23:41

Jennie och fralla kom ju förbi en sävng, haha fyfan vad galen dom är. Dom låg i min säng och bokstavligt talat asgarva så dom lipade. Så jävla gulligt. Men vi såg iaf film, sen drog dom vid 10 tiden eller nå. Gjorde precis ansiktsmask med sara, var ett tag sen. Ska strax springa in i duschen, sen sova!

godnattt!




stteeekkekkekekeke.


31 maj.

Har inte haft en vanlig lektion idag, först biologi och så såg vi fiilm. Sen tyska och då spela vi fotboll, så drog till stan med jennie och flisan och käkade på dagoberts. Sen svenskan så filmade vi en pjäs,eller jag och jennie spelade upp en pjäs och läraren filmade. Flisan banga så jag och jennie fick vara 2 roller, haha.Men aja, det gick asbra! eller nästan.

Sen slutade jag, körde hem jennie. haha, lite sepe. Men sen vid 3 så drog jag och jennie till alder och steekte. var inte mkt folk där, först 3 killar, men dom drog. Sen kom typ 8 pers och gick och fiska, sen var det ingen mer än mig och jennie. haha, blev flaskpost oxå, så den som hittar flaskan blir rik eftersom jennie stoppa i en slant i flaskan. haha.

Aja, sen for vi hem åde, for till stallet. Fyllde hö, sen drog jag hem. Ingen ork till att rida och det var redan mockat.


HAHA SEXIIIIGT.






haha, bildbevis på att jag doppa fötterna, typ stolt.. haha.
Och ja, det är jobbigt att rotera.


orkar-inte-rotera.

Men det var allt för mig, ska städa upp lite i mitt rum, sen kommer jennie och fralla och ser film!




30 maj.

Har precis ätiti middag med sara, gottgott. Just nu sitter jag och väntar på ett jennie ska komma, har hyrt 2 filmer så blir att se dom! Idag har jag varit med carro till 4 kanske? såg film och typ sov. Sen kom sara och hämta mig, for och lämna tbx filmerna jag s&c hyrde igår. Sen for vi en sväng till tim för sara ville säga hejdå eftersom dom far till turiket ikväll. Blev att stanna där ett tag och spela wii med jack, joel och patrik.

Igår när vi kommit hem från älvsbyn åde kom sandra och hämta mig och carro, så hyrde vi 3 filmer. Började se en , men då fick jag en snilleblixt att vi skulle dra ut. så vi drog ut till tg, och sökte ett hus. sen när vi väl hittat huset så var dom i luleå, elakt ehjo! Men aja, skämmde ut mig rätt så mkt oxå, men det är en annan historia.

Idag måste jag träna på en pjäs eftersom jag ska kunna den utantill imrn, hehe lyckat näe.

Aja, häjdå.

h a p p y f a c e .


29 maj.

Hejhej!
Sov hos sandra igår med henne och carro. Haha, var väldigt socialt, 3 datorer, och sen satt alla och skrev med varandra ist för att prata. Sen blev det 3-4 timmars sömn inatt, vid 6 for vi till älvsbyn. Sandra tävlade så jag och carro var och hjälpte till åså. Fotade massor oxå. gick jätte bra för sandra i första klassen, sen i andra klassen gick det inte lika bra.
Vid halv 4 åkte jag och carro med sandras mamma hem, hämtade saker sen åkte jag hem och carro stallet.
nu har jag precis duschat osv, sen blir det att dra till carro och ha chillkväll!

Nu ska jag torka håret, ciao!




HÖHÖHÖH pistoleeeen ! (hhh)



Har massa bilder när sandra rider oxå, men dom orkar ag inte ladda upp nu.

-

Har faktiskt städat mitt rum, är typ happyface.
Sitter och spelar as hög musik i väntan på sandra.
Ska sova hos henne idag, tror carro oxå kommer!
Tar med mig datorn, haha. Imrn ska vi till älvsbyn,tidigttidigt
eftersom sandra ska tävla!
nu ska jag packa tandborste åde.
Ciaoiaoaoa.


28 maj.

Skrev inget igår, oups höhöh.
Igår var jag i skolan, sen drog jag och carro till sandra och såg film! bra film, men jag och sandra förstörde det sorgliga, haahha.

Aja, idag så skolan åde. Failade ganska stort, hade coopers ( kopers,copers) haha ingen aning om hur det stavas. Men återgå till ämnet, sprang ju då, men då sprang jag in i en stubbe så min vänstra sko gick sönder. Och jag fick en blånagel! HAHA.
Sen började jag lipa när jag flisan & jennie låg och stekte, och ne jag grinade inte av smärta. men hade solen i ögonen, så fick mig en gratis emosminkning.

Idag ska jag sova hos carro, eller sandra. Har faktiskt ingen aning, haha! ne men får se hur det blir åså. Imrn far vi till älvsbyn tidigttidigt, för sandra ska tävla.


Skeeev bild.

finally!

Oh galet jävla skönt! Hemmaprovet, fördjupning och loggbok inskickat! Känns jäkligt naaajs.

