanalys och skickat in den. Plus att jag har fixat musik till elev imrn, och alla som känner mig vet ju vad jag har för musik.. ;)

Fett skönt att inte ha en ända lektion imrn, jag och jennie ska ha elevrummet och sälja fika osv.

Så missar dansen på gympan, haha to bad! eller..?


Haha, lite bildbrist så bjuder på en bild från praoeeen..

8 December.

Fick godkänt på kemin! :)

Vaknade för inte allt för länge sen, fick värsta panik för trodde det var morgon och att jag försovit mig. Men det vare inte för klockan var inte ens halv 7 på kvällen, haha.

Men ska snart tina upp mig, sen rullare mot stallet. Och kanske börja pluggaa efter det ehjo.Tur jag pluggade igår, annars hade det blivit sorgligt. Men jobbar ppå att få hit Caroline, pluggsällskap! :)

Idag har jag bara hunnit med skolan, och sovit.
ååh, nu blev fingrarna fastfrusna så ska nog ta mig till elementet och sen börja klä på mig 50 lager med massa kläder.

Hejdå!


Borde verkligen bestämma om jag vill fortsätta med hästar. Jag älskar dom, men just nu känns det mer som ett måste än något man ser fram emot. Har inte gjort något med kanca på hur länge som helst, får fett med ångest när jag lämnar stallet utan att ens hälsat på lillpoaan. Men ska iaf dit på ett tag, och för en gångs skull rida. Tror jag iaf..

7 December.

Hejhej!

Sitter och skriver so redovisningen nu, hähähä går inte så jävla bra.

Inatt vid halv 5 for jag och pappa med rocky till storheden, vilket tog 1.5 timme. Men vi for iaf dit så hjälpte jonte oss med att fixa plåt så innerväggen sitter! Var där till ca 8 på morgonen. kom hem vid halv 10 ungefär. Skulle sova en kvart för att sen fara till skolan. Men det blev lite längre, men missade bara schacken så det gjorde inte så mkt för mig. Men kan säga att jag är gode trött nu iaf! kommer nog somna ovaggad ikv.. Men anyway, tack för hjälpen jonte :)

Gjorde kemi provet i skolan,gick ganska bra. Men aja, hände inte så mkt mer i skolan. Efter soklan följde jag jennie när hon åt på daggan. sen åkte vi till henne så pluggade vi (jag). Kan ganska mkt på biologin nu som är på torsdag! Stolt tjej. Men sen kom sandra, carro och amanda å hämtade mig så drog vi till storheden. Har iaf planerat dom mesta julklapparna jag ska köpa, så nu är det easy peasy! Efter luleå for vi till mig så baxade jag pommes av mamma och for till amanda så åt jag sanna och amanda där. Gott gott. Sen blev det Desperate housewifes, och cougar town. Nu är det bara plugg kvar, pluggpluggpluggpluggplugg sova plugg skola.

Tjobybre!


bildeeer.


Ska nog odla muschee ;>



Ett tappert försök till att få ihop lite moneyy...


EEHEHEH

Bilderna tatttade från Sannziro! Nu ska jag sova, GN :D

5 December.

Heeelloo!

Igår höll jag och pappa på lite med rocky, sen åkte jag och sanna till kerstin och åt middag. Efter det drog vi till coop, hahah satt med skyltar och skulle tjäna pengar. Det var nära att jag skulle få en slant av två killar, men då hade dom inge pengar, så jag fick hopp av dom. Alltid något.. Sen spårade det litheee.. Afterrr that drog vi till amanda hämtade mina saker, så kom tim och hämtade oss så åkte vi med han ett tag. Sen for vi och hämtade sara och hennes kompisar. så jag och sanna for hem till mig, vi låg döda över bordet med en kakburk mellan oss. haha, till slut fick vi för tråkigt så vi gick hem till sanna och såg film med hon och jennie!

Idaag så skruvade vi fast innerväggen på rockky, sen for jag mamma, pappa, nicklas och hans tjej till åhlens, köpte en väska eftersom min gick sönder i fredags hehehe. Aja, vi for vidare till biltema, köpte någon sladd till stereon, sen for vi till jonte och diana och fikade! :)

När vi kommit hem från luleå hämtade vi jennie, så for vi till mig och jag lagade mat. Och det var faktiskt gott, jaao! Efteeere såg vi film, eller jennie såg den, råkade visst somna... Men jaa, vi gick till jennie efter filmen, sen kom jag hem.

Btw, jag har en asfräään mössa! den är rosa med en vit stor toffs på toppen. Men det är inte det bästa, utan det är inbyggda högtalre i mössan, så behöver inge headset när jag ska prata i telfeon eller lyssna på musik hhhähähäh ;)


Till mammsen och pappseenn!

 
Rödluvan
lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en
tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju
män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De
var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på
............mitt ..uppförande....

4 December.

Heey!

Igår var det först skola, och då hade vi bad direkt på morgonen. var kkädsim, haha ganska kul men kallt!
aja, sen hade jag bara två lektioner och sen slutade jag.
Var med jennie på stan ett tag, sen körde tim hem henne. följde med sara och tim när dom hämtade tims pappa och körde hem han, sen hämtade vi sanna och for och sladdade en sväng. efteere så for jag hem, åt middag och sånt! sen vidare mot sanna för att hämta henne och åka till amanda. Var där ett tag, fixade oss lite lätt. sen kom tim och viktor och hämtade mig och sanna så for vi till sanna och hämta kläder så åkte vi med ulrika tillbaka. For och hämtade carro och amanda och sedan vidare till ek. Han hade lite fest, så vi var där ett tag, seen for jag och sanna på missions. hahaha skämde nog dock ut mig lite på rönnbäcks och statoil.. men det är en annan femmaa! sen gick jag omkring med någons hatt hela kvällen och ett fiske spö, som dock pontus tog sönder åt mig. Kvällen avslutades med att vara hos enoch ett tag, sen for jag hem och sov!

Mer detaljerat än vanligt, jao. och mycket " sen" i allt , men whateverr!

Planen för idag var att stiga upp tidigt och börja hålla på med rooocky, men råkade sova till ett. Men vet inte om jag ska ut ikvääll, kanske stannar hemma med rocky, så den blir färdig nåågon gång!


haha, go rocky!

får nog sova på golvet inatt..


1 December.

Heeyyy.

Stannade hemma idag igen, men for dock till skolan och skrev ett prov.  Som faktiskt gick bra.
Har precis möblerat mitt rum, blev väl rätt så braa. Måste bara slänga ut garderoben, sen är jag klar. Och eheheh, kanske tömma sängen eftersom det är där allting har hamnat som låg på golvet.

Var på stan ett tag efter attt jag gjort provet, var med carro, amanda och sanna. Var där en kortis, sen kom mamma och pappa och hätma mig.

Ska gräva fram hk boken och läsa läxan till imrn, plus göra frågorna. Snart helg, fiiffan vad sköönt!

Juste, tim fixade körkortet idag! GRATTIS :D

RSS 2.0