Iaf, var ju i stallet idag. Red ut, gick inte så bra. Kanca har vilat sen i fredags, och hon var pigg som satan. Sen skulle hon bara försöka vända hela tiden, vilket hon lyckades med en gång. Plus att allt var farligt, så då blev det pallnit ganska ofta. Sen var det en fågeljävel som flög ut från busken så då flög hon ju upp till månen. Suck. Sen vet jag inte äns vilken gångart hon hade, lite oidentifierat. Hon har iaf fått byta stall till det stora stallet nu. Skönt för henne eftersom hon trivs bättre där, dock trivs jag bättre i lilla.

Nu ska jag sova, eller först vara lite social sen sova.

godnaaatttt!

118800

Sitter och pluggar hemmaprovet, eller nej det kan jag inte påstå. Skickar frågor till 118800, Enkelt kan kosta. Nej men det var en fråga jag inte orkade söka upp i boken, så frågade dom haha.
Är iaf klar med fördjupningen i biologi, ska göra några frågor på provet sen åka till stallet i det underbara vädret.

cIaoaoaoao.


26 maj.

Jag har faktiskt börjat göra en fördjupning i biologi. Inte allt för roligt, men har skrivit asmkt. typ helt stolt. hah.Sen är det bara en fördjupning i so, ett hemmaprov ( nej jag gjorde det inte igår) och en loggbok kvar. den här veckan altså.
Loggboken kan bli svår att göra, eftersom jag inte läst ut boken. haha! fail.

Btw, Hk provet kan faktiskt ha gått bra, förhoppningsvis.
Idag har jag typ bara haft raster känns det som, helt sjukt chill. Dock blev det rätt så uttråkande, så jag och jesper gick och joinade träslöjdarna! haha, fett stek. Stog där och kände mig ascoool. Nej men jag hjälpte robin att städa. Sen blev det chilla gärnet 100 år till. Matten var boooring, problemlösning hejhej jag fattar ingenting.

Nu ska jag fortsätta med min underbart roliga fördjupning, CYAAA.


gulligt,jojo.


i suuuck.

Jag suger.
Allt jag gör nu på senaste tiden skjuter jag upp. Verkligen till sista sekund.
Moppe teori har jag inte pluggat på flera dagar, skulle behöva kortet nu.
Biologi provet skulle jag gjort för länge sen eller det ska vara inne imrn, men har inte äns börjat.
Hk provet har vi imrn oxå, har kollat på frågorna, och pluggat lite hos sandra.
Min hjärna och min ork har tagit sommarlov någon vecka för tidigt.
Inte bra. Nu ska jag lämna datorn och logga ut helt och försöka få in lite hk saker i skallen, och göra biologi provet.
Godnaaat!


25 maj.

Glad eller sur det är frågan. Skrattretande är det iaf.

Sandra är i stallet nu, sen när hon kommer hem så blir det att dra dit och plugga med bettan och kioskmongo.

fick tbx matteprovet i skolan, VG! naajjss. sen var det inge mer som är värt att skrivas typ.
haha eller jo, fast ne. orkar inte med andra ord.


=D

SKRIVER PÅ 5 MIN !
ONÖDIGT INLÄGG JAG VET. MEN FÖR MITT EGET BÄSTA AHHAHAH!


car on fire!

Haha, rubriken säger ju allt.
Nej men Jag, Sandra, Carro och Sara drog till max och tröck mat. Sara lämnade oss rätt så fort. jag sandra och carro satt kvar ett tag och socialiserade. najsnajs! Sen kom sandras mamma och hämta oss, sen påväg mot mig ser vi då en bil brinna. Man ba jaha whatthafuuuck? haha men carro var snabbt framme med mobilen och fota! ;)

Nu ska jag plugga resten av kvällen typ, låter väll underbart!



höhöh.

24 maj.

Började dagen med att bli spammad av jennie. Sen fortsatte jag med att försova mig någon timme. Tog bussen 5 över 11 till skolan eftersom jag gick i cykla i regn strejk. Sen hade jag inte lektion före 10 över 1 så var med jesper och filip för det mesta. Sen på svenskan så läste vi. + flortanten, blää.

Aja, sen tog jag en promenad hem. Idag ska jag plugga och fara till stallet.
Prov i hk onsdag, inlämning av hemma prov i no onsdag, kunna en teater onsdag, svenska läxförhör imrn, loggbok torsdag. Jävlart vad mkt det ska in nu när det börjar närma sig lov.

Nejnejnejnej nu ska jag gå gågågågågågå.

 


i'äm hyppppper!

Klockan känns som att den är typ 6, men nepp inte det, snarare 9 ist.
Sitter hära med min äppeljuice och gör typ ingenting, LÅTER KUL VAA?! hehe, nej men jag är typ hyper. Inte najjsjsjsjsjs. Hähähähä.
Iaf, jennie och jonte kom till mig vid 4, men var extremt envis och släppte inte in dom. Så gjorde mig klar medans dom satt på gården och hade det säkert jätte roligt! Aja, sen när jag var klar gick vi till fralla, gjorde inget speciellt, typ steeekte osv. Btw, fick med mig en xenonprinsen.se tröja av han. Eller nej, jag tog den. Eftersom jag frös. oups. Hans briloor hängde med hem oxå. Men aja, vi gick till jennie sen. Käka glass och såg film sen drog jag heeeememme.
Nu ska jag snabbt städa upp lite innan mamma och pappa kommer hem.

Cyaaa!


-

Haha, seriöst. Jag brukar inte sova så länge egentligen. eller jo, men inte när jag redan vaknat och suttit vid datorn.Somnade typ 15 efter jag bloggade förra gången och sov till typ nyss. Eller, mamma ringde och väckte mig vid ett, sen jennie vid 2 haha.

Jag funderar starkt på att slänga ut en säng. Jag har ju två som är brevid varandra. men har en tanke på att slänga ut den ena, eftersom den bara glider iväg. och jag sover bara på en säng. Oftast iaf. plus att jag har så litet rum, och får ju mkt mer plats om jag tar ut den ena.Aja, får fortsätta filosofera om det.


23 maj.

Vaknade av att jennie och fralla typ gick hem. haha känner mig lämnad x( men aja.
Igår så hade jag ju körlektion, gick rätt så bra! sen så for jag till brk och var social med sandra och carro! plus att jag fota när sandra red. Fick skjuts hem av carro oxå. Senare på kvällen kom först fralla, och sen kom jennie efter ett tag. Vi hyrde film och såg den, men den laggade asmkt. Efter filmen gjorde vi absolut ingenting typ. haha, men jaa.

Idag kommer jonte till boden,får se om jag orkar vara med han och jennie. ;-b

  

  

  

  

22 maj.

Det är en äckligt spindel som äcklar mig. Eller nej, är typ rädd för den. Den hänger utanför mitt fönster, och den bara hänger lixom. Tror den chilllar! 8-)

Aja, på 20 min kommer körskoleläraren och hämtar mig sen ska jag övningsköra med mopppepepepeppen.
Sen ikväll så blev jag bjuden att dra ut och grilla, men passar nog det och är med jennie och fralla ist. Blir väll hyra film och chilla gärnet i think!

Igår var jag hos dj fegge med massa goa folk! blev kubb och allt dedär :)

Nu måste jag söka kläder, ciaoo!



steeekarn!

-

Moppelektionen gick bra, tränade på bromsar och typ köra runt koner. Imrn klockan 2 typ så har jag den andra lektionen, och det blir i trafiken.

Jennie och fralla ska kanske sova hära. Ikväll blir det nog att dra till fegge, gissar på att jag inte har så mkt att välja på, eftersom sandra typ tvingar mig. haha! nej men det blir nog najs ändå.

Nu ska jag köra lite teorifrågor sen fixa mig lite!






21 maj.

Fick sluta tidigare idag eftersom att det började brinna i skolan. Dock bara ett skåp men ändå. Så missade en bit av syslöjden och bilden blev inställd. Hela dagen har varit ovanlig lugn. Började med matteprov, tror det gick asbra! förutom typ två tal. Sen hade vi bad med gympan, ahah säger jag bara. Jag ska nog inte satsa på att bli livräddare. Jag rädda jennie, och hon mig. Men för oss lät det ungefär såhär : AHAHAHA, blubbblubbblubb.. AHHAHA blublubbublu.. haha, ja så ni fattar kanske inte. Men under Sk. livräddningen var vi lite för mkt under vattnet. Aja, sen åt vi på badet och drog te skolan, gjorde So provet och sen syslöjd då.

Klockan 3 idag ska jag ha en körlektion, najsnajs.
Sen får vi se vad jag gör ikväll, min plan gick nog lite förstörd så får se.

Atm, så sitter jag och gör absolut ingenting. Och nu hade jag tänkt fortsätta, eftersom jag inte är färdig med det än.








20 maj.

Igår så drog jag ju till luleå. Fick med mig en moppehjälm, 2 par skor, linne, örhängen och en fotoram.
Sen så testade jag köra moppen på gården, typ slalom och sånt. Idag ska vi kanske fara någon annanstans och köra eller nå.

 Vid 8 tiden så drog jag till jennie för att plugga. Pluggade gärnet ett tag sen tog vi en promenad. Ungefär efter att vi gått halvvägs så stannade vi och la oss på en cykelbana och pratade deeep serious talk. Och som vanligt kan vi aldrig vara så himla seriös. Var seriös kanske 2.5 min sen började det spåra med flodhästar och "det är lyckstolpens fel". Men aja, låg där i kanske 25 min eller så. Sen drog jag hem.

Idag så vaknade jag vanlig tid börja göra mig klar åde, sen kom det väldigt plötsligt att jag fick ont i skallen och magen. Fyfan så fort jag stog upp så blev det asmkt pain. Så stannade hemma, tänkte fara till skolan och göra so provet, men då sov jag och glömde ställa larmet. Så får nog göra det  imorgon.

2 val och ett beslut måste fattas. Ett val kan få dig att förlora allt, samtidigt som du kan vinna en ända sak. Hur du än väljer att göra så står jag vid din sida. tänk igenom det noga så det inte blir något du får ångra.


19 maj.

Kom precis hem från stallet, var där max 10 minuter. haha, men det var redan mockat, och jag hade ingen lus att göra något med kanca så fyllde bara hö pratade med eva och drog hem.

På typ 15 min ska jag till luleå, blir att kolla på en moppe hjälm osv.

Fyfan vad varmt det var i skolan idag, helt seriöst. Dagens lycka var en pigelin, och typ skugga.
Haha. Aja, måste bara få skryta om att jag fick alla rätt på matte diagnosen. Helt jävla stolt över mig själv.  Gode taggad till matte provet på fredag, ehjo.

Aja, nu dör datorn om någon minut. CIAO.




23:45

Helt otroligt vilka sommarfeelings man får! Cyklade hem från jennie vid halv 11 på kvällen i linne. Utan att frysa, sjukt underbart. Då saknas bara sommarlovet sen är allt perfekt!

Aja, pluggade massa so med jennie, gick bra kan asmkt nu! Sen blev det att kolla Dh och Ct, plus att thomas kom med glass, inte helt fel det inte.

Nu har jag precis pluggat lite moped teori, på fredag, lördag och söndag ska jag iaf köra moppe med körskoleläraren, najsnajs.

Nu hade jag tänkt att gå och sova, så godnatt!


if you're wondering what I'm doing so..

Drar jag till Jennie nu och pluggar so sen tar vi nog en promenad.



Och för den som inte visste det, så älskar jag den där hästen sjukt mycket! ♥

boooring! ;pPpPpPpppp

Sitter och roar mig själv med att typ rita i webcameran. Och då kan man säga att man inte har något att göra. Ritade min nya bästa vän Karl. Ska visa bild på min homie snart ;)

Har iaf varit i stallet, mamma följde med var där en snabbis. Max en timme. Tömkörde oxå, det gick väll sådär, Men ändå rätt så nöjd.

Så fort jag fått tag på jennie ska vi ut och gå, men får inte tag på henne.

jag och min bästa vän karl, hahaha my humor suuucks!


everything seems so easy when you do it

Jennie och Fralla drog nyss, dom kom hit rätt så oinbjuden. Men det gör inget, för har händå haft kul så. Först gjorde vi inte så mycket, typ såg film och sånt. Sen gick vi ut och spela kubb och sola. haha, sen slutade det med extremt blött vattenkrig, 2 hinkar med iskallt vatten över mig gillas inte så starkt. Men aja, det har varit najs iaf! Plus att man förhoppningsvis har fått en skvätt brun färg på mig.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bestämma sig om vi ska till luleå, Annars blire stallet ganska snart.

Ni får ha det bra, ciao!



steeek.


Strike a pose! ;D

18 maj.

Är med jennie och fralla nu, dom sitter och spelar disney race. Det ända man hör från dom är : FITTSPEEEL, ÅH VAD JAG HATAR DIG osv. haha, båda två är lite dåliga förlorare. Ganska underhållande.

Aja igår så var ju jag , jennie och flisan och åt sushi. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, alltså det var inte äckligt, men det var inte super gott heller. Sen tog vi en glass på opalen och efter det skjutsade jag flisan till cissi.
Sen på kvällen pluggade jag as mycket teori, och var ut och gick en sväng med katarina.

Idag ska jag kanske till luelå, om mamma orkar. Sen stallet oxå.
och nu har jag inte så mkt att skriva, så hejdå!


17 maj.

Hejhej!

Sitter här och ska snart gå ut och sola ett tag. Eller typ plugga, men ute i solen. Har skit mycket jag måste plugga den här veckan. So prov torsdag, sv läxa torsdag, matte prov fredag och sen moppeteori. Inte kul.

Aja, skolan var rätt så chill. Var med linus typ hela tiden, åså var vi på stan och stekte järnet sen följde jag han till synsam för han skulle göra syntest. Sen så har lektionerna inte varit allt för joobiga, och det är ju alltid nå.

Vid 5 tiden ska Jennie & Flisan bjuda mig på sushi, eftersom jag fyllde år igår. Har ätit sushi en gång, och då tog jag en jätte liten tugga och tyckte verkligen inte om det. Men jennie åt det i lördags och sa att det var gott, så man kan ju alltid testa.

Sen efter maten ska jag till stallet och får se hur kanca är nu. Sist jag var där så var hon jätte kort i steget, och ganska stel. Hon har varit så ett tag, så får hoppas på att det inte är något som sitter i.


stek på synsam =)

sur.

Är förövrigt extremt sur just nu.
Fick en "iphone" av morfar som han köpt i kina till sig själv. Men då ville inte han ha den så jag fick den. Perfekt tänkte jag ju då. Men tror ni den funkar? nej. eller jo, den funkar men det står sätt i sim kort när det är i. den funkade normalt ett tag i början, ungefär dom första 5 minuterna. Tim sitter och försöker fixa den typ så hoppas den funkar när han är klar.

Aja, har iaf fått massa pengar, och typ halsband och spa grejor och sånt.
Är jävligt glad att jag fått min dator, eftersom min andra typ slutar funka, eller den stänger av ganska ofta utan anledning.









time for icecream!

Jag och Jennie ska strax dra till ica och köpa en mjukglass. Sen ska vi fixa oss och då kommer alla folk, och då blire tårtkalas! Sitter vid min nya dator. typ älska. Bara för den som hade lite plats över i antikningsboken.

aja, nu ska vi kila vidare till ica kvantum.




16 maj- grattis mig :D

Blev inget vanligt firande dvs. bli väckt med en sång och få presenter.
Blev istället väckt av min moppe som kom inkörandes! Sen fick jag en tårta som är formad som 15. Plus att jag fick kläder av sara, en dator av mamma och pappa ( den har kommit nu :D:D:D) moppen och en datorväska. Min dator är typ älskad , hah! den är röd och stor, en samsung r780.

Igår så gjorde ju jag och jennie blonda slinger, haha. Är helt orange typ överallt, iaf där bak. Menmen, man lär sig av sina misstag. jennie sov här från igår till idag, och hon sover nu oxå. Dock förstår jag inte hur hon kan sova eftersom jag lyssnar på väldigt hög musik. Mamma och pappa var hos grannen, och dom hörde min musik. Dom var dock ute och jag hade fönstret öppet, men ändå.

Idag så var det en myra på golvet i mitt rum, och jag hatar verkligen kryp. Hällde ut massa socker på golvet, så att den skulle komma dit, men nej det gjorde den inte. Så då började jag misstänka att det var en spindel. så sprang upp till tim så fick han komma och ta bort den. Och det var tydligen en bagge, usch. Är verkligen anti mot kryp.

Nu ska jag bädda min säng, eller först ska jag få ut jennie från den. Sen ska jag duscha, och efter det ska jag och jennie fixa min tårta och sen vid 5 kommer det folk och fikar. Så får se vad vi mer hittar på. :)







buy it, use it, breake it, fix it.

Både jag och jennie sitter med hårfärg i håren just nu. Båda färga precis brunt, och nu ska det bli blonda slinger.
Tidigare idag har vi köpt mjukglass på ica, men dock fick dom gratis, gillas alltid ;)
Aja, nu ska jag joina jennie och läsa lite HEHE.
hejdåå.




b-ilder.


trädgårdsmästarna! ;D

ser ut som att jag inte har nå hår x(




15 maj.

Ska strax torka håret, sen fortsätta sortera mina bilder på datorn. Borde tömma datorn oxå, eftersom jag får en ny snart. Mest troligen måndaag.
Idag vaknade jag vid 12, gick ut och solade indränkt i cocosolja med sara. 23 grader i skuggan, och 46 i solen om våran termometer funkar rätt. Fyfan vilket underbart väder!  Sen så hade jag, sara och tim vattenkrig. hahah, började med att tim spruta lite vatten på oss när vi solade, men då gick sara och hämtade en hink med vatten och sen blev det många hinkar fler. Väldigt blött blev det då, och det är en sak som är säker.

Förhoppningsvis har jag fått litelitelite färg! Känner för att gå ut och gå ett tag, men får se.

igår så drog jag och jennie till stan och skulle köpa glass, men det blev milkshake på frasses. Sen kom fralla och joinade oss, och efter det gick jag och jennie till fegge och kollade läget åså. Var inte där nå länge, drog tillbaka till stan och var lite social med fralla. Jennie och fralla drog till han och jag drog tillbaka till fegge. Sandra var där och henne har jag inte träffat på 100 år. Och btw, hoppas det blir bra gumman! Sen var det massa mer folk. Och jag är typ blå på hela kroppen, klättrade upp och ner från ett fönster flera gånger igår så har ett fett stort blåmärke på benet. och några andra lite här och var.

Har inga bilder just nu, så överlev utan.

14 maj.

Sitter med ögonsbryns färg och ögonsfransfärg i nu. Ska skölja ut på 10 minuter. Före det har jag haft ansiktsscrub och ansiktsmask. Ska ta en låång dusch oxå, med hårinpackning. Borde färga mitt hår oxå, men nae ingen ork eller pengar för det.

Jennie och fralla sov här till idag. Igår kom jonte på dagen, var på stan, hos jennie, hos mig och gjorde massa. Sen senare kom fralla, sen for vi i spöregent och köpte cola haha. åså massa filmer åde. Idag har vi inte gjort någonting alls typ.

Idag vettefan vad jag ska hitta på, hhöhöh.

hejdååå!


.

Har nyss sett couples retreat den var ganska bra, och snart ska vi sova!
Imrn kommer jonte hit, chilligt.
Och hoppas det här inte kom som en överaskning, jag har fortfarande inte städat mitt rum.
haha, godnatt!


rött.

Jag har fastnat för färgen röd. Allt blir rött nu för tiden. Min dator som kommer nästa vecka är tillochmed röd, sen ska jag göra om i mitt rum, rött.

Aja, nyss käkat middag, blev grillat. Jennie ska strax komma förbi och så ska vi se couple retreats.
Idag har vi varit på skolan 15 min, sen for vi till stan. Jennie köpte skolavslutnings klänning, sen köpte vi glass och for till jennie. Somnade typ i någon timme. Sen for vi till mig och fotade lite.



true friendship has no end.



rubriker in my heart.

Jag och Jennie skulle ju som sagt var hurtiga och dra ut och springa sen promenad. Vi sprang ett varv, med flera omständigheter sen drog vi till jennie och krattade en gård ist. Fick 100 kroner för det. haha, sen kan våran gårdkrattning möjligtvis ha spårat lite eftersom det slutade med att vi hoppade säck runt i hela trädgården. ahaha, lite fail åså.

 men sen for vi till mig och hämta lite saker. sen tbx hit och såg Desperate housewifes och cougar town. Ska sova här eftersom vi typ börjar halv 1 imrn. Chill, jaao. Har även tvingat jennie att plugga asmkt matte. tror nästan bruden börjar förstå lite. men med mig som lärare blir man ju inte förvånad =)

 Ska nog göra precis som jennie gör nu, dvs - läsa en bok. måste göra det till någon läxa. haha, shiet vad jag pladdrar på. vad jag försöker säga är att jag ska sova nu, eller läsa en bok , sen sova.

så godnatt.

11 maj,

Jag suger, verkligen. har inte varit ute och sprungit på typ 2 veckor? eller iaf innan skolan. awh crap. Men ikväll ska jag och jennie springa i lillskogen, några varv. Sen ta en promenad.

Skolan var ganska chill idag. Fick tbx engelska provet, fick G! nööjd faktiskt, eftersom jag var säker på ett ig. Sen hade vi matte diagnos. tror jag fick 1, max 2 fel. så det kändes ju nice ;)

Sen blev det stan med flisan & jennie, prövade klänningar osv. har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig på skolavslutningen! Men vi ska till luleå snart och köpa nå. Som avslut av våran tripp på stan blev det glass. Sen tema, och där dampade jag och felleJ.


Kvallan är evigt älskad.


tjjåååckt.

dont know more than you.

Skulle tvätta mina kläder, tvättmaskinen gick sönder.  
For till stallet, och kanca var 'halt'.
Mår illa, och har inte städat mitt rum.
Är törstig , orkar inte dricka.
Skulle få inloggning + körtider, fick det inte.
Trött och sliten.
Godnatt.

10 maj.

Ska alldelens strax tbx till skolan med majken. Har en lektion till, sen slutar jag för dagen. Och då ska jag prata med mamma och se vad jag ska göra för operation sandtag, åså fixar jag det idag. För då får jag sovmorgon på onsdag till halv 1, och då ska jag lämna pengar sen slutar jag, Gode najs! Plus att man är ledig torsdag och fredag. Chillig vecka. Sen blire ju stallet, och ikväll ska jag ut och springa oxå. Eftersom jag inte vaknade i morse för att springa.






everything has a name

Jag har ju kommit på att jag döper mina saker, tex min cykel - Majken.
 Min kamera - nikkeboy. Min lilla kamera - Digge. osv, så har kommit på att jag måste ju döpa min moped ( som vi btw hämtade igår.) Och det är ju en Yamaha , neos. Så funderar på  : Jonna eller nelly. Men tycker inte riktigt något namn passar, så får försöka hitta nå mer namn :)


9 maj.

Åt precis middag, det blev grillat gottgott :)
Sov hos jennie igår till idag, hyrde film - luftslottet som sprängdes. Sen köpte vi massa tjockt oxå. Idag har vi varit i stallet igen. Red och det gick väll sådär. hah,jennie är verkligen såld på kattungarna som är i stallet! ganska gulligt. Ikväll ska jag kanske vara med jennie, om jag orkar. har nämligen några högar med plugg som jga borde fixa, och ett rum som ska städas.



Sjukt söta!

8 maj.

Vaknade vid halv 8, ringde och väckte jennie eftersom hon skulle vara barnvakt. sen vid 20 i 9 så for jag till ranheimers. Gjorde ut hela boken med uppgifter idag åde. Sen vid 12 blev det lunch på frasses med 5 pers, och jag kommer ihåg namnet på typ 3. hah. Men iaf, slutade vid 3, så nu är alla teori lektioner avklarade. Känns gode skönt. Sen på måndag får jag inloggningsuppgitfer som jag ska ha för att träna på frågor på vägverkets hemsida.
Idag ska vi även hämta min moppe. Har varit på stan med syster en sävng, hon köpte nå kläder sen present till mig. heheheh, men det var jag som valde.
Och nu ska jag strax till stallet, får kanske med mig jennie, eller hoppas på det för skulle behöva mer bilder, plus filmer.

just nu lider jag extremt mycket av bildbrist, har inte fotat på typ hela maj. eller jo, men hästar och det är  inte samma sak.
Så ni får överleva med någon gammal bild.


gammal header, från förra bloggen, haha.

hehehehe

Har varit på moppe saken idag, 3.5 timmar. och 18 sidor läxa till imrn, plus att vi börjar klockan 9. inte najs. Iaf, är med jennie och fralla nu. och vi ska väll snart dra till han? eller hure nu va.
Var bara de jag ville säga. cIao.


gullligt.

7 maj.

Sitter här nu med en fågel på axeln och en riktigt äcklig lukt i rummet. köpte en waunder baum, och den luktar förjävligt äckligt. och smart som jag var öppnade jag hela.
Sen upptäcke jag att mitt hår känns som svinto, utan att överdriva. eller iaf topparna på vänster sida. förstår inte vad som hänt med det eftersom det inte var så igår. men aja, får väll hoppas på att det blir bättre. om inte, så snaggar jag mig.
Skolan var inte allt för jobbig, först matte lektion sen idrott. skulle jogga, men jag och jennie tog majken och majkan. sen drog vi till jennies farmor och fikade bulla. gottgott.
Nej, nu ska jag sova 30 min , sen fara på moppegrejjen, teori lektionerna börjar idag vid halv 4. Jag lovar att jag kommer försova mig, haha. så kanske inte ska sova, men någonting ska jag iaf göra.

Lång text, lite info.


:p

Jag och jennie tog majkan och majken och for till stan, åså solade jennie. Sen så for jag och hämta fralla, medans jennie klädde på sig osv. ahah hon visste inte om det , busigt. men iaf, så for vi till coop åsen till smörblomman. gode damp. Men var där ett tag sen drog vi till kb, och sen var vi på stan ett tag. åsen blev det att stå utanför frallas hus och typ prata hur länge som helst, kom hem vid halv 11. Imrn ska jag och sanna springa, utan att misslyckas. sen blire skola och efter skolan blire moppegrejjen! ;) och nu ska jag iaf sova, godnatt!


6 maj.

10 dagar kvar tills jag är 15 =D

Mamma väckte mig vid halv 6 och sa att det var middag. Men fanns det någon mat? nae , den skulle man göra själv. typpiskt. Sen när man gjort varm macka och ska ta aromat. då var den såklart sluut. gr8.
Idag har jag bara varit i skolan och sen hemma sovit.
Var på rockens historia, så missade några lektioner plus lång rast. inte helt fel. Sen på biologin så fanns det ingen ork för mig och jennie att jobba. Så eh haha ja, jennie var min amazing horse så red vi omkring i hela klassrummet. Sen börja jesper och linus kluddra i min nacke. hahah, sen blev lärarn så less på mig jennie och jesper så han slängde ut oss på en bensträckare 5 min. dock kom vi tbx efter 2, HEHE.
Och just nu har jag ont i foten, jennie skulle ge mig en lyckospark men missade ganska mkt så träffade foten, pain :( aja, nu blev det långt så hejdå! :D


less.

Engelska provet gick väll sådär. Tog hem några poäng på sista frågan, och chansade på flera. men aa, förhoppningsvis ett g. Sen gick jag och flisan på stan, köpte ett rött tub-linne. Sen vare en vääääldigt jobbig no-lektion, typ ligga och halvsova 30 min sen sluta. På hkn var jag , danne, linus, patrik jesper, och enkan gode duktig och svara på 47 frågor. Sen joinade jag jesper och kolla när dom spela basket åde. sen kom choklad flisan och satt och slicka på en smält marabou. haahhaha! alla mobba henne.. sen matte och sluta, gr8.
nu ska jag plocka lite i mitt rum, sen stallet! blir nog att tömköra igeen :)

cyya.


5 maj.

Planen var att springa, men sanna försov sig sen var hon så sölig så sket i det. Just nu sitter jag och laddar ner nå video converter program. vet inte hur det funkar men får väll hoppas på att det går att använda, vill nämligen se film i mobilen men ah. borde fixa mitt rum, ah. fast ne.


engelska plugg vs dh

Jag har pluggat och missade desperate housewifes på köpet. Dock är det inspelat så gick ju inte miste om så mycket. Har engelska prov imrn, taggad? nepp. Tvekar på resultatet, men ja vi får väl se hur det går imrn.
Har suttit vid pappas dator, för att testa den åde. Vill typ ha en sån tror jag. men vet inte ännu.
Aja, nu ska jag sova och springa imrn. Jag bangade ut i morse, var så trött så sängen var lockande.

4 maj.

Precis kommit hem från kusinerna.
Har varit i luleå ett bra tag med pappa, var på yamaha & lindrots sen tröck vi mat från mc donalds. Var iaf och kollade på en moped, ska nog inte ha befffeen, och inte Jog-R heller.Ska mest troligen ha en babyblå neos, och isf köper vi den begagnad från min faster. den är typ inte körd mycket, osv. För om jag  köper en begagnad moped så får jag kanske en dator. och det kan man säga att jag är i stort behov av! men men , får se!
Aja, nog prat om mopeder, lixom ingen antecknar.
Efter luleå så for vi till mina kusiner , och kollade på mopeden. Sen var jag bara social med linn och maja.
Mormor och morfar är här nu, ska kanske vara social med dom för dom far till kina typ snart.

såå hejdåå.


g-natt!

Sovmorgon till halv 8 imrn, för då ska jag och sanziroo ut och springa.
 Har tittat lite på kvarteret skatan, störd serie det där! :)
Menmen, nu ska jag iaf sova.
godnatt homies.


mobilbilder.

Kom precis ut från duschen, har varit hos kanca .
Tömkörde, gick bra! men as usual, läs mer på hennes blogg.
Har inte nå att skriva så bjuder på lite mobil bilder.

  
Bild 1: "bänkboken" ;)
Bild 2: majbrasa.
Bild 3 : middag med sara, tim och jennie.
  
Bild 4: Jobbig tyska lektion idaag.
Bild 5 : -||-
Bild 6 : hahah, danneboooyy.


fail.

Haha, jag failade på header.
Skulle skrivit : This is the story of my life.
Men jag skrev: this it is the story of my life.
Har iaf ändrat nu, tog bort det helt, haha.
Aja, nu kom mamma hem så ska till kanca nu! :)


rutigt

Ja, som ni kanske ser så blev det rutig blogg nu. Dock känns den lite färglös, konstigt njae? Men får se hur länge den här håller sig. Sen ska jag fixa flisans blogg oxå tydligen.
Men nu ska jag roa mig med något som är mer roande än att springa fram och tbx och starta om internet.


Owwh!


Min kamera funkar, nästan som den ska.
Dock är den väääldigt udda just nu, måste ta ut batteriet för att ha den avstängd för annars börjar den pipa och blinka error. Och för att fota måste jag slå igång bilderna för annars går det inte att få på den. Den är störd men bara jag har en kamera ju! dock har jag ju nikkeboy, men han är ju ingen man går omkring och har i väskan.

Är iaf hemma från skolan nu, hade en väääldigt underhållande lektion. Ritade rutor på ett a4, underhållande ehjo.
Var på stan med jennie och flisan ett tag innan.
Nae.
Det här var ju inte så underhållande att läsa, nu ska jag ta reda på när jag börjar igen. TJAARÅÅÅ.






ni är bäst!

3 maj.

varit ute och gått med sanna ett tag, kunde inte springa eftersom hon hade ont överallt typ.
Sen nu när jag har tid över tänkte jag perfekt nu klipper jag topparna, men är hårkniven hemma? nae. Den är hos katti, suuck. Aja, mitt finnproblem har börjat bli bättre, körde ansikts-scrub hur många gånger som helst igår och verkligen gnugga på mina kusiner. även idag så nu börjar det bli mkt bättre!

På tal om ingenting. Min lilla kamera är typ sönder, den vägrar starta, och jag har laddat batteriet 1000 gånger utan att det hjälper. Så R.I.P min kamera </3


Den ända bilden från min döda kamera!
miss my camera,
miss my lugg,
and just love svenglish!

.

Jennie leftade mig för kanske 20 min sen?
Har iaf:
* sett 1½ film.
* cyklat till g-berget och brandstation.
* Sett jennie ramla med majkan + spottat i motvind vilket inte resulterade så bra resultat, bara blött.
* prövat jennsans skor.
* insett att jag måste fixa sängen eftersom allt ligger utanför.
* brottats
 och nu ska jag sova!


2 maj.

Nyss kommit ut från en bastu med sara och tim.
Försöker göra någonting åt mina extrema finnar som har börjat ploppa upp på senaste tiden. Försöker komma på en vettig förklaring oxå, men den ända vettiga jag kommer på nu är helt enkelt " ungdomsfinnar" men jag har aldrig varit så här extremt finnig, får nya hela tiden blir helt gaaalen.
Aja, nog prat om invandrarna.
Hörde att jennie köpt en cykel, har redan döpt den till majkan, så nu är det majkan och majken! Ikväll blir det cykeldejt. Så blir att cykla ist för att gå.
Nu är min plan att bädda sängen och fixa lite innan m&p kommer hem igen.
Hade!


1 maj.

Gårdagen spenderades med sara tim och hans familj, eller halva.
Dock var planen att bara käka middag där, sen fara hem och dra ut med jennie. Men det blev ändrat när vi märkte att vi inte tog oss till stan. Så det blev iaf att käka middag, sen drog vi till majbrasan i gamla sävast, var där ett tag sen for vi tbx, typ åt efterrätt åde. Sen drog vi till tim's pappa, såg film sen somnade jag på soffaan.
Sen idag så tog vi tim's bil och stoppa den i garaget så skulle han fixa nå högtalare. åså satt vi och såg på majrundan , hela 87 stycken (!) förra året var det över 1000 pers!
Aja, nu ska jag göra ansiktsmask med sara , sen kommer jennie. och vid 6 ska jag fota mikaela när hon rider!

     
   



RSS 2.